אני סתם מדמיין?!!!

אני סתם מדמיין?!!!

ים בלום!! מה זה צריך להיות הצטרפתה לנוער מרצ?!! הלכתה לרעות בשדות זרים?!?!!!!!!!!!!! סגן יו"ר נוער שינוי הולך בכלל בלי שום רשות ממזכירות נוער שינוי... זאת עברה חמורה על התקנון!! אתה צריך להחליט או שאתה בנוער שינוי! או שאתה בנוער מרצ!! הצבעים שלנו זאת תנועה שמולנית קיצונית מבית היוצר של נוער מרצ שהיא גם שייכת אליה!! זה לא עינין של להיות נציג של נוער שינוי בתוך הצבעים שלנו כי הצבעים שלנו זאת תנועה בפני עצמה (נוער מרצ) זה לא ארגון גג של הלוחמים למען ההומאים והלסביות וכו.. אני רוצה דין וחשבון. וזה לא שהלכתה מי יודע מה לתנועה שחביבה על כולנו אלה לאחת המתחרות הקשות ביותר לנוער שינוי. אפילו אין שום הסכם שיתוף פעולה בייננו לבין הצבעים שלנו או נוער מרצ. אבל מה כן.. סחטן על החתימות המסוגננות

אהלן אסף

הרשה לי לתת לך עצה ידידותית מועד גיוסך לצהל יגיע מוקדם ממה שנראה לך. אם לא תשנה במהרה את הגישה שלך והסגנון הילדותי, יהיו חיים מאוד קשיים בצבא כי אף אחד לא יסבול את זה.

תראה אני יכול גם להגיד שיש לי כאבי

ראש ולא להתגייס.. או ללכת לקב"ן או שבעזרת השם יהיה שלום ולא יהיה צבא

בטירונות יראו לך מה זה כאב ראש

אני חושב שבשבוע הראשון בטירונות הצהלית יוציאו לך את השטויות מהראש

וכן גרשון !

זוהי זכותי! למחות כנגד דביםר שאני חושב שלא צודקים! זוהי מדינה דמוקרטית!

תמיר1991

New member
מה שהוא מנסה להגיד, זה שהצבא לא

דמוקרטי, אז נסה להתבגר... תמיר.

Sashka7

New member
מה הבעיה שלך?????

מה הבעיה שים ילך לפעילות של הצבעים שלנו??? זכותו להשתתף בפעילויות כאלה... הוא הרי לא הצטרף לנוער מרצ או משהו. וגם אם הוא ירצה להצטרף אליהם אז זכותו!!! רק הוא יצטרך לעשות פעולה קטנה וזהו!!! אז תירגע!!!

אין לי שום בעיה...

שיעשו מהיום ועד מחר פעיליות הוא חבר בנוער שינוי ולא סתם חבר אלה סגן יו"ר התנועה...

EO117

New member
נמאס, נמאס, נמאס ! ! !

למי ביניכם נמאס... נמאס מהשטויות\הפרובקציות\הקללות\הרמה הירודה\שגיאות הכתיב שמקשות לקרוא\חוסר המחשבה\התקיפות האישיות ובעיקר התערבות בלתי פוסקת בחיי אחרים. כן אני גאה לומר בקול רעם וברור-לי נמאס! נמאס שאדם אחד מוריד את תרבות הדיון בפורום הזה לביבים, איך אדם אחד מתוסכל גורם לנו תמיד להתעצבן ולכעוס. את מי הוא לא הצליח להכעיס?! הרשימה כה ארוכה. איך בנאדם קטן ומאוס על כולם שאני סבור מאוד משעמם לו בחיים, רודף אחרי כולנו ומבקש מאיתנו להפוך לדיון ציבורי. איך בנאדם שחוכמתו לא רבה מטיף לנו על מוסר ומינהל תקין? שאותו בנאדם נבחר בעבר לתפקיד למרות שלא עמד בתנאי התקנון. אותו אדם שחסום בחצי פורומים בתפוז אנשים. אותו בנאדם שמרבית ממסריו נמחקים במהירות לפני שנגיד "תפוז אנשים". אותו בנאדם שמביא בושה וחרפה על תנועת הנוער והמפלגה. הגיע הזמן לשים לזה סוף ולומר עד כאן- בנאדם תקלוט כבר שאתה מבייש כאן את כולנו, אינך מביא כבוד, השטויות שלך נמאסו כבר על כולם, הפכת כבר לבדיחה שרק מעיקה על כולנו. בעבר אמרתי שצריך להביא אותו לסילוק מייד מהנוער והתגובה הייתה "עזוב, רחם עליו". אני שב ואומר למי שאחראי לדאוג לסיום חברותו בנוער ואני אומר זאת בקול צלול ובהיר. כן לי נמאס ממנו ואני יודע ואף בטוח שרבים ממך מסכימים עם דבריי. הגיע הזמן לקחת יוזמה ולומר די בנאדם נמאס. חשבתי שמתבגרים עם השנים אבל אצלו השעון תקוע. נמאס שיש מטרד בפורום ואיפה הישועה. כן לי נמאס מאותו בנאדם שלא מבין שהוא מפריע ולא תורם. הגיע הזמן לשים סוף לכל תעלול ובייחוד שאותו בנאדם קיבל כבר 1000 הזדמנויות מכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. כן לי נמאס, באמת שנמאס!

זה בסדר זה הדדי ביננו...

אל תדבר בשם כולם אלירן. באמת חוכמתי לא רבה?! כן אני אמשיך להטיף על מוסר ומינהל תקין

אני לא בידיוק חסום בחצי מהפורמים

תראה עד כאן .. אלירן תראה.. בו לא נסגור חשבונות כאן על גבי הפורום...

EO117

New member
אני פשוט במצב רוח טוב...

אולי תבין שמה שאני אומר רבים מרגישים וחושבים ככה? תסתכל על עצמך תחשוב רגע למה חוסמים אותי? למה מוחקים הודעות שלי מפורומים? למה אנשים כועסים ומתעצבנים עליי? למה בכל מקום מתרחקים ממני? למה כולם צוחקים עליי ולא איתי? תחשוב על זה ואולי תגיע למסקנה כלשהי. מי אתה בכלל שתדרוש הסברים מים? אתה יו"ר הנוער? יו"ר המפלגה? מבקר\יו"ר ועדת הביקורת? מי אתה חושב שאתה? אתב כלום לבקש ממנו הסברים! זאת אחד הבעיות הגדולות שלך שאתה לא מבין את מקומך האמיתי. יש לה חוצפה לדרוש הסברים ולהטיף למוסר ומינהל תקין (סגן יו"ר תא נתניה מזכיר לך משהו?!) שאתה לא היית מעולם צדיק. אף אחד ואחת לא אוהבים את מה שאתה עושה, מאנשים כאלו מתרחקים כמו שדה מוקשים. תבין אני כותב על-מנת לעזור לך לשנות את דרכייך, להביא אותך לדרך הנכונה, אני לא רוצה לחנך אותך אלא לעזור לך שכן תהיה רצוי בכל מקום. לך תסתכל במראה ורק אח"כ תחתוב יש משפט אם אתה מכיר "הגמל לא רואה את הגיבנת שלו..." ובמבין יבין.

לא ראיתי שבכל מקים שהגעתי ישר כולם

נבהלו וברחו לכל הצדדים מי אני? אני אסף.ב חבר בנוער שינוי לעומתך שאתה בכלל לא חבר בנוער שינוי וכן יש לי זכות לדרוש הסברים מים גם אני יו"ר נוער שינוי או סתם חבר רגיל בנוער.. סגן יו"ר תא נתניה מסכיר לי באמת תקופה בזמן יותר קדומה.. תקופה יותר יפה שהיו בתנועה יותר חברים תקופה שלא שררה בתנועה אנרכיה תקופה שיחסית חוק היה חוק ומילה הייתה מילה. את דבשתו*

למעלה