אני סתם מדמיין?!!!

תקופת סגן היו"ר גם מזכירה לי

תקופה עם פריחה.. תקופה עם תיקווה שבאמת התנועה הזאת הולכת להתפתח לתנועה הרבה יותר ופעילה הרבה יותר.

EO117

New member
אתה פשוט לא שווה תגובה רצינית

חבל על הזמן שלי איתך.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל מילה נכונה. אלירן - יישר כוח. תמיר.

Fleddermaus

New member
האר את עיני בבקשה:

האם חניך בנוער שינוי הוא רכוש התנועה, וצריך אישור ללכת לפעילות זו או אחרת של תנועות אחרות?
כל הכבוד לים ולכל מי שהיה בפגישה, אני לא יכולתי לבוא
.

תראה חניך בנוער שינוי לא רכוש

התנועה, דבר שני אם מדברים על נוער שינוי אז אני מניח שכן כי אני לא זוכר אייזשהם דין ודברים ודבי שיתוף פעולה בין התנועות תראה,אם הייתי יודע שבאמת מותר לחברי נוער שינוי להגיע לשם אז מי יודע מה ואולי הייתי מתלווה לים.

תמיר1991

New member
אסף, מדובר בתנועה למען ההומואים

והלסביות - ובאמת לא משנה לאיזו מפלגה היא כפופה, ואתה יודע כמה אני מתעב את מרצ. גיב מי א ברייק, עזוב את ים בבקשה ותן לו לסייע למאבקם כפי שהוא מעוניין - אם אצלנו לא עושים כלום, זכותו המלאה לחפש דרכים אחרות. בכל מקרה... אין מזכירות. ממי הוא יבקש רשות? תמיר.

אני קצת מתפלא עליך תמיר, אם

אני לא טועה(ותקן אותי אם כן) אתה על גבי הפורומים יאצתה נגד תנועה זאת או ירדתה עליהן ועזוב את זה.. אתה זה שהתנגדתה נחרצות לכל שיתוף פעולה בין נוער שינוי לבינם. גיב מי א ברייק?! אם אצלנו לא עושים כלום אז צריך להתחיל לעשות יש עדין כמה שירידם מהמזכירות, ולשאלתך האמת היא שאני לא יודע.. זה מה שאמרתי-אנרכיה,אין מזכירות, לא יודעים כלום וכו.. ואגב הצצתי בחתימתך... מי שיניף את גביע העולם זה יהיה שחקן אנגלי.

תמיר1991

New member
כן, אני ירדתי על מרצ,

אני שונא את מרצ ומתנגד בכל תוקף לכל שת"פ עם עמותת יפי הנפש... אבל העניין עקרוני יותר - זכותו וחירותו של ים לתמוך במאבקים עם כל מי שירצה, בכל מפלגה שירצה ובכל הפגנה שירצה, העולה בקנה אחד עם מדיניות התנועה, בהנחה שאצלנו לא עושים כלום לגבי זה! ואצלנו לא עושים כלום בנושא הזה... "גיב מי א ברייק" = "עשה לי טובה". אין מזכירות, אבל אין אנרכיה - בשביל מה יש לנו את רונית? היא עושה עבודה טובה בזה, למרות הקשיים. ושחקן אנגלי [בקהאם, התכוונת] בוודאי כבר לא יניף את גביע העולם... זה יהיה פיגו
תמיר.

למה אתה לא דואג שכן יעשו דברים

בנושא זה?! יש אנרכיה ועוד איך אנרכיה!! מה אתה פתאום מערב את רונית?!

wizibusy

New member
אסף,

זכותי המלאה ללכת לכל פעילות שאחפץ בה, ובטח שבטח לעזור למי שאני רואה לנכון. לא הצטרפתי לנוער מר"צ, למען האמת לא הצטרפתי גם לצבעים שלנו, הטופס הצטרפות היחיד עליו אני חתום הוא של נוער שינוי. למרות שזה לא עניינך, גם על "מסמך העקרונות" הנ"ל סירבתי לחתום מסיבות אידיאולוגיות, וגם מבחינת הדעות שלי, שמרתי עליהן והצגתי אותן לפני כלל החברים שהיו בכנס. במשך כל השנים ניסיתי לשמור על כבודך המדלדל, אנא אל תוכיח לי שטעיתי, תודה, מנהל פורום נוער שינוי, סגן יו"ר נוער שינוי, ותומך אידיאולוגית במפלגת שינוי, ים בלום.

על פי מה אתה מבסס טענה זאת

שיש לך זכות להתששתף בכל פעילות שתרצה? על פי שאין שום הסכם שיתוף בין נוער שינוי לצבעים שלנו?! זה נימוק לא ממש מספק...

Sashka7

New member
../images/Emo6.gif כנראה שהמורה שלך לאזרחות

ממש נכשלה בתפקידה!! הוא יכול לעשות זאת בתוקף היותו אדם ואזרח מדינת ישראל, ויש לו זכויות בסיסיות שלכל אזרח יש אותן!!! זה נקרא הזכות לחירות שנכללים בה: חופש תנועה, חופש בחירה, חופש החזקה בדעה מסויימת וכו'...

למעלה