אני נוסעת

יולה123

New member
אני נוסעת

שלום לכולכם, סוף סוף התארגנתי ואני נוסעת. אחזור באמצע אוקטובר ואחלק רשמים. אני נוסעת לבד! בקרקוב כמעט לא מצאתי מלון פנוי. אשלח את הספר שלי למי שנתן לי כתובות. אל תהססו לשלוח לי כתובות (אם זה לא חסוי) אין לי בעיה עם לשלוח בדואר. על חשבון מקום העבודה! להתראות- יולה

חייםלוי

Member
מנהל
נסיעה טובה ../images/Emo160.gif תבלי יפה

ואל תשכחי לספר לנו חוויות כשתחזרי בשלום.

deebeebee

New member
נסיעה טובה

אני בטוחה שאם תגשי למשרד מידע לתיירים תמצאי מקום טוב לישון בו, בהתאם לתקציב ולצרכים שלך.

davidncsy

New member
תחזרי רק באוקטובר? וואוו...

זה בטח יהיה טיול מעניין ביותר.

p a l o m a

New member
סעי לשלום וחזרי לשלום, לבד? וואו

אני נסעתי עם קבוצה של 60 בחורי ישיבה.. שלא תעיזו לצחוק! כן, כן, 60 בחורי ישיבה - ואני הייתי אשה יחידה...(היי,, אני אפילו לא דתיה...) זה היה לפני 9 שנים.. והיו בעיות בטחון מאד רציניות.. אני כל כך התאהבתי בארץ הזאת, בנופים שלה כמובן, ... שכל פעם שהזכירו לי את הנושא הרגשתי כאילו סיכה תקועה לי בלב.. דבר ראשון התיישבתי לקרוא את אוסקר שינדלר.. ואח"כ כל דבר שהיתה בו המילה פולין אני חרשתי... עד היום אני נורא מתגעגעת אליה.. לא יודעת למה.. אני גם מתגעגעת לשוויץ לטוסקנה ולפרובנס (ע ל א ק ...) אבל פולין כמו שאמרתי געגוע עם סיכה בלב... יכול להיות שזה בגלל שה"שורשים" שלי קבורים שם באדמה? מה אתם אומרים...טוב, אתם לא חייבים לענות... סתם נשפכתי קצת...

WELCOME TO THE CLUB

אני נסעתי לפולין עם קבוצה שחצי ממנה היו חרדים מבני ברק ואחרי יומים של ריחרוח הדדי ראינו כי השד איננו כל כך נורא ולמדנו להסתדר בדיעבד זה יצא טוב כי זה הפגיש אותי עם אנשים שחיים אחרת שבדכ אני לא פוגשת מחוץ למיסגרת הרגילה שלי. שלכ חנה גונן

הלינקה

New member
פלומה, בקשר לסיכה בלב - אני בהחלט

יכולה להבין את זה. אבל איך נסעת לבדך עם 60 בחורי ישיבה? תארגי אותי אם אני מבינה

p a l o m a

New member
הלינקה, כשאומרים בחורי ישיבה

מדמיינים פאות מסתלסלות זקנים קפוטות ושטריימלים ... ולא היא... פשוט חחברה מכתה י"א שלמדו במקום בתיכון במסגרת של ישיבת בני עקיבא.. כמו שאמרתי כבר פעם פאר הנוער הישראלי.. אחד אחד בחורים על הכיפק! מכירים גם את ר' נחמן מברסלב.. ושרים את שלמה ארצי...מה יותר "גזעי" מזה... באמת חברה נ ה ד ר י ם .. נו, ואני עבדתי שם... והייתי האשכנזיה היחידה בצוות הניהול (חוץ מהמנהל....) ובקשתי לנסוע לפולין.. הסתכלו עלי כמו על משוגעת.. אבל נתנו לי והשאר זה היסטוריה. היתה חוויה מדהימה! ואחרי שנה נסעתי עם אימי למסע שרשים וזה היה מדהים מכיוון אחר... מ מ ש...

הלינקה

New member
יולה נסיעה טובה וטיול מוצלח.

מישהו שמע מיולה? או קיבל ספר ממנה?

הענאלע

New member
הלינקה, יולה כתבה כאן למעלה

שהיא נוסעת ושתשלח את הספר למי שמסר לה כתובת למשלוח.

למעלה