Grany Weatherwax
New member
אני מ"ת!!!
טוב, אין לי מושג מה קורה עם משחק התפקידים, מי היה אמור להיות אחראי עליו וכו'. לכן אני בזאת פותח משחק תפקידים! הופ! עכשיו השרשור הזה בלבד מוקדש לבחירת הדמויות. הכנתי רשימה של דמויות שממנה אתם יכולים לבחור. ככה, מי שמגיע ראשון ותופס דמות, היא שלו. מי שכבר בחרו לו את הדמות שהוא רוצה יכול לשחד אותי בכמה עונות של DS9 ואני כבר אטפל בזה... מי שמאוד רוצה דמות שלא מופיעה ברשימה יפנה אליי בבכי ותחנונים ויקווה לרחמיי. לי, כמובן, כבר יש דמות, אני אלוהים (כן זה אני סייבה חיית בשקר)... מה שאני אומר קורה וכו' וכו'. כמה הסברים לקראת בחירת הדמויות - ראו הוזהרתם, המשחק הזה יגרום לבחילות והקאות בקרב קהילת שונאי החופשיטה. יש שתי דמויות שהן קשות למשחק כי הן לא מאוד מוכרות, אני אספק עליהן מידע נוסף. זכרו! הדמות שלכם היא לא סתם כדי לקשט את ההודעות שלכם. חובה עליכם לשחק אותה באופן אמין. שחקן שלא ישחק את הדמות באופן יצפה לכספת שתיפול על ראש הדמות שלו מהשמיים. לעומת זאת, שחקן שישחק את הדמות שלו בצורה טובה יגרום לי להיות שמח
. ועוד, שחקן שיבחר את אחת משתי הדמויות הקשות וישחק אותן טוב יגרום לי להיות שמח במיוחד ולרצות לתת לו המון בונוסים לאורך המשחק. השירשור הזה מוקדש אך ורק לבחירת הדמויות ולשאלות על המשחק באופן כללי, למי שרוצה. אז ככה, הנה רשימת הדמויות, בצירוף פרטי מידע על שתי הדמויות הקשות: 1. מוסטרום רידקולי 2. הגזבר 3. הספרן 4. דיבלר 5. נאני אוג 6. מאגרט 7. דטריטוס 8. ויימס 9. המצטיין הבכיר - יש אוניברסיטאות בהן המצטיין הבכיר הוא סוג של פילוסוף, ויש אוניברסיטאות בהן המצטיין הבכיר הוא פשוט אדם שדואג לסוסים. המצטיין הבכיר באוניברסיטה הנעלמת היה פלספן שדומה לסוס, ובכך שילב בצורה נוחה את שתי ההגדרות. הוא מסוגל לעשות לשיחה מה שפיסת קרמל מסוגלת לעשות למערכת בנויה היטב של שעון שוויצרי מדויק. 10. יונון רידקולי - הכוהן הגדול של איו העיוור, ראש האלים וגם בין השאר אחיו של מוסטרום רידקולי. הוא נשוי ומלבד זאת הוא אדם יציב והגיוני. יציב כמו סלע, ולפעמים הגיוני באותה המידה. אז שיהיה לכולנו בכיף!
טוב, אין לי מושג מה קורה עם משחק התפקידים, מי היה אמור להיות אחראי עליו וכו'. לכן אני בזאת פותח משחק תפקידים! הופ! עכשיו השרשור הזה בלבד מוקדש לבחירת הדמויות. הכנתי רשימה של דמויות שממנה אתם יכולים לבחור. ככה, מי שמגיע ראשון ותופס דמות, היא שלו. מי שכבר בחרו לו את הדמות שהוא רוצה יכול לשחד אותי בכמה עונות של DS9 ואני כבר אטפל בזה... מי שמאוד רוצה דמות שלא מופיעה ברשימה יפנה אליי בבכי ותחנונים ויקווה לרחמיי. לי, כמובן, כבר יש דמות, אני אלוהים (כן זה אני סייבה חיית בשקר)... מה שאני אומר קורה וכו' וכו'. כמה הסברים לקראת בחירת הדמויות - ראו הוזהרתם, המשחק הזה יגרום לבחילות והקאות בקרב קהילת שונאי החופשיטה. יש שתי דמויות שהן קשות למשחק כי הן לא מאוד מוכרות, אני אספק עליהן מידע נוסף. זכרו! הדמות שלכם היא לא סתם כדי לקשט את ההודעות שלכם. חובה עליכם לשחק אותה באופן אמין. שחקן שלא ישחק את הדמות באופן יצפה לכספת שתיפול על ראש הדמות שלו מהשמיים. לעומת זאת, שחקן שישחק את הדמות שלו בצורה טובה יגרום לי להיות שמח