אני עדיין כאן!!!!!

יפעת24

New member
אני עדיין כאן!!!!!../images/Emo25.gif

לא נעלמתי לאף מקום פשוט היתה לי בעיה עם הסיסמא! אלפי תודות לכולם על הקבלת פנים החמה ! אני אומנם רק בהתחלה אבל אשמח לשמוע רשמים מכם המון תודה , באמת אין כמוכם

יפעת24

New member
בוקר טוב חברות יקרות!!!!

כמו שאבחנתם יוצא לי לכתוב יחסית מעט, וזאת משום שאני מחכה למחשב החדש שלי בבית, בנתיים אני כותבת רק מהעבודה בבוקר, עוד לפני שכל האנשים מגיעים , לא יודעת למה, אבל אני עדיין מתביישת במה שאני עוברת, אומנם אני רק בשלב האיקקלומין, אבל בכל זאת! בכל מקרה אשמח אם תגיבו להודעותיי ותספרו לי קצת יותר מה מחכה לי. אוהבת את כ-ו-ל-כ-ם!!

נוג

New member
ליפעת ../images/Emo6.gif

הי, קודם בהצלחה ואכן את בתחילת הדרך מקווה שיצליח לך רק עם איקקלומין ולא תעברי הלאה. לגבי הדרך זה משתנה קצת מאחת לשניה וזה גם תלוי ברופא. בגדול, שיש טיפול עם איקקלומין + כריגון + יחסי מין רגלים ו/או עם הזרעה (הזרקת הזרע עם צינורית דרך הנרתיק). ואם זה לא לא עוזר,עולים מדרגה לזריקות שונות (גונל אף, ומנוגון ועוד)+ כריגון+ יחסי מין ו/או הזרעות. ואחר עוברים ל IVF. זאת דרך ארוכה ,מכל אחד מטיפול שהזכרתי עושים כמה נסיונות עד שעוברים הלאה. שיהיה בהצלחה נוג

יפעת24

New member
סוף סוף מעט יחס!!!!

אז באמת תודה על ההתיחסות שלך, אני בפורום רק מעט ימים ואת הראשונה שעונה לי - אז באמת תודה!!! אני בשלב האיקקלומין + כוריגון+ הזרעה. הרופא אומר שיש סיכוי טוב מאוד, כי הבעיה יחסית פשוטה, בכל מקרה עכשיו אני מחכה בסבלנות למחזור( כמה זמן אחרי נטילת ארגסט מקבלים?) נקווה שאחרי טיפול אחד זה יקלט, מה דעתך?????? תודה על העזרה וההתיסות אוהבת....

אולה *

New member
הי יפעת!

כמובן, שיש סיכוי לאיקאקלומין והזרעות, אחרת לא היו עושים אותם
המחזור יכול להגיע גם 7 ימים אחרי הכדור האחרון - אצלי הוא הופיע ביום ה-5. נקווה שתעזבי אותנו בקרוב לטובת פורום הריון.
אולה.

יפעת24

New member
תודה על האינפורמציה

בטח זה נראה לך מוזר שאני שואלת שאלה כל כך בנאלית, אבל כמו שאמרתי זו פעם ראשונה וכמו כל פעם ראשונה היא מלווה בהמון שאלות וסימני שאלה???? בכל מקרה אני הולכת עכשיו הביתה, אז נתראה מחר( אני יכולה לכתוב רק מהעבודה) המשך יום נעים לכולם!!!!

עידית ד

New member
../images/Emo32.gif עצבנו אותי

ביום ראשון הקרוב יש לי פגישה בפעם הראשונה באיכילוב ומן הסתם אני צריכה להגיע לשם עם התיק הרפואי שלי מתקופת הטיפולים ברמת מרפא. התקשרתי לשם וביקשתי לצלם את התיק ומסתבר שאני צריכה לשלם להם 60 ש"ח עבור התיק שלי! אני מדגישה התיק שלי למה אני צריכה לשלם עבור זה? זה לא ה-60 ש"ח זה העקרון (חוץ מזה שלא ישאר לי כסף לאכול בקפיטריה הנחמדה באיכילוב
) יש איזה דרך לא לשלם? אני חוזרת: זה העקרון, אני משלמת מספיק לקופ"ח כל חודש אני חושבת שזה צריך גם לכסות גם את זה אני צודקת או שאני צודקת?! עידית העצבנית

נראה לי מוגזם ו"גרידי" אלא אם כן יש

חוק כזה , ואז אין הרבה מה לעשות. מציעה שתבררי אם זו סתם "יציאה" שלהם או עוד "נוהל גניבה" של מערכת הבריאות שלא יעזור לך אם תילחמי בו. אבל כן , מעצבן אש.

עידיתה

לא נעים, לא יפה, אבל - מותר להם... החוק קובע שכל חולה זכאי לקבל את צילום התיק שלו תמורת תשלום . התשלום אמור להיות תמורת הצילומים וזמן המזכירה שצילמה את זה (עלכּ). בד"כ זה סכום מופרז שכזה, ואין לך מה לעשות נגד זה. אל תתעצבני בגלל זה, תמצאי דברים יותר טובים להתעצבן בגללם (כאלה שאפשר לשנות... לא נהלי קופ"ח...).

עידית ד

New member
תני לי סיבה אחרת להתעצבן ../images/Emo8.gif

את יודעת מה.. אני אבוא עם הדפים מהבית. כנראה שאני צריכה לשלם את היומית למזכירה.... נו שויין.

עידית, אני מבינה כל-כך את הכעס שלך

ואפילו את הפגיעה. גם אני כשעברתי מתה"ש לאסף הרופא והייתי צריכה להעביר את התיק אז בתה"ש אמרו שיצלמו לי אותו תמורת סכום דומה (ואולי אף יותר?! אני לא זוכרת) בכל מקרה גם אני מאוד כעסתי ואפילו נפגעתי הרי זו אני שם בתוך התיק
וכל מספר שכתוב בתוך התיק הזה נכתב בדם שלי ובכאב שלי בבדיקות אין ספור אז אני צריכה לשלם על לקבל את המידע שנכתב בדמי שלי?! נורא נורא כאבתי את זה מהבחינה העקרונית והמוסרית. כמובן שבסוף כמו ילדה טובה שילמתי וקיבלתי צילום (על הפנים אגב) של כל התיק! אבל, עד היום אני זוכרת את תחושת הכעס והעלבון ואני לגמרי לגמרי מבינה אותך
שירלי.

אולה *

New member
לפני שבועיים הלכתי פרטי לעמית

וחשבתי שיש משמעות לתיק, אז שילמתי גם אני 60 ש"ח. ולא פתחנו את הדפים מאז.
(ועוד הייתי צריכה לנסוע לת"א באמצע יום עבודה)

עידית ד

New member
אז לא לצלם? האמת שאני זוכרת הכל

אני פשוט לא רוצה שיבקשו ממני את התיק ולא יהיה לי. טוב נו... עכשיו אני שמחה מידי בגלל סוכריה אז חלף לי הכעס עידית

אולה *

New member
חשוב שיהיו לכם

בדיקות דם/זרע עדכניות, תוצאות של בדיקות אחרות שעשיתם (כמו צילום רחם). זה אמרו להספיק לפתיחת תיק.

עידית ד

New member
יש לי ...

פרופיל הורמונלי שעשיתי חודש שעבר ובדיקת זרע שעשינו גם בחודש שעבר צילום רחם עוד לא עשיתי. הגעתי להחלטה שאני לא הולכת לצלם את התיק (המחשבה שהמזכירה תעמוד שם תצלם לי את התיק ואני בכלל לא אבוא לקחת את זה עושה לי קצת כייף.. אני רעה?!) רשום לי הכל והעבר שלי לא ממש מזהיר אז זהו. תודה עידית

אולה *

New member
השאלות לא בנאליות.

אני שאלתי על ארגסט לפני שבוע - יש לי כבר ותק של 3 שנות טיפולים (מקווה שלא הפחדתי אותך). יום טוב, אולה.

למעלה