אני עדיין חיה!

עם כל הכבוד לי עלייך

תסלחי לי, אין שום כיף לגרום נזקים או לראות רכוש הרוס. תשמרי על עצמך יקירה.

rigoletto111

New member
למה, ניסית?

וכמו שאמרתי פעם ללייזר: אתם נשמעים כמו נזירה קתולית בתולה בת שמונים שתנסה לשכנע אותי שסקס זה איחס: לתקוע את ה*** שלך לתוך המקום המלוכלך הזה? איחס.... <כוחותינו דיווחו על פגיעות מדוייקות בערבים>

כן ניסיתי, הייתי חלק במערכת הצה"לית

3 שנים, ביחידה קרבית, ואני מכיר את הנושא מקרוב מאוד. לאחרונה אני די פסימי בקשר לעתיד בארץ, כי בינתיים המרחץ הדמים לא נפסק, ובינתיים כולם הורגים את כולם, וכל אחד חושב שהוא צודק. הקטע זה שאף אחד צודק כאן. ולי אישית טוב - בינתיים - טוב לי להיות במיעוט בניו יורק, מאשר לחיות במרחץ דמים המיותר הזה.

דסדס

New member
יוניייייייייייייייי! אח שלי!!!

כל אחד וההנאות הסוטות שלו.... אז זו הסטיה שלי.... (אולי גם סדו-מאזו...) נדבר... אוהבת.... דסדס

דסדס

New member
../images/Emo123.gifיום חופש גנוב! ../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif

הייתי אצל רופא בבוקר.... והחלטתי שאין לי כוח להגיע היום לבסיס אז החלטתי שאני אסיים אצל הרופא "מאוחר יותר" ואז אני "אפספס" את האוטובוס האחרון שמגיע לבסיס שלי! איזה כיף... חצי יום הייתי בבית וכולם בצבא! מים גנובים ימתקו.... אהההה ודרך אגב... כניראה שיש לי שברי מאמץ מדרגה גבוהה.... פטורים מפה ועד הודעה חדשה לדעתי! קיצור אני אשתדל להיות בצאט כמה שיותר (בהנחה שאני אצליח לצאת היום עם כמה אנשים...) אז תכנסו! כיףףףףףףףףףףף דסדס

מישהי כאן עושה חיים :)

יפה לך
שברי מאמץ?! מה לקחת את הצבא ברצינות אה?! כנראה שאת נהנת + חג שמח חיילת

למעלה