אני נכנס לחנות ו...

אני נכנס לחנות ו...

שואל אם כבר הגיע הדיסק של אלאניס בפעם המיליון לשבוע זה... בציפייה לתשובה שלילית, הופתעתי לשמוע את המוכרת אומרת בקול מתלהב : "כן, הוא הגיע!!!", עשיתי REWIND בראש ושאלתי אם היא עובדת עלי... היא לא ענתה ושלפה מהקרטון שהגיע לפני דקות אחדות את הדיסק החדש!!! בלי לחשוב פעמיים שלפתי מהארנק 79.90 ש"ח, ושמח וטוב לב חזרתי הביתה והרעדתי בפול ווליום את השכונה. כבר אמרתי שזה דיסק פצצה, שאכן עולה בכמה רמות מ URS. האלילה עשתה זאת שוב! אגב, השיר Excuses ממש מזכיר לי את עצמי. כמה שהיא יודעת לקלוע.

Thestral

New member
אני ארבתי למוכרת../images/Emo173.gif../images/Emo108.gif

וחיכיתי שם 3 שעות כדי שיביאו את הקרטו ן של הדיסקים החדשים, והעותק ההראשון! הגיע לידי חם מהתנור^_^ ואני שומע אותו עכשיחו יש בו משהו שקצת מזכיר לי את הדיסק הראשון, ומממ... אני עוד שומע אותו ומתרגל^_^ ^_^_^_^^_^_^_^_^_^_^ כתר|אלאניס רולז

Rוית

New member
כ"כ הרבה עבר עלי היום נפשית

שאני כמעט בוכה סתם מלשמוע את אלאניס בשירים חדשים.. רק לפני 10 דקות הגעתי הביתה, והנה Excuses מתחיל לנגן... ואני.. מצידי להתמוגג... ולמי שעדין מחפש - בג'אנק הוא הגיע ועולה 70 שקל. בטאוור בת"א הוא הגיע גם (למרות שאמרו שהוא יהיה רק ב22) והוא עולה 79.90.. למרות שאיך שאני מכירה את טאוור עוד שבועיים הוא יעלה 50 שקל בשביל לדחוף מכירות... שאני אהיה במצב יותר שפוי אני גם יגיד את דעתי על הדיסק... בנתיים אל תעירו אותי............

moti80

New member
גם לי יש סיפור!!../images/Emo9.gif

זו infatuation, אני אצל החבר שלי עכשיו.. השעה 20:51 הרכבת עוצרת בתחנת השלום ואני יורדת ממנה ועולה לעזריאלי שרה שירי שבועות (אל תשאלו).. כולי מאושרת לקראת הפגישה המאוחלת.. עולה לקומה שנייה נכנסת לברגר קינג והנה המתוק שלי יושב ומחכה לי לבד, וברגע שהוא רואה אותי חיוך עולה על פניו. הצטרפתי אליו לכמה צ'יפסים ופתאום הוא אומר לי שהוא קנה לי את הדיסק של אלאניס!! ואני בשיא המבוכה, אומר לו.. מה אתה רציני?? והוא אומר לי... כן, ואני כאילו מזה נבוכה! לא יודעת מה לעשות עם עצמי... איזה חמווווווווווודי!
כאילו.. הוא אמר לי שהוא רוצה לקנות לי את הדיסק אבל לא חשבתי שהוא באמת יקנה כי זה יקר! אבל מתברר שהוא היה רציני
זהו

Excuses

קראתי את הניתוח של מיסטר בראון ואני חושב שהוא אכן קולע. אני חושב שכל שיר של אלאניס יכול להיות מנותח בצורה זו או אחרת ותמיד תיהיה לו משמעות מסוימת. אני נורא הזדהתי עם Excuses כי המילים בו מתארות בדיוק את מה שאני עובר כרגע בחיי, ואני יכול גם לנתח אותו בהתאם למצבי : גם אני מרגיש שאני נמצא בתוך כונכייה, סגור בתוך עם עצמי, אני מרגיש מוגן עם זה אבל זה גם תוקע אותי ומונע ממני להתקדם בחיים, ושורת המחץ : אני ממציא לעצמי תירוצים, למה להשאר במצב הזה. יש עוד מישהו שמצא את עצמו בשיר זה או אחר של אלאניס?

האמת היא שגם אני מתחבר ל..........

Excuses (אבל בחלק מהכול) אני נמצא בתקופת של שינוי והאני החדש מנסה לשמור את האני הישן ולהשתמש בכל מיני תירוצים שמונעים ממני להתבגר ולהיות מי שאני....וזאת בעיה אני שמח שהניתוח שלי קלע למצב שלך. אין כמו לשמוע שיר של אלאניס ולהתחבר אליו ולראות שאתה במצב הזה....זאת הרגשה נהדרת ולראות שהיא עושה את זה שוב באלבום החדש גורם לנו להבין שאלאניס עדיין מוכשרת ומצליחה להיכנס ללב של כל אחד מאיתנו.....

עוד מישהו חושב ש...

Infatuation Junkie זה הדיסק הכי טוב של אלאניס? אני יודע שבטח דנתם בזה מיליון פעם אבל הייתי חייב לשאול מאחר ואני חדש פה...חחחהה :)

ואולי עוד מישהו חושב ש...

The Couch זה אחד השירים הכי יפים שנכתבו אי פעם? אוף, כמה רגשות שהשיר הזה מעלה בי.

אני דווקא חושבת שהראשון הכי יפה

התחברתי שם להמון דברים.. זה טעון רגשית וצעיר וכן ואהבתי את זה
גם האלבומים הבאים אבל תמיד יהיה לי מקום חם בלב לאלבום הראשון
ובאלבום השני אני אוהבת את..טוב נו כולם חח הכי נראה לי את ג'ויינינג יו ו-איי וואז הופינג

LIOREDEN

New member
אני כותב

כרגע מבית ספר בשיעור מחשבים, אני חייב להודות 8 easy steps פשוט מדהים אתמול הלכתי לקנות אותו והמוכר אמר לי שהוא כרגע הגיע וזה עלה לי רק 72.90 ש"ח. חשבתי שזה יעלה לי 90 כמו השאר, טוב טעיתי. הדיסק מעולה

The Couch הוא שיר מאוד חזק../images/Emo70.gif......

הוא גם אחד האהובים עליי.......ביחד עם ג'וינינג יו של האנפלאגד ועוד הרבה..... עשינו עליו ניתוח פעם בפורום וכל אחד נתן את ההיבט שלו על השיר תבדוק, שווה לך...

Lotzifer

New member
הדיסק הכי מדהים בעולם!

הוא כ"כ שינה אותי! זה לא כ"כ נראה על פני השטח אבל בכל זאת..... אבל אני יכולה לשמוע אותו רק בזמן מסוים מאוד, הוא פשוט קשה מידי.... דווקא לTC לא כ"כ התחברתי..... ורק בזמן האחרון אי קולטת כמה שSC הוא שיר חזק! הוא פשוט ענק! והלחן שלו שבהתחלה ממש לא אהבתי רק עכשיו אני מבינה כמה הוא חשוב! די, פשוט שיר גדול

כן, דיסק מקסים.

רואים בו התפתחות רגשית ורוחנית של אלאניס משיר לשיר.... מדהים פשוט!! שירים טובים אחד אחד... קשים... מרעננים! משהו חד פעמי.

BaBa LiVe

New member
גם אני טוען שהיא כתבה את Excuses

עליי...חחחחח...כל משפט ומשפט מתחבר לי כמו פזאל לחיים! אחלה שיר.. המוזיקה...הצלילים שבוקעים מknees of my bees הם כ"כ יפים!!!

Lotzifer

New member
אוף! גררררררררר

רק בטאור בב"ש אין! גרררררררררררררררררר..... "בשבוע הקרוב"...... למה כבר נמאס לי לשמוע את זה?!!?!??! אוף אוף אוף!

באיזה רוח הדיסק ככה?

כלומר, בסגנון jagged? או יותר רוחני בכיוון של infatuation junkie? או יותר קליל כמו under rug swept?

Rוית

New member
ת'אמת - קצת מהכל!

יש לו את הרוק של JLP את העוצמת מילים של SPIJ ואת הקלילות של URS.. ואני לא יודעת מה איתכם אבל אני מתאהבת באלבום הזה

למעלה