אני נואשת..

אני נואשת..

מה עושים שרוצים להגן על הילדים.. ולא רוצים להילחם בבתי משפט.. שאין אפשרות לדבר עם הפרטנר , יש בעיה כספית למצוא את העו"ד הכי טוב.. שיודעים באיזה מקום שרק משפט יכול "לתקן" את העניינים.. שאין זמן לחכות לפסק דין של שופט.. שמערבים עובדת סוציאלית ומכניסים את הילדים לתוך מקום מלוכלך.. אולי מישהי מכן שחוותה את זה - יכולה לתת לי איזה טיפ או ייעוץ..

a44

New member
לא ברור מה בדיוק הקושי?

ברור שאינך רוצה להגיע לבימ"ש. אולם לפעמים, למען השקט וההכרעה החד-משמעית, ובעיקר כשאין תקשורת עם הצד השני, עדיפה הכרעה של בית משפט... אינך רוצה עו"ד בגלל בעיה כספית? את הילדים כדאי להרחיק כמה שיותר מהריבים. אני יודעת שקשה, אבל אם את הצד ההגיוני והרגוע בין השניים, נסי בכל כוחך להרגיע אותם. לא ציינת בני כמה הם. הגיל מאוד משמעותי להבנה שלהם את המצב... בינתיים, חזקי ואמצי

הילדים בני 7 ו-9

הילדים בני 7 ו-9. התקשורת ביננו כל כך לקויה שבתוך תוכי אני יודעת שאת צודקת ודרושה התערבות והכרעה משפטית. מצידי - אני מרחיקה את הילדים מהריבים והויכוחים ביננו כמו מאש. לצערי הוא נוטה "להשתמש" בהם במקרים מסוימים . התפקיד שלי מאז ומתמיד היה "הצד המוותר", התפשרתי על כל דבר כמעט ולו בכדי להמנע ממריבות ומבתי משפט. כרגע, לאור המצב - החלטתי לערב עובדת סעד, בהמלצה של חברים. האמת - שאין לי מושג במה זה כרוך ועד כמה הילדים יוצאים מעורבים במפגשים איתה. אשמח לקבל מידע מאמהות שכבר התנסו בזה. החלטתי לפנות גם לעו"ד שיגיש למעני תביעה בעניין - שינוי גובה מזונות ושינוי הסדרי ראיה. וגם כאן אני בהתלבטות קשה.. איך מוצאים עו"ד טוב.. וכמובן שהמחירים שלו יהיו סבירים, (מאזור הצפון). תודה רבה על החיזוק ואשמח לשמוע ממך שוב.

veredkk

New member
ילדים גירושים ובית משפט

לצערי הרב יש לי הרבה ניסיון גם עם בתי משפט וגם עם לשכות רווחה אשמח לנסות לעזור לך במה שתשאלי האם את עובדת? האם השכר שלך גבוה? במידה ולא את זכאית לקבל סיוע משפטי הילדים קטנים אומנם אך הם נמצאים במרכז אם תרצו או לא הילדים מאוד רגישים, תמיד יש להם את התחושות שמה שקורה בין ההורים באשמתם קורים חיזקי ואימצי והמשיכי להקרין לילדים ביטחון חום ואהבה אם תרצי להוסיף או לשאול בבקשה צרי איתי קשר באיימל [email protected]

פקידת סעד..?

כן, אני עובדת ומשתכרת לא רע. התחושה של מה שמגיע בזול שווה זול מלווה אותי ולכן הייתי מעדיפה להעזר בשרותיו של עו"ד בשכר. פניתי אתמול לפקידת סעד (היה לי מאוד קשה עם זה..). ניסיתי להסביר לה שאני חייבת את עזרתה המיידית והעניינים דיי אקוטים מבחינתי , ללא קשר לפניה לבית משפט וזאת הסיבה שהעדפתי לא לחכות למינוי פ.סעד ע"י בימ"ש. אני לא כל כך יודעת אם זה הצעד הנכון.. עד כמה ההתערבות שלה עכשיו (לא על ידי צו בית משפט) יכולה לעזור לי. אולי באיזה מקום אני רוצה "להכין את הקרקע". הייתי רוצה לדעת יותר - מבחינת הילדים, במה כרוכה ההתערבות של הפ.סעד.. ומה קורה אם הילדים לא משתפים פעולה - עם "הצד שלי".. בגלל שהוא "מרעיל" אותם תודה על ההיענות..

m i c h a l i

New member
היי בילי ../images/Emo140.gif

מה שמגיע בזול שווה זול? לא ממש. הידעת שעורכי הדין מתנדבים לתרום לקהילה ולמעוטי יכולת מזמנם? השירות שקיבלתי מעורכת הדין שקיבלתי דרך הסיוע המשפטי ייצגה אותי בכבוד ועל הצד הטוב ביותר. היא ליוותה אותי שנתיים בדיונים רבים וגם שחשבתי שאבדה תקוותי היא היתה שם לצדי. לכן אני מציעה לך לפנות לסיוע המשפטי ולבדוק אם את זכאית מבחינתם לקבל את שירותיו של עו"ד. פרטים רבים בסיפורך חסרים לכן אני צעדיפה לא להתייחס לפרטים האישיים, מקווה שתקבלי זאת בהבנה

a44

New member
הי, בילי פלוס,

לילדים בגילאים שלך מגיע עו"ד מטעם הרווחה, ללא תשלום, לא משנה מה גובה השכר שלך... הם אלו שתובעים מזונות, והוא, כביכול, אמור לייצג אותם. אני השתמשתי בשרותיו של עו"הד בשם אמיר בר-לב, שייצג אותי בביהמ"ש לענייני משפחה בקריות. אם תרצי טל', אוכל להעביר לך דרך המסרים. לגבי עו"סית, תפקידה לרשום תסקיר לביהמ"ש, ובו המלצות על הסדרי הראייה שיחולו עליכם. היא בדר"כ מבקרת בשני הבתים, משוחחת עם הילדים ועם ההורים (לחוד וביחד) ומנסה להגיע להסדרי ראייה שמקובלים על שניכם. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.

veredkk

New member
שלום לך A44

הייתי רוצה לדעת איך מקבלים עו"ד דרך העו"ס האם זה משהו חדש? האם זה דבר שנמצא באזור מסויים בלבד? אני לא שמעתי על זה אף פעם והיה לי המון עניינים איתם אומנם כרגע אישית אני לא צריכה יותר, ברוך השם, אבל אני מלווה נשים אחרות שתקועות ולא מקבלות עו"ד בגלל שמשכורתם גבוהה אודה לך מאוד על המידע להתראות ורד

a44

New member
רק מנסיוני...

קבלתי עו"ד דרך הרווחה, למרות שאני לא נחשבת מקרה רווחה (מרויחה מעל שכר המינימום). כפי שאמרתי, העו"סית שטיפלה בהסדרי הראייה של פעוטתי היפנתה אותי אליו. לא שילמתי לא שקל, והוא טיפל בענייני המזונות של פעוטתי. תבררי ברווחה באזור מגורייך. אם לא תצליחי, תחזרי אלי, ואני אשאל את עו"ד שלי.

אמא פרח

New member
עברתי גם את זה

אני+ 3 היתי בתהליך גירושים כשנתיים גירושים מאוד לא יפים כל מה שאת רוצה היה בו משטרה ניתוקי מים עובדת סוציאלית הוצא לפועל חובות הכול גם אני היתי הוותרנית כל הזמן בחיי הנישואים עד שקיבלתי כוח לקום ולעשות את הצעד הגדול הזה והחלטיתי שאני עושה את זה על הצעד הכי טוב ולא הולכת להפסיד את כל הזכויות שלי ושל הילדים הוא לא קיבל את זה והתחיל להתנקם בי דרך הילדים ילדי עברו שנתיים מאוד קשות וגם דאגתי שיקבלו טיפול גם בבית ספר וגם עובדת סוצאילית הם צרכים לפרוק את מה שהם חווים ולדבר על זה ולהוציא את זה הם היו נוכחים בכל תהליך הגירושים זה היה מול עיניהם לצערי אבל היתי עם היד על הדופק טיפלתי בהם וגם הסברתי שהמצב זמני והיו ימים יותר טובים והימים הטובים הגיעו לפני שבועים ואני אכשיו מחזירה את הבית לשגירה ושקט עם הרבה חום ואהבה אני מאחלת לך שיהיה לך הרבה כוח וסובלנו ובסוף הכל יגמר בהצלחה

הילדים..

תודה לך. מעבר לתיסכול האישי שלי - אני חרדה לגבי ההתערבות של ילדי בעניין. מעולם לא דיברתי רעות על אבא שלהם בנוכחותם. ההפך הגמור, נתתי להם תמיד הרגשה טובה - שהוא לא עושה את זה בכוונה.. - כי ידעתי שעדיף לי שיחיו בהרגשה כזאת מאשר אחרת. אבל עכשיו.. "הגיעו מים עד נפש", הוא הפך להיות האבא "הטוב".. זה בא לידי ביטוי שהוא לוקח אותם לבלות- יום לפני מבחן חשוב.. נותן להם ללכת לישון מאוחר מאוד בערב לפני הלימודים, הם ישנים איתו במיטה..ועוד הרבה דברים מרגיזים מאוד.. כל הדברים שמאוד חשובים לי בחינוך - נהרסים קליל.. ומה יקרה עכשיו.. שפקידת סעד - תשאל אותם מה נכון להם.. המלחמה שלי - היא להחזיר אותם הביתה. שבמהלך השבוע הם ישנו בבית ולא אצלו.

למעלה