אני סופי!!

lazy Gi®l

New member
אני אנסה לתרגם..

כי אני לא הכי טובה בזה.. אני בת 12
-מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לשני המינים- 1. מה הדבר המועדף עליך? א. פנקייק'ס ב. ספר טוב ג. להשאר ער ולראות את הירח ד. להית במסיבה (משו בסגנון
) 2. מה משחק הוידאו המועדף עליך? א. מירוצים ב. מלחמות-רחוב ג. משחקי מלחמה ד. הדמיית-דייט (נראה לי.. חח) 3. מה האבן המועדפת עליך? א. ספיר ב. זהב\אמבר ג. רובי ד. כסף\זהב לבן 4. מצב רוח .. : א. משו (?) ב. קול ג. מסתורי ד. ססי (בת כזאת .. כנראה o_O) 5. אתה מאוהב? א. חחחחחחחחחחחחחחחחחח ב. יש לנו קשר נהדר ג. אני נואש לרומנטיקה \ אהבה ד. החבר\ה שלי כועס\ת עליי 6. כמה אתה משוגע באחוזים? א. 95% , אני צוחק שמתחיל להיות רציני ב. 55% , חצי משוגע חצי שפוי ג. 5% אין בי שומדבר משוגע חוץ מהבגדים
ד. 15% אני רגוע, אבל אני משתגע כשאני רואה מישהו שאני אוהב זהו.. מקווה שעזרתי למי שצריך פירוש !

OFIRB9

New member
נייקו את להיות דמות שלירון מדובב!

כמוני!!!!!!!!! *ריקוד פאנגרל ופיזור דיגלונים בצבע כחול*

OFIRB9

New member
אופס! ../images/Emo58.gif מעלי......

*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה*דפוקה!!!!!!!!!!!!!!

moon flower

New member
../images/Emo41.gif יואה ../images/Emo29.gif

האמפ >.> לא היו צריכים לשאול אותי את זה *מתיישבת על אדן החלון עם מנגינת פלטינה ברקע*(
) רגע.. אז אם ככה יוצא שהצורה האשלייתית שלי זה יוקיטו @.@ אני? ארנב? -.- מאיפה זה בא לכם? אני צינית מדכאת שיש לה לפעמים מודים של שגעון PP:

kitty92

New member
אממ, תיקון: אני רובי מון, פשוט לא..

הבנתי את הקטע עם השיגעון או משו (?) ניסיתי והיא גם מעדיפה מסיבות וגם ספר טוב (או.קיי, יש הבדל אבל היי, למה לא)!!!!! (עדיף על קרו!!!)

kitty92

New member
מה??????????? בלתי אפשרי!!!!!!!

עשיתי כל פעם את אותם התשובות ורק בקטע האחרון ניסיתי את כל התשובות והכל יצא רובי מון, מה היא גם משוגעת וגם לא???????

moon flower

New member
../images/Emo41.gif XDDDD

נשק את יואה/יוקיטו/טויה/שאורן/אריאול חח, אתר פאנגיראליסטי ^^(!) מי שהמציא את האתר גאון..

Vegeta fanatic

New member
ארמממ... >.>;

יצאתי קרו.
והדבר שרשום עליו לא יכול להיות יותר הפוך ממני. XDDD פשוט שום מילה לא רלוונטית לגבי. הלוואי שהיתה.

למעלה