אני סובל ממיגרנות מזה זמן רב

אני סובל ממיגרנות מזה זמן רב

תמיד משתמש באקסדרין ולאחרונה שמעתי רבות (גם בפורום הזה) על אקמול פוקוס. אתמול חנכתי אותו לראשונה ואני רוצה להגיד לכם שאני מרוצה ורוצה להצטרף לממליצים. תודה לכם!

moran f

New member
לחברת הפרסום של אקמול פוקוס שלום

מסע הפרשום שלכם ממש ממש מעצבן, ואני מבטיחה שאם משום מה יתחילו להיות לי מיגרנות אני אנסה כל תרופה אפשרית לפני שאני אשתמש באקמול פוקוס. יום טוב.

gesus

New member
ניצלו"ש: שאלה על המרכיב הפעיל בכדור

יש לי שאלה על המרכיב הפעיל בכדורים נגד כאבי ראש. האם איבורופן פועל מהר יותר באופן משמעותי מאשר המרכיב שיש בדקסמול?

GreatLove

New member
אקסדרין מיגרנה ואקמול פוקוס

שלום לכולם. למיטב הבנתי מדובר בשתי תרופות אשר מכילות אותן מרכיבים עיקריים, באותן מינונים - Acetylsalicylic acid 250mg Paracetamol 250mg Caffeine anhydrous 65mg ובכל זאת הוראות הנטילה שונות למדי - על האקסדרין רשום כי אין לקחת יותר מ-2 קפליות ב-24 שעות ללא התייעצות עם רופא ועל האקמול פוקוס רשום : מבוגרים וילדים מעל גיל 12 שנים: 2 קפליות כל 6 שעות.אין ליטול יותר מ - 8 קפליות ב - 24 שעות.אין ליטול התרופה מעבר ל - 48 שעות למיגרנה. רציתי לדעת ממה נובע ההבדל בהוראות ? והאם ניתן לקחת אקסדרין מיגרנה לפי ההוראות של אקמול פוקוס ? תודה ושבת שלום.

לדעתי צריך לקחת כל תרופה

לפי ההוראות על הקופסא, גם אם היא דומה לתרופה אחרת. בכל מקרה קשה לי להאמין שאחרי שתיקחי אחד משני הכדורים האלו תזדקקי לתכיפות כה גדולה כמו שהם מאפשרים.

למעלה