אני נשבע!!

FIRE GODDESS

New member
גם בן דוד שלי במודיעין שדה

וואלה מגניב! בן דוד שלי בפלוגה ה'

FIRE GODDESS

New member
גם אני הייתי בלטרון היום!!!

XD לטקס שהיה לבן דוד שלי היה מרגש אבל היה שיא החום!!

gilgula

New member
חחח יכולנו לעשות מפגש פורום ../images/Emo3.gif

כן היה חום אימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a 90s Noah

New member
אז למה נראה לך יש לו ארון על הכתף?

אז מפה אתה יודע את הניק שלי..כבר לא ידעתי מה לחשוב
איך אתה מרגיש? עד מתי נשארת אתמול?

../images/Emo176.gifשחורצ'יק../images/Emo70.gif ברוכים השווים!

וואי! באמת מרגש להיות עם מדים ולשיר את התקווה! וסחטיין 94 בביולוגיה!! גאונצ'יק!

obz4

New member
סחבי

מה קורה? הייתי ביום ראשון בראיון ל"יחידת מודיעין סודית שעושה תצפיות". לא יכלו לפרט יותר מידי מה הייעוד של היחידה אבל אמרו שההכשרה דומה למוד"ש פשוט הייעוד קצת שונה...ובתיאור התפקיד הם סיפרו שיושבים בין 12 ל15 שעות ביום מול משקפת ועושים תצפיות על שטח מסוים...קיצור-יש לך מושג מה זאת היחידה הזאת?שמעת משהו אולי? זה דיי מסקרן אבל רוב הסיכויים שאני לא יתקבל נראה לי...וזה באסה כי גם היום חזרתי מגיבוש צנחנים וגם לשם אני לא יתקבל.

a 90s Noah

New member
זה בטח משהו כמו מסלול תצפיתנות

המסלול הזה הוא גם בחיל מוד"ש, והוא מכשיר חיילים (בעיקר חיילות אני חושב) לתצפות באמת על כל מני שטחים וזה. אני יודע בדיוק מה שאתה יודע על התפקיד הזה כי הוא די סודי. אני רק יכול להגיד לך שידידה טובה שלי היא תצפיתנית ומאוד מעניין לה בצבא. עכשיו שאני חושב על זה אני כמעט בטוח שזה בדיוק התפקיד הזה. אם תתקבל זה יהיה בבסיס שלי..תראה מה זה בסיס דוחה
.

onix 88

New member
אבל נראה לי שלתצפיתנים

מגיעים מגיוס כל"צ, ז"א שאין לו מיונים, וגם זה תפקיד לבעלי פרופיל עורפי אם אני לא טועה..

obz4

New member
אני 97

עם סעיף ראייה. הייתי האמת 64 אבל העליתי לפני איזה חצי שנה.

a 90s Noah

New member
כן זה נכון שזה לכל"צניקים

יכול להיות שזה באמת משהו דומה ולא בדיוק..

obz4

New member
כנס

שאלתי בראיון אמרו לי שזה לא קשור למודיעין שדה פשוט התפקיד דומה אז אני לא בטוח שזה אותו בסיס...יותר מידי לא יכלו לספר לי על התפקיד והיעעוד של היחידה אבל בתיאור התפקיד אמרו לי 12 שעות לפחות בכל יום לעשות תצפית ואני בספק כמה זה יכול להיות מעניין... טוב כל מקרה בצנחנים אני כבר לא אז זה מצמצם לי את האפשרויות לזה או לשריון בטח...

a 90s Noah

New member
כן זה בעיה עם התפקידים שלא אומרים

לך כלום עליהם (עוד יותר בעיה כשאתה צריך להחליט עכשיו אם בא לך לחתום על זה שנה קבע אח"כ
).. מה שלא יהיה - יהיה טוב. לך עם מה שאתה חושב שתפיק ממנו הכי הרבה.

s h u g i t

New member
כן המ"מ אני נשבעת!!!!!../images/Emo15.gif

איימ באקקקקק
סיימתי טירונות! גם לי הייתה ההשבעה לפני יומיים, אתמול עשינו יום מטווחים שלישי ואחרון, נבחנו במבחנים העיוניים וזהו! היה לי כ"כ כיף
והציוני בגרות שלי ממש טובים. אז בכלל יש לי סופ"ש מעולה.
טור' שרון
ת

s h u g i t

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

ממוצע 98.7 בבגרויות
הולי שיט

למעלה