אני נערת הספר

דן צ

New member
אני נערת הספר

אני לא מבקרת בפורום באופן קבוע. אני עם אתניקס מתחילת דרכם, הייתי ביותר מ-90 הופעות שלהם. אני בקשר אישי איתם {כמובן שהם מכירים אותי באופן אישי} אני מלווה אותם לרוב ההופעות וצמודה אליהם, זה התחיל בתור מעריצה פשוטה ונהפכתי להיות כמו משפחה שלהם. לי זאב נתן את הספר במופע האקוסטי בהרצליה! הספר מכיל את מילות השירים מודפס מהמחשב עם תיקונים בכתב ידו של זאב ואת רשימת השירים שהיו במופע בכתב ידו של זאב.ולאחר המופע חתמו לי עם הקדשה כל חברי הלהקה.זאב בחר להביא לי את הספר כהוקרה על השנים הארוכות שאני איתם וכנראה אם לא הייתי באה להופעה הספר היה נשאר אצלו {זה לא המצאה שלי מקורב להם אמר לי!} אני לא מעוניינת לפרסם את שמי מסיבות השמורות איתי! אני בטוחה שרובכם פגשו אותי באחת מההופעות הרבות שהייתי במהלך השנים! אני תמיד בשורה הראשונה! כמובן שזה על קצה המזלג יש לי ים סיפורים וחויות איתם מכל השנים הרבות ואולי הספר עוד בהמשך! לכולם חג שמח ושנה אתניקסית!ד.א הייתי איתם לפני שבועיים במופע סגור באילת והיה פצצה! לי אין מחשב אני כותבת ממחשב של גיסי.

ITAIX

New member
עם כל הכבוד...

מה שחשוב זה לא כמה את קרובה אל אתניקס וכמה הם מכירים אותך. השאלה האם את יודעת ומבינה את המוזיקה שלהם. האם את יודעת מה יש בלחנים במילים בעיבודים, האהבה האמיתית אמורה להיות למוזיקה ולא לאנשים עצמם. כל מה שבעקבות המוזיקה זה רק התוספת וכאן אני מדבר על:זאב, תמיר, גיל גל ויורם בתור בני אדם, ההופעות, האוספים מהעתונות, טלויזיה, רדיו וכו'... האם את מכירה את השירים של אתניקס מבפנים, האם הקשבת לכל הצלילים שיוצאים משם. מבחינתי להיות מעריץ זה לא הרדיפה - זו הידיעה מה האמן שאתה אוהב עושה, מה הוא מסוגל לעשות, ושיהיה מבחינתך ולתעמך האמן הכי טוב באותו נושא. ולא משנה מה, אני בטוח שלכל מי שאוהב את אתניקס מעל 10 שנים יש לו הרבה חוויות, והרבה מה לספר. (אם אני לא טועה את היית גם בתוכנית עם שרל'ה שרון בערוץ 10). אני מכבד כל מי שאוהב את אתניקס, כי יש לנו דבר מאוד גדול במשותף. אני מקווה שבעתיד תזדהי, ותכתבי יותר, ותעקבי אחרי הפורום... שיהיה לכולם חג שמח ותזברו בדרכים...

ethnix1

New member
בזמן האחרון אני מרגישה שיש

אפליה מצד אתניקס, יחס מסוים למעריצים מסוימים וחוסר יחס לאחרים (ואני לא מדברת דווקא עלי) וזה מאד כואב לי אשמח אם אלו שמקבלים יחס, ינסו לעזור לאחרים פה, להבין איך להתקרב ללהקה כי בפורום הזה אנחנו עוזרים אחד לשני, לא מנסים לבדוק מי יותר טוב ממי. כולנו ביחד הכי טובים, לא אחד נגד השני חג שמח

דן צ

New member
לאיתי

ברור שאני מכירה את השירים והמוסיקה שלהם לרגע חשבת שלא!

ITAIX

New member
תגובה

שום יחס שונה יסמין. אני מבטיח לך שאם תבואי ותדברי איתם הם יתנו לך את כל תשומת הלב. יסמין, במשך שנים כל כך רבות אנשים יוצרים קשר זה לא יחס אחר שאתניקס נותנים למעריצים מסוימים, אף אחד לא יכול לבוא ולהגיד לזאב או תמיר או למישהו שימו לב גם לאחרים, אכמו שאני הייתי מספיק חוצפן כדי לעבור הרבה אבטחות כדי להגיע אל אתניקס אחרי הופעות (ופעם אחת גם גנבתי תג של שטור כדי לעשות את זה ) אז אני בטוח שגם את יכולה או כל מי שרוצה!!! ולמעריצה "האלמונית" אני חושב שאם היית במפגש או עוקבת אחרי הפורום היית מבינה שיש רמה גבוהה של בקיאות בנושא של אתניקס. ואני לא הולך לדרג את מי שמבין יותר ומי פחות... או מי אוהב אותם יותר... חג שמח

ITAIX

New member
ויסמין

אני באמת רוצה שהרבה אנשים יאהבו כמונו את אתניקס. אם היית חושב שאפר היה לעשור למישהו להתקרב אל אתניקס הייתי עושה משהו. אבל אני בטוחצ שכל אחד צריל לעשות את זה בדרכו שלו, ולכן אני משוכנע שכדי להתקרב לאתניקס חייבים לקיים מפגש ולא אירוח באינטרנט. חייבים לראות ולדבר איתם כולנו ביחד, כל מי שבפורום הזה...

ethnix1

New member
יש בפורום הזה אנשים שמעולם

לא ראו את אתניקס.. לפחות נעזור להם שיראו אותם פעם אחת.. לא כולם "נדחפים", ובטח שלא כולם יכולים להתגבר על האבטחה.. לפחות שיהיה מצב שכולם פה פגשו אותה פעם אחת.. לתת טיפים איך לחדור מאחורי הבמה, מבין מה אני רציתי? וכן- ברור שצריך מפגש!! זה החלום

נטלייי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת לכתוב פה מתי שתוכלי

ethnix1

New member
ברוכה הבאה לפורום

אני שמחה שסופסוף גם את כאן.. תכתבי לנו הרבה

למעלה