אני נשברת

אני נשברת../images/Emo7.gif

כבר למעלה מחודש הוא לא בבית. לרגע לא הפסקתי לאהוב אותו, הוא לא רוצה לדבר איתי אפילו לא בטלפון. הוא רוצה לדבר לבד עם המטפלת הזוגית והכוונה שלו היא להתגרש. אני קמה כל בוקר עצובה וכואבת וכך הולכת לישון. תחושה הריקנות מלווה אותי בכל יום בכל שעה. אני מנסה ליצור קשרים אחרים אבל לא מסוגלת, רוצה רק אותו. והוא בשלו עם משפחה מסכסכת מאחוריו. אני יודעת שההגיון אומר ללכת אבל אני כל כך אוהבת אותו והוא כל כך חסר לי. לא יודעת ואולי קצת יודעת איך הגענו למצב הזה אבל מה שבטוח תמיד האמנתי שהוא אף פעם לא יעזוב. פתאום הוא מישהו אחר, מי שהיה החבר הכי טוב שלי לא רוצה לדבר, לא רוצה לשמוע רק רוצה לסגור עניין. אני כבר לא יכולה יותר רוצה אותו בחזרה. אני שבורה לגמריי.

צדף, כנסי רגע בבקשה

את שאלת לעניין הכתובה ואני רואה שאת כותבת : "אני מנסה ליצור קשרים אחרים.." יצירת קשרים אחרים עלולה לסכל את הרעיון של הכתובה - גם אם תביעת הכתובה הינה לצורך "איום" או נסיון להשיג יתרון משפטי. בכתיבתך כאן את עלולה להחשף ויש סיכוי כי בעלך קורא את הפורום.

tatiti

New member
היה ברור

שהסתתרות אחרי ניק בדוי זה רק לפחדנים גועל נפש

לעורכת הדין

אינני נפגשת עם אף גבר אחר אני רק מדברת דרך הרשת האם גם זה לרעתי?

ילוטייל

New member
צדף..יש צדק כאן. תמעיטי בגילוי

בעיקר במצבך דהיום. עדיף, והעו"ד צודקת. חומצזה בהצלחה.

maof

New member
יש דברים שפשוט צריך לשחרר../images/Emo39.gif

אהבה אמיתית לא נעלמת תמיד היא נשמרת, רק שיש דברים שלא תמיד מתאימים מה שהיה נכון בעבר כבר מתאים היום. ולכן תפסיקי להיות מי שהיית בעבר ותיהי מי שאת היום. הכל עינין של גורל...מה שצריך להיות יתרחש לחיות את העבר ולתהות למה זה קרה לא יחזיר אותך לעבר, ואם הגורל שלכם נועד להיות יחד העתיד ימצא את שניכם באותה נקודת מפגש. עבור אהבה אין מה להתאמץ או שיש אותה ויש רצון משותף או שהיא שלא...כי אין מצב של יחד במעמד צד אחד
מעוף

למעלה