אני נואש.

אני נואש.

כולי מוקף בבעיות ניסתי לפנות לאלהים והרגשתי שאני מדבר אל עצמי וזה לא עזר. האם יש כאן מישהו שתפילה עזרה לו?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוך הבא לכניסייה הוירטואלית

שלנו..
כוחה של תפילה מלב מאמין היא עצומה...
ולי אישית היא עושה פלאים
רוצה לשתף קצת ..או להעלות בקשות תפילה...?

salt of earth

New member
צר לי לצנן את ההתלהבות שלך

אבל אנחנו המצאנו את המושג הזה קודם לא אתה
הוא כבר הופיע בתקנון הפורום מתחילתו וגם הוזכר רבות ע"י חברי הפורום לפני שרשמת את ההודעה בפורום אחר
אגב בפורום משוב בזמן הסערה המושג הזה הוזכר רבות בהסברים על מהות הפורום מול המתלהמים. אז עלא 2לבק אבל we were first
חג שמח ותודה על הביקור

EastGirl83

New member
עצה ממני...

דווקא בתקופת יאוש זה המבחן האמיתי... אסור לוותר.. לא משנה מהיכן באת ולהיכן פניך מופנות... כל קריאה, תפילה נשמעת... ולכן אסור לוותר...

salt of earth

New member
אל תתייאש ../images/Emo140.gif

מניסיון ברגע שאתה מפסיק את התפילה ומפנה את גבך לאלוהים אז המצב מתדרדר יותר. תשב עם עצמך, תרכין את ראשך ותקרא אחד התהילים... אני תמיד אוהבת לקרוא מספר 139
אולי אם תשתף אותנו בבעיה שלך נוכל לעזור לך יותר

lion 7

New member
בודאי אנו גם עוברים קשיים

ונעזרים בישוע ושמו שהוא אדיר .. איך מתפללים? פשוט מאד , קצת אומץ וקצת זמן איכות עם ישוע , ישוע הוא האלף והתו ההתחלה והסוף , הוא גם האמת, האור , והחיים , כל תפילה שבנויה מבני אנוש לא תועיל , אלא תביא למבוי סתום , מתפללים כמו שדוד ידע שאין לו למי לפנות .. כתוב בתהלים שהלבב השבור השפל אלוהים אל תבזהו (ובערבית :אלקלב אלמונסחק ואלמונכסר יא אללה לא תחתקרהו), אתה צריך לפנות אליו במלותיך ולשאול אותו שיעזור לך, בשם ישוע אנו מסימים את הבקשה שהיא מין חיוג גוביינא לאלוהים ואני מאמין שהוא יענה לך , כתוב תבקשו את מלכות השמים תחילה וכל אלה תתווסף לכם , התפילה שהרמתי לאלוהים מלפני עשרים שנה במצב דומה לך , ואני הצהרתי שאני כבר לא יכול , והוא הפך את העולם שלי, וגם בהמשך עשה גם ניסים בחיי עד עכשיו ,, אם אין תפילה (במלים משלך) אז המצב עלול להתדרדר עוד יותר .. ואני מתפלל לך שאתה יכול לראות דברים משמחים בהמשך ..

galgal21

New member
כן. לי.

אבל צריך להתמיד בתפילה. לא פעם אחת או שתיים אלא באופן רצוף וקבוע. כמו כן צריך להתפלל במילים שלך מהלב (לא לדקלם מתוך ספר תפילות). אם יש לך ספקות לגבי קיומו של אלוהים או בקשר לעזרתו אל תהסס לשפוך את לבך בפניו ולבקש ממנו שיעזור לך להתגבר על הספקות ויראה לך את הדרך הנכונה. בנוסף עליך להיות ישר להגון ולהשתדל לא לחטוא (עד כמה שאתה מסוגל. אף אחד מאיתנו לא יכול להיות נקי מהחטא לחלוטין).

למעלה