אני נמשכת לגייז

Artvision

New member
אני נמשכת לגייז

שלום לכולכם! אני בחורה בת 32 וסוגית ההרהורים שלי --זה שאני נמשכת לגברים עדינים\נשיים מאד. וכידוע זה לא רוב אוכלוסיית הגברים. אני לא לסבית או אפילו לא דו-מינית. היתה תקופה בחיי שניסיתי גם את זה-כלומר מין עם נשים,שלישיות .....לא....לא שייך האמת לקח לי המון שנים להגיע להבנה ברורה הזאת עם עצמי. זה מצחיק שנים לא הבנתי למה אני יכולה לבהות שעות בתמונה של Boy George, David Bowie,Jaye Davidson etc.... רוב החברים שלי הם גברים .אני מרגישה איתם כמו אחד מהם.הרבה יותר נוח לי מאשר עם בנות וכך היה מאז ומתמיד גם כשהיתי ילדה בגן חובה. אז איפה אני מוצאת את אותם הגברים???? לאן אני שייכת ???? כל התגובות תתקבלנה בברכה :) מישל מחיפה

טל קר

New member
זו לא תופעה נדירה (אם כי לא תופעה מדוברת)

יש את אלו שמרגישות שהן נשים ונמשכות לגייז (ובסלנג faghag לעיתים נאמר בזלזול, תופעה יותר מדוברת), ויש נשים שהן הומואים , ובסלנג girlfag (תופעה ממש לא מדוברת) וזו למשל ההגדרה מהמילון האורבני girlfag> : A woman who is very attracted to gay/bi/trans men. She may (or may not) also feel she is (fully or partly) a "gay man in a woman's body". Girlfags identify primarily as queer" אני חוששת שלרוב הנוכחים (ואולי גם לך) זה נשמע קצת כמו סינית, כי זה לקוח מהספקטרום הטרנסג'נדרי שחסרה לו מאד נראות בקהילה ויש שם הרבה יותר ניואנסים ממה שמקובל לזהות בזירה הרחבה יותר. אם זה נשמע לך מענין, את מוזמנת לפורום טרנסג'נדרס וחברים (496), לאור מה שכתבת אולי תרגישי שייכת במקום בו יש תפיסה שאיננה רק בינארית של ג'נדר. כאמירה כללית אופציות המימוש יכולות לנוע דרך ביסקסואלים (אני מניחה שאני לא מחדשת באופציה הזו), קרוסדרסרס (גברים בחצאית רולז) ובכלל טרנסג'נדרס, וקשרים אלטרנטיבים עם גייז.

Artvision

New member
gay man in woman`s body

מאד סמחתי לתגובה :) אני אכן הרבה פעמים אומרת שאני מרגישה gay man in woman`s body :) אבל אני נראת מאד עדינה ושברירית. עד שמכירים אותי :) ומזה 496????

טל קר

New member
מספר הפורום של טרנסג'נדרס וחברים,

יש שם עוד שמרגישות gay man in woman`s body אני מצרפת קישור ישיר לכניסה לפורום וגם קישור להודעה מלפני כמה חודשים על נשים הומואיות

למעלה