אני נוסע להולנד

אני נוסע להולנד

חבר´ה, אני נוסע להולנד ביום רביעי בלילה {10/10/01} ואני מקווה לגור ולעבוד שם. יש לי אזרחות הולנדית ואני מחפש אנשים שיוכלו לכוון אותי. אני לא דובר הולנדית אבל אין לי בעיה עם אנגלית. תודה.

אם מישהו מוכן לעזור

עצות, עבודות, קשרים, חברים, מקומות לינה נא לשלוח ל- [email protected] {נא לא לצרף וירוסים...} תודה , בן_הולנד

תותי-בת

New member
מה זה זה?!?!?!?! הוא הדביק אבל לא לימד איך?!?!?! חצוף! ואני חשבתי שאני הפגשתי אותך עם זה... והיחידה שדיברה איתך על זה ועל איך לעשות את זה... ליאתה.

niky

New member
הולנד....אחלה בחירה ../images/Emo23.gif

אני מצרפת אתר מצויין בנוגע להמלצות, עבודות ואפילו פורום מיוחד למעוניינים לגור שם....שווה בתור התחלה. בעקבות רומן ארוך עם הולנדי גרתי ועבדתי שם לפני מספר שנים ונשארו לי בעיקר זכרונות מדהימים!!! יחסית, קל מאד להסתדר שם, בעיקר כמובן, כשיש לך אזרחות הולנדית. יש הרבהההההההה דברים טובים לומר על המקום המופלא הזה (מלבד הקור המזעזע והשמש שלא מפציעה חודשים על גבי חודשים על גבי חודשים ארוכים....) ואם תרצה לשאול לגביי פרטים ספציפיים, אשמח לענות עד כמה שאוכל.. ניקי

קדימה. לשפוך.

שלום בן וברוך הבא, ואם יש כאן מישהו שיכול לעזור אז קדימה. ובן - כמובן שברור לך שאתה ממשיך לכתוב פה גם מהולנד (אני צריך ספה לישון עליה כשאני אגיע לשם). בהצלחה! יניב.

למעלה