אני נשוי . .

ומשם

New member
אני נשוי . .

ואני מעוניין להתכתב עם מישהי גרושה . . מישהי שרוצה ויכולה להסביר קצת מה התהליך בכל העניין . . ואיך זה קורה . .אני מקוה לקבל מסר . . תודה יום טוב .

אתה מדבר על תהליך גירושים?

אני חושבת שתקבל את מלוא האינפורמציה כאן בפורום, ולא מאחורי הקלעים

אני לא נשואה

אשמח להזדיין עם מישהו נשוי רק בתנאי שיש לך יכולות סופר אנושיות לספק אחת כמוני.

בולשיט!

אתה רוצה להתכתב עם מישהי נשואה כדי לנהל עוד רומן מחוץ לנישואין
(השם שלך צלצל מוכר אז השקעתי דקה וחצי בחיפש המסרים ממך) כמו שכבר כתבתי לך בעבר - אם תשקיע את אותה אנרגיה שאתה משקיע בחיפוש מישהי, במערכת היחסים עם אשתך, יכול מאוד להיות שתוכל להציל אותה.

Bubble Girl 27

New member
לא היית צריכה לחפש כלום

זה היה די ברור מההודעה שהוא רק מחפש $#@$#
מה את מתרגזת יש שני חברים שגומלים לאנשים כאלו על מעללי בגידה... לאחד קוראים צהבת C ולשני איידס

aviavram

New member
לא אבל

יש לי משהוא שאנלוגי לפטיש 5 (?) קילו למה יש לך משהוא שאנלוגי למסמר ?

רק שיר

New member
נו- אז תתכתב

מה רע בגרוש - למה רק גרושה? או שבא לך רומן חוץ לנישואין- עם גרושה שיש לה מיקום, כך לא תצטרך חדרים על פי שעות ? לא יודעת...

אולייייייייייייייייייייי.....................

תתגרש מאישתך.... וא תוכל גם להתכתב עם גרושה וגם להזד............... עם גרושה בלי לחפש יותר מדי???? אה???? אהההההההההההההההההההההההההההה?? מה אתה אומר? אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שאולי פשוט - תתבגר ותיהיה רבע גבר ! ודרך אגב - גבר זה לא מי שמזיין הכי הרבה! גבר זה מי שמכבד את עצמו - ובטח שבטח את אשתו ואת החיים שלהם יחד. אה כן - גם מכבד את הסביבה ולא שולח הודעות של שטויות כאלה לאנשים שיש להם דברים קצת יותר מעניינים לדבר עליהם. אתה החוליה האמ'אמא של החלשה - שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה