אני נרדם

VRTUALI

New member
אני נרדם

השמח מאד אם תוכלי לעזור לי או ליעץ לי אני נרדם בכל מצב , על ההגה בלימודים , בכל מצב הכי משונה אפ, במבחן השמח לשמוע סיבות לעניין תודה מראש

שאלות

כמו יהודיה טובה, עונה על שאלה בשאלה... האם ערכת בירור יסודי של הענין אצל הרופא שלך? אם כן, מה העלו הבדיקות? האם ביקרת במעבדת השינה לבדיקת דפוסי השינה שלך? לילה טוב שרון

צריך בירור מקיף ומהר!!

יכול להיות משהו פשוט ויכול להיות מחלה קשה, שזה הסימפטום המפריע הראשון שלה... כדאי לגשת גם לרופא המשפחה וגם למטפל הוליסטי שיכול לכוון בדיאלוג עם הרופא. בכללי, מה לבדוק? ספירת דם +ברזל, B12 וחומצה פולית, כימיה, סוכר, שתן כללית, וירוס אפשטיין באר, בדיקת קנדידה בצואה - מעבדה פרטית בחיפה "רפואה שלמה". אם לא מגלים כלום - איזון הורמונלי. ממליצה בחום שאת הבדיקות של קו"ח, גם אלו שהרופא אמר שהן תקינות תראה גם למטפל הוליסטי, שאולי יגלה בהן מה קורה. זה להתחלה. תברר ותחזור עם מידע

VRTUALI

New member
תודה

אבל לא הבנתי ממש הכל השאלה אם זה דבר שצריך בדיקה , או עייפות זמנית(ארוכה)והאם זה חמור

זה יכול להיות פשוט או חמור.

לכן, קודם כל בדיקות!! מה גורם לעייפות? חוסר שינה, עומס יתר, דאגות יתר, דיכאון, אנמיה, אפשטיין בר - מחלת הנשיקה קנדידה היפוגליקמיה פיברומיאלגיה תסמונת העייפות הכרונית (שיכולה לנבוע מחלק מהנ"ל) היפותירואיד סרטן בטח שכחתי כמה... ובטח אני לא מכירה בכלל חלק... התחל במקביל: רופא קונבנציונלי לחקירה רפואית מטפל הוליסטי - לאיבחון נוסף ולטיפול... הצלחתי להבהיר?

dudi adler

New member
הרדמות

בעבר ראיתי אנשים עם תיאור דומה לשלך, במעבדת השינה בה עבדתי. אצל רובם נמצא דום נשימה בעת השינה. מסיבות שונות הם ´נחנקים´ בשינה ומתעוררים ונרדמים תוך מס´ שניות,כך שאינם מודעים להתעוררויות הרבות שלהם. מובן שאיכות השינה שלהם גרועה והם עייפים במשך היום ונרדמים בכל מצב. האם אתה נוחר? האם אתה מתעורר עם פה יבש? מתעורר עם כאבי ראש? אולי אם תוסיף כמה פרטים יהיה לנו כוון ברור יותר. אם זה אכן הכוון, עליך להשיג הפניה מרופא אא´´ג למעבדת שינה. זו בדיקה יקרה והם לא ששים לתת הפניה. אם אכן בעייתך היא איכות השינה ולא כוונים אחרים, נראה לי שעל סמך תאור הבעיה,הרופא יתן לך הפניה דודי

אסתי123

New member
אני נרדם

מן התיאור שלך נראה שמשהו, מישהו, שואב אותך עד לאפיסת כוחות. אני לא מניחה שהגורם למצב הוא תזונה או תת תנאים כלשהם. ניתן לטפל בכך בפשטות. באם אתה מעונין, שלח לי מסר.

למעלה