אני נואש =( (../images/Emo32.gif)
אם אתם יודעים או לא.. אני מכין פארודיה על פארק היורה.. (http://www.angelfire.com/film/jp0/Jurassic_Park.swf) הבעיה היא שאני יבש מרעיונות.. אז הנה אתגר בשביל המשועממים והמתעניינים מבינכם (אני יכול להוסיף את השם שלכם לקרדיט אם אני ישתמש ברעיון של אחד מכם
). בבקשה תציעו רעיונות לדברים מצחיקים (ולא ארוכים מדי
) בשביל הסרטון. הנה רשימת הסצנות שנמצאות בסרט, ואני עדיין לא סגור על איזה אני יעשה ואיך.. סצנה 1 - העברת ולוצירפטור (רפטור) מכלוב לאי.. סצנה 2 - מציאת ענבר (שרף שהתקשה תוך מליוני שנים..) עם יתוש. סצנה 3 - קטע מסיור על דינוזאורים על אלן גראנט ואלי סאטלר. סצנה 4 - ג'ון האמונד פוגש את אלי ואלן (בתוך הקארוון). סצנה 5 - דניס (השמן) מקבל פחיות לשים את העוברים שהוא יגנוב.. סצנה 6 - הטיסה בהליקופטר לפארק היורה.. (מוכן) סצנה 7 - פגישה בדינוזאור הראשון שרואים - ברכיוזאורוס. (הכנתי כבר בדרך שונה.. אבל הכנתי
) סצנה 8 - תחילת הסיור (ההסבר על הכל..). סצנה 9 - האכלת ולוצירפטורים בפרה, הסבר קצר עליהם. (יש רעיון מוכן) סצנה 10- סעודת עסקים (ויכוח על הפארק..). סצנה 11- פגישה עם הנכדים של ג'ון האמונד (טים ולקס). סצנה 12- דניס גונב את העוברים. סצנה 13- הטירנוזאורוס יוצא מהכלוב ומתחיל לרדוף, לאכול את עורך הדין.. סצנה 14- דניס נאכל על ידי דילופוזאורוס. סצנה 15- אלן, טים ולקס בחוויות שונות.. סצנה 16- אלי סאטלר ומי שמבין בולוצירפטורים (הוא גם בסצנה 9) מוצאים את איאן מלקולם (ראה סרט - פארק היורה). סצנה 17- אלן, טים ולקס מסתובבים ביער. סצנה 18- ג'ון האמונד ואלי סאטלר מדברים תוך כדי אכילת גלידה. סצנה 19- שוב אלן, טים ולקס מסתובבים ביער.. סצנה 20- אלי פוגשת רפטור אחרי שהחזירה את החשמל לפארק. סצנה 21- אלן הולך למצוא את אלי (אהובתו, שכחתי להזכיר), בינתיים טים ולקס נכלאים במטבח יחד עם שני ולוצירפטורים. סצנה 22- כל האנשים שבחיים מוצאים אחד את השני, ואז הם באולם כניסה עם שלושה ולוצירפטורים, ואז מגיע טירנוזאורוס ואוכל אותם => כולם בורחים לג'יפ ונוסעים להליקופטר. סצנה 23- בהליקופטר איזה שתי דקות מראים את כולם עייפים\ישנים ואז נגמר. אני מצטער על כל המקום שזה תפס ומי שקרא עד כאן - תודה רבה! איך זה קשור לסאות'פארק? בפרק 202 רואים ולוצירפטורים ואומרים "velociraptors", בגלל זה כל מה שכתבתי קשור איכשהו לפורום. ושוב.. תודה רבה!!
אם אתם יודעים או לא.. אני מכין פארודיה על פארק היורה.. (http://www.angelfire.com/film/jp0/Jurassic_Park.swf) הבעיה היא שאני יבש מרעיונות.. אז הנה אתגר בשביל המשועממים והמתעניינים מבינכם (אני יכול להוסיף את השם שלכם לקרדיט אם אני ישתמש ברעיון של אחד מכם