אני נמצא בארץ

../images/Emo7.gifברוך דיין האמת

אני משתתף באבלכם הכבד במות עליך אביך. אני מזיל דמעות, על אף שהכרתי אותך רק כאן וירטואלית אך אני מרגיש כיצד הנפשות כאן נקשרות זו בזו. צר לי לשמוע את הבשורה המרה הזו ת.נ.צ.ב.ה. אמן.

המדליק22

New member
שלא תדעו עוד צער ויגון =(

איזה חדשות עצובות... לצערי גם דודי נפטר לא מזמן. תהא נשמתם צרורה בצרור החיים,אמן!

leopold5

New member
תנחומיי! שלא תדע עוד צער

אוהב ומחבק. אתה יכול לשלוח לי פרטים על השבעה במסר הפרטי?

Nחמן

New member
משתתף בצערך ../images/Emo201.gif

באופן מיוחד אני מבקש להעלות כאן דברים, שאמרתי באופן אישי לפורטי. לא זכיתי להכיר את אביו. אבל הכר הכרתי את פורטי. נפגשתי אתו פעם אחת לפחות וגם שוחחתי איתו פעמים רבות בטלפון ובמסרים אישיים. דאגתו לאביו הייתה לסמל דל כיבוד אב ואם. בכל השיחות שמעתי ממנו אין ספור התנצלויות על כך, שהדבר הראשון, שבראש מעייניו הוא לעזור ולסעוד את אביו החולה. כל חייו היו קודש לקיום מצוות "כיבוד אב ואם". אין ספק, שיש לזה שורשים עמוקים במשפחה. לא כל אבא זוכה לייחס מעין זה ואשרי אביו, שזה בנו. אני מאחל לך, פורטי, שתזכה לראות בנחמת ציון וירושלים ובה ננוחם כולנו בשמיעת בשורות טובות, ישועות ונחמות. המקום ינחם אותך בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיף לדאבה עוד. אוהב Nחמן

../images/Emo10.gifתנחומי - שלא תדע עוד צער

תנחומי הצטערתי מאוד שקראתי על מות אביך שלא תדע עוד צער אוהב אסף

פורטי יקירנו! תנוחמו מן השמים ...

אך טוב לישראל ... בין המיצרים יזרח אור לישרים ... המקום ברחמיו ינחם אתכם בתוך אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד ... חברנו-אחינו איש טוב ויקר כולנו כולנו אוהבים אותך לנצח ... ... ...

למעלה