אני מ"ת!!!

אני מ"ת!!!

טוב, אין לי מושג מה קורה עם משחק התפקידים, מי היה אמור להיות אחראי עליו וכו'. לכן אני בזאת פותח משחק תפקידים! הופ! עכשיו השרשור הזה בלבד מוקדש לבחירת הדמויות. הכנתי רשימה של דמויות שממנה אתם יכולים לבחור. ככה, מי שמגיע ראשון ותופס דמות, היא שלו. מי שכבר בחרו לו את הדמות שהוא רוצה יכול לשחד אותי בכמה עונות של DS9 ואני כבר אטפל בזה... מי שמאוד רוצה דמות שלא מופיעה ברשימה יפנה אליי בבכי ותחנונים ויקווה לרחמיי. לי, כמובן, כבר יש דמות, אני אלוהים (כן זה אני סייבה חיית בשקר)... מה שאני אומר קורה וכו' וכו'. כמה הסברים לקראת בחירת הדמויות - ראו הוזהרתם, המשחק הזה יגרום לבחילות והקאות בקרב קהילת שונאי החופשיטה. יש שתי דמויות שהן קשות למשחק כי הן לא מאוד מוכרות, אני אספק עליהן מידע נוסף. זכרו! הדמות שלכם היא לא סתם כדי לקשט את ההודעות שלכם. חובה עליכם לשחק אותה באופן אמין. שחקן שלא ישחק את הדמות באופן יצפה לכספת שתיפול על ראש הדמות שלו מהשמיים. לעומת זאת, שחקן שישחק את הדמות שלו בצורה טובה יגרום לי להיות שמח
. ועוד, שחקן שיבחר את אחת משתי הדמויות הקשות וישחק אותן טוב יגרום לי להיות שמח במיוחד ולרצות לתת לו המון בונוסים לאורך המשחק. השירשור הזה מוקדש אך ורק לבחירת הדמויות ולשאלות על המשחק באופן כללי, למי שרוצה. אז ככה, הנה רשימת הדמויות, בצירוף פרטי מידע על שתי הדמויות הקשות: 1. מוסטרום רידקולי 2. הגזבר 3. הספרן 4. דיבלר 5. נאני אוג 6. מאגרט 7. דטריטוס 8. ויימס 9. המצטיין הבכיר - יש אוניברסיטאות בהן המצטיין הבכיר הוא סוג של פילוסוף, ויש אוניברסיטאות בהן המצטיין הבכיר הוא פשוט אדם שדואג לסוסים. המצטיין הבכיר באוניברסיטה הנעלמת היה פלספן שדומה לסוס, ובכך שילב בצורה נוחה את שתי ההגדרות. הוא מסוגל לעשות לשיחה מה שפיסת קרמל מסוגלת לעשות למערכת בנויה היטב של שעון שוויצרי מדויק. 10. יונון רידקולי - הכוהן הגדול של איו העיוור, ראש האלים וגם בין השאר אחיו של מוסטרום רידקולי. הוא נשוי ומלבד זאת הוא אדם יציב והגיוני. יציב כמו סלע, ולפעמים הגיוני באותה המידה. אז שיהיה לכולנו בכיף!

אווו!

אני אנסה את המצטיין הבכיר אבל אני לא מבטיח כלום בעיקר מכיון למעולם לא משעתי עליו. ואם מישהו רוצה אותו אני גם מוכן להיות דיבלר

תבחר

אני הייתי ממליץ על דיבלר אם אף פעם לא שמעת על המצטיין הבכיר. עדיף לבחור מישהו שבכל זאת מוכר לך.

lordsot

New member
אני רוצה

ספרן. אין כמו ריבת תפוזים ששוקלת 200 קילו.

ברור לך שזה לא יפטור אותך, נכון?

עדיין תהיה חייב להשתתף במשחק, פשוט תהיה חייב לכתוב תרגום מתחת לכל ה"אוק! אוק! אואוק! אייק!!!" שיהיו המרכיב העיקרי בהודעות שלך...

Dharmashetra

New member
רגע...

אם אתה אלוהים, ואיו העיור הוא ראש האלים זה אומר שהוא נמצא מעליך? קשה, קשה... סתם, אני רוצה את דיבלר או המצטיין, לפי הבחירה של דניאל. אבל למה לא פונדר במקום המצטיין? ואם אפשר, גספוד עדיף על כולם. ‏ נ.ב. - אתה בטוח שזה לא DnD כן?

Dharmashetra

New member
אני מניח שהתכונת ל``מעל``

וידוע לי על שנאתו לDnD. אתה פשוט לא היית פה בפעם הקודמת שניסינו את זה. בגלל זה אתה לא יודע על האיסור להשתמש במילה שה``ם. פעם קודמת הוחלט על השם `אשמדאי` בתום דיונים מרתוניים. אירוני שהוא בחר בשם `אלוהים` הפעם.

אני מודה, אני מגלומן

לגבי בחירת הדמות שלך, אתה מוזמן לבחור את פונדר סטיבונס. הוא דמות קשה כמו המצטיין באותה מידה.

Dharmashetra

New member
PONDER RULZ!!!!1

אבל האמת היא שאני לא בטוח בכלל אם אני יכול להשתתף (אתה יודע צבא וכו' ועכשיו עברו לאיזור נטול קליטה...) אז סורי, תמחק אותי מהרשימה

smadarbi

New member
אני יכולה להיות מויסט?

מ going postal? ואם לא אז אני נני אוג

Maladict

New member
אני אהיה רדיקולי

עכשיו תביאו לי תקשת והולכים לצוד!

מויסט...

לא. בגלל הסיבה הפשוטה שאין לי מושג מי זה לעזאזל. אני רוצה שהמשחק יתאים כמה שיותר גם לאנשים שקראו רק את הספרים בעברית (אני קראתי באנגלית, פשוט עוד לא הגעתי למתפסטלים). נני אוג יהיה בסדר...

ויימס

New member
בוגד.

טוב, נו. מה לעשות שאין לי זמן??? גם עכשיו אני כותבת לכם במסווה של הקלדת מאזן.

ויימס

New member
אם בסוף אין Senior Wrangler

אני רוצה. האם ידעתם שהאטומים בגופנו מתחלפים אחת ל-7 שנים? כן, כן. אני חושב שזה נפלא.

כבר נכנסת לתפקיד, הא?

אני צופה לך גדולות ונצורות! (במיוחד שזה ציטוט מאיש הקציר אאל"ט)

למעלה