אני נוסעת

shahar 6

New member
לשירה וטל ../images/Emo70.gif

תהנו,המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן,המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן..... תספרו חווית וסתם תהנו חחחח! ושירה מה תפסידי מהלימודים איזה כיף לך חחחח! בכל מקרה תהנו המון!

תודה לכם..../images/Emo24.gif

אמממ בקשר למנהל מחליף.. בשביל להיות מנהל צריך לעבור דיי הרבה תהליכים ובין היתר ללכת לראיון במשרדי תפוז
המשרדים בר"ג וזה סיפור של איזה שבוע שבועיים עד שהופכים למנהלים.. צריך גם ללמוד איך להשתמש באדמין וכו' וכו' וכו'.. לי ולשירה אין זמן לחפיפות כאלו כרגע ובטח ובטח שאין לנו זמן לחכות כי אנחנו נוסעים היום בלילה ולכן אנחנו נביא מנהל\מנהלת מבחוץ.. מצטערים

שנינוש7

New member
ואיי איזה סיפור...

כולה מנהל...לא אמרתי שזה כל כך קל אבל ללכת לראיון בשביל זה? נשמע כמו איזה אודישן....

m G m

New member
נעה -flowers girl כבר מנהלת

פורום כריסטינה אגילרה
אז היא יודעת כבר את כל הדברים שאמרת ואולי היא תסכים גם לנהל פה

וואלה..

טוב, כרגע מצאתי מנהל עד יום ראשון שאני אחזור.. גם ככה אנחנו רוצים להביא שותף שלישי.. אבל לבינתיים מצאנו מישהו רק ל-4 ימים הקרובים - עד שאני אחזור... קוראים לו אור והוא מנהל כבר פורום - פורום אין אאוט.. אממ הוא אחלה בנאדם
אני אישית מכיר אותו כבר דיי הרבה זמן
והוא יחליף אותי ב-4 ימים האילו. אז קבלו אותו יפה ואל תעשו לו בעיות.. תדאגו לשרשר לפי התקנון ולא לעבור על התקנון
LOVE U ALL
טל

O Boy

New member
שלום אנשים../images/Emo70.gif

כמו שטל כבר אמר אני מנהל פורום אין ואאוט ואני אחליף כאן את שני המנהלים בארבעת הימים הקרובים, ומי יודע, אולי אמשיך לנהל כאן לאחר מכן
אני מהיום כאן איתכם, כל בעיה, בקשה או הערה נא להפנות אליי דרך המסר, אני כאן בשבילכם.

y a ® d e n a

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

m G m

New member
הוא בן...ברוך הבא אור../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

יש לי שאלה
ראית משחק החיים

O Boy

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה, ובקשר לשאלתך - ראיתי את כל פרקי משחק החיים (אולי פיספסתי 5 פלוס מינוס)

m G m

New member
יפה אור../images/Emo70.gif אם כך- התקבלת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

חחח.. ברוכה הבאה אלינו../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ו..
כמו שבטח כבר שמת
יש פה אנשים מאודדדדדדדד נחמדיםםםםם

למעלה