אני מ..ר...ו...ס...ק....ת.....

woman228

New member
אני מ..ר...ו...ס...ק....ת.....

זה רלוונטי גם ללונה. בעבר סיפרתי כאן את השתלשלות הקשר ביני לבין האיש שאקרא לו כאן ה"איש" למען שלא לפגוע בו. נפגשנו לפני שנה וחצי, כאשר שנינו היינו נשואים, בידיעה מראש שננהל רומן שישלים את שחסר לנו בבית. הקשר התפתח לאהבה של פעם בחיים, הגענו למצב בו התראינו כל יום, היינו אחד עבור השני כאויר לנשימה. לשמחתי, נישואיי עלו על שרטון (עקב התנהגותי האפטית בבית) ובעלי עזב את הבית בדיוק לפני שנה. לא חלף זמן רב (ליתר דיוק 3 חודשים) והאיש עבר לגור איתי. תעזבו מלשפוט אותי או אותו. האהבה פרחה וניהלנו לנו חיי שגרה משמימים ומאושרים. זה היה חלום שהתגשם, לנהל איתו חיים. או כמו שאומרת ריקי גל "לגור איתו". ביליתי איתו, הילדים שלי נקשרו אליו מאוד. בחודש פברואר האחרון הוא מצא תירוץ ועזב, עם זאת...הקשר לא נותק, הוא חזר לשבוע-שבועיים ועזב שוב בתירוצים קלושים, שאולי עבורו היו טיעונים משמעותיים, אך כאשר ישנה אהבה כזו...הם באמת תירוצים. כולם מסביבי אמרו לי - די תעזבי, שחררי - הוא חוזר לאשתו, שמצידה, גם לא הרפתה. והיו עוד המון "תלאות" ושמחות בדרך. הגענו למעין "הסכם סדרי ראיה" ביננו. נפגשים פעם בשבוע, באמצע השבוע, כאשר ילדיי אצל אביהם, ופעם בשבועיים לסופ"ש , שוב כאשר ילדיי אצל אביהם, למען שלא להטעותם וליצור בלבול אצלהם. המפגשים ביננו היו טעונים, הייתה המון אהבה ורגש, אך לא דיברנו על עתיד. לא תיכננו את מחר. זו כמו יבלת שאסור לדרוך עליה. הוא סיפר לי כי עבר לגור אצל הוריו עד שיחליט מה הוא רוצה לעשות עם חייו. ואני- יש לי אינטואיציה של אשה. ביקשתי מחברים וחברות, באמתלות שונות להתקשר לבית הוריו ולבקשו בשעות הערב המאוחרות. בקשותיהם נדחו בטענה ש"האיש" לא גר כאן. כאשר העליתי זאת בפניו הוא טען כי הוא נתן הוראה להוריו לענות כך לכולם ו"גם אם אלוהים יבקש אותי". האינטואיציה הנשית לא מטעה. כל הזמן היה לי כאילו ברור שהוא משחק עם שתינו. הרי בכל זאת הוא בילה איתי סופי שבוע...תמיד הוא נהג כ"חבית חומר נפץ" אסור לי לאחר לפגישות ביננו, או שלא לענות לשיחות ולפתע עלתה ההכרה במוחי "הפוסל במומו פוסל". אם ה"איש" אינו בוטח בי (מה שלא הייתה לו סיבה לכך, יושבת כמו כלבה בבית וממתינה לשיחה ממנו) ומי שאינו בוטח, כנראה יש לו מה להסתיר. מזה מס' ימים (ליתר דיוק מיום חמישי) אין לי מנוחה והשינה נעדרת מעיני...הבטן הפוכה, אני שונאת שמשקרים לי. והיום - כבר לא יכולתי. הבאתי את ילדיי לאימי ונסעתי ליישוב בו הוא גר, ביקשתי ב- 144 את הכתובת המדוייק, פן אטעה (כי ידעתי היכן הוא גר) והסכין ננעצה חזק בלב. בשעה 21:00 בערב היום, הוא ניהל איתי שיחה שבכולה הוא פיהק, אמר כי הגיע לבית הוריו והולך מוקדם לישון. ז.....ה ש.....ק....ר!!!!!!! הוא נמצא בביתו, עם אשתו החוקית ומשקר לה ולי.התקשרתי לביתו, כאשר אמרתי הלו, הוא ניתק את הטלפונים.השארתי לו פתק על הרכב ואינספור הודעות SMS . שהכאב יעבור... ורק אתמול בערב הוא היה אצלי ועשה איתי סקס מטורף, קנה צ'ופים לילדי,הבטיח להפגש איתי היום ולישון איתי לילה, לצאת איתי לסרט, אפילו דאגתי לביביסיטר. הוא סיפר לי כל היום כמה הוא אוהב אותי ומתגעגע....אני גמורה!!!מרוסקת, לא יודעת אם לסיים את חיי.או להקהות את ליבי ולהמשיך, הכול שחור לי אני כולי רועדת ולא מבינה למה???למה??? שיגיד, שיהיה ישר איתי, שיסביר. הדמעות לא מפסיקות לרדת. נראה לי במזל הגעתי לבית אימי חזרה. כל הדרך נסעתי בזיגזים והמסלול היה מטושטש מהבכי. ל.....מ....ה??????

adam33

New member
הדוור מצלצל פעמיים

כאשר הדבר קורה לנו מעטה ההגנה שלנו נפגע אין לנו שיפוט עצמי למרות שהאינטואיציות שלנו מזהירות אותנו ואז אנחנו מתנהגים כפי שלעולם לא הינו מאחלים לטוב שבידידנו ואז אנחנו מתרסקים אין כאן מה להמשיך הוא רצה לעשות חיים אמר את המילים הנכונות בזמן הנכון לאישה הנכונה כל ההתנהגות מסביב היתה רק בשביל הדבר האמיתי וזה פלירט מהצד אם באמת הית רוצה לבחון אותו הית פשוט אומרת לו בוא תגור אצלי ונמסד את הקשר הן אצלך והן אצלי אבל כנראה שגם לו היו בעיות שהוא היה חייב לעזוב את הבית בכדי לסדר אותם ובמקרה הזה את הית שם בכדי למלא את החלל הריק שלו. אל תעצבי זה קורה לכולנו אני רק מאחל לך שתתגברי וגם אם הוא יתקשר ויביא את התירוץ הכי הכי טוב אל תביטי אחורה כי הוא יהיה שייך לעבר שלך.. ועוד פעם אני חוזר!!! לא להתפתות למילים שלו גם אם הוא יגיד שהיו אילוצים ואת הכי צודקת בעולם הפעם את יודעת מה לעשות למרות שזה יכאב.. ולגבי העתיד? תלוי רק בך .. הדשא של השכן ירוק יותר?

רונתי

New member
אישה יקרה

צר לי בשבילך שכך קרה, אבל מכאן את חייבת להמשיך הלאה, בלי להסתכל לאחור. אל תאמיני לו יותר, מצאי לך מישהוא חדש, שתוכלי לבטוח בו באיש הזה כבר לעולם לא תבטחי.

מרוסקת ../images/Emo24.gif

אני מאד מזדהה עם כאבך, אכן לא קל , אבל רק מילה אחת מבצבצת מתוך כל מה שכתבת ש ק ר י ם אני רואה גבר שמשקר, שמעמיד את הוריו במצב לא נעים והם נאלצים לשקר עבורו. מתחמק, מבטיח. איפה האהבה הגדולה מצידו ? אגב . כמו שציינתי לפני זמן מה..סקס לא ישפר את הזוגיות לעולם !! והנה עובדה, היה סקס מטורף כדברייך ו......? לדעתי את צריכה לשחרר אותו פיסית וריגשית, לשקול לקחת פסק זמן לבדוק מהם צעדייך הבאים, מה שלא יהיו, הוא לא צריך לקחת חלק בהם. מי שמשקר פעם אחת לא מפסיק לשקר...

meshi4

New member
לדעתי יש לך

שתי אפשרויות:להמשיך "להתרסק" לתת למצב לשלוט בך.לרדוף ולעקוב אחריו.[ואז הוא בורח].להתחנן אליו שיבוא אליך.זה מוביל אותך לעשות מעשים .אחכ' את עלולה לחוש מושפלת.ומאבדת את כבודך העצמי. האפשרות השניה-תשלטי את במצב.היי אסרטיבית .גילית שהוא משקר לך.שהוא חזר לאישתו.[זכותו ]תבהירי לו חד משמעית.שהוא צריך להחליט ולבחור סופית עם מי הוא רוצה להיות בזוגיות.ועד אז את לא נפגשת איתו. רק מעמדה של חוזק והחלטה נחושה תהיי מוערכת.עם כל הכאב הכרוך בכך. בכלל בקשר זוגי רצוי שלא יהיו שקרים.לשים את הדברים" על השולחן" כוונות,תוכניות כדי שהצד השני לא יצטרך לנחש כוונות.ואם זה לא נעשה תשקלי על פי ההתנהגות. מאחלת לך בכל ליבי שתתחזקי ותחליטי החלטות שיהיו נכונות לך. בהצלחה.

yupy9

New member
נאמנות סובייקטיבית

הבעיה לדעתי היא שאת דורשת נאמנות מאדם לא אמין. חייתם בשקר. שניכם. בגדתם. את לא יכולה לצפות מאדם כזה שיהיה נאמן - כי הוא לא. אני לא שופטת אותך אגב, אבל שורש הבעיה היה שם עוד כשהכל התחיל. זה שאת מגלה נאמנות סוביקטיבית, כאשר לא היית נאמנה לבעלך הקודם אך כן נאמנה כלפיו- זה סיפור בפני עצמו... אבל את לא יכולה לדרוש את זה ממנו. ואגב זה ישמע קצת רע מה שאני הולכת להגיד אבל אם את, שאין לך בעיה עם חוסר נאמנות, כ"כ נאמנה אליו ("יושבת כמו כלב בבית"...) כנראה שאת באמת נורא נורא אוהבת אותו כמו שהוא כנראה לא. הוא לא מחזיר לך באותה דרך כי אחרת הוא לא היה חוזר לאישתו אחרי שהוא כבר עשה את הצעד ונפרד ממנה. בקיצור, החיים זה לא פיקניק. ואם תנסי להסתכל על הסיטואציה בצורה אובייקטיבית ובוגרת תביני שלהתאבד כשאת אמא לילדים זה דבר נורא. הם לא חטאו ככה שדבר כזה מגיע להם. נכון, קשה לוותר על אהבה גדולה, אבל לפעמים אין ברירה. אנשים חווים דברים קשים מזה ושורדים. אז קומי, תתעודדי, ותסתכלי קדימה! יתכן וכבר עכשיו נמצא לו שם גבר שיהיה ראוי פי כמה לאהבתך ואת כ"כ עוסוקה בלהחיות משהו שכנראה מת ובינתיים אולי מפספסת...

אומברה

New member
כמה צרות מביא עלינו השיפוט...

הגבתי ללונה לפני יום או יומיים ולא במקרה השתמשתי במילה "נפיץ".. הרי גם ככה מערכת זוגית היא דבר מורכב כל כך וכשהיא משיקה בעוד מערכות, המצב רק הופך למורכב ומסובך יותר. מעבר לכך תחשבי כמה האדם לבד, בפני עצמו מורכב... אין להתפלא שמערכות כאלה כמעט ולא יכולות להצליח... לכן לרוב כדי לפתור בעיות הדבר הנכון לעשות הוא לבודד עד למינימום את האלמנטים המשפיעים. לא הוגן לשפוט את ה"בוגדים" למיניהם, אדם לא קם בבוקר אחד ומחליט "להשתעשע" בחייו, לרוב זה יהיה ביטוי לתסכול במערכת הקיימת וזה לא אומר שאותו "בוגד" יבגוד תמיד כפי ש-see you כתב, כל כך לא נכון.. האיש שאת מדברת עליו, אין לי כמעט ספק שלא שיקר, לא היתה לו כוונה לשקר, אלא פשוט שסוע בתוך עצמו, אין לי ספק שהוא אוהב אותך ואין סתירה לעובדה שקשה לו להיפרד מאישתו ואני מדברת על העניין הרגשי ולא על הגדרות. נוטים לדבר על גירושין, על פרידה כאילו זה דבר שיכול להיות מוחלט... כשאנחנו מתחתנים ועוברים לגור עם בן זוג, אנחנו מפסיקים לאהוב את הורינו?כשאנחנו ברוגז עם חבר, יש בנו רק איבה וטינה? היתכן ורגש וקשר נפשי ימחק בקלות אם בכלל? מטענים וקשרים רגשיים ילווו אותנו כל חיינו. ההמלצה שלי היא קשה, אבל היום ברור לי מאוד שהיא כורח המציאות - אני לא עמדתי בה, לכן גם אצלי לא צלח קשר כזה. ההמלצה שלי היא ניתוק מוחלט עד שהבן אדם יעשה סדר בחייו. הוא לא יוכל לעשות סדר כאשר יש אלמנטים נוספים שמסבכים ומהווים שיקול במערכת השיקולים שלו, נהפוך הוא זה רק מבלבל אותו.. חוויתי חוויה קשה כשלך והיום, למרות הכאב, אני מאוד מבינה מה עובר עליו מבלי לשפוט אותו. וזה אפילו נסלח... יש עוד אופציה שהיא הגיונית יותר וטובה, אבל גם קשה לביצוע והמלצתי עליה ללונה והיא לדבר על הקשיים יחד, על המגבלות ועל ההכרה בקושי של ניתוק מהבן זוג הקודם, אפילו ללכת לטיפול זוגי כדי לאפשר שיחה על העובדות. העובדה שאני קשורה נפשית לבעלי לא סותרת את הרצון שלי להיפרד ממנו, אבל מקשה עליי לפגוע בו מן הסתם. האם את תוכלי להבין ולתת לגיטימציה לתחושות שלו לפרודתו? קודם תחשבי על זה ונסי לדבר איתו שאת מבינה ומקבלת את הקשיים שלו, מה שבטוח שזה ישחרר את הלחץ בו הוא נמצא היום. גם לך אני מחזיקה אצבעות.

הי......./images/Emo140.gif

נדהמתי לראות שהזכרת אותי בתחילת ההודעה שלך, ויותר מיזה נדהמתי לגלות את שעבר עליך בנסיעה חזרה. ככה אני חזרתי היום מהעבודה. בוכה ונוזלת. מלאת דמעות שזולגות וזולגות וכאב ששורף בחזה ואני לא מסוגלת להבין אותו. אני לא יכולה ליעץ לך יקירתי אני רק יכולה לחלוק איתך את הכאב שלי ואז אולי נרגיש קצת פחות רע ביחד. הסיפור שלי עדיין מאד שונה משלך במיוחד לגבי קשרי העבר של הגבר שלי (
) ולאור הקשר שלנו, או יותר נכון לומר, איך שהקשר שלנו היה עד עכשיו. אני מרגישה כמו בסיוט בחלום בלהות. אהבה שבסרטים אפילו אין. הוא פינק אותי במילותיו ומעשים קטנים ויפים לקראת יומהולדתי. הוא היה איתי בקשר כל הזמן, וכל רגע פנוי שהיה לו בין נסיעות, בין פגישות הוא העביר איתי. וזהו
נגמר הסוס. הוא אפילו לא יכול להסביר את אשר עובר עליו. ואת התהיות שלך של איך להרגיש גמני חושבת. גמני תוהה ולא יודעת את התשובה. אני גם לא יכולה לחלוק את זה עם אפחד כי אפחד לא יודע.
אבל (
) משהו אחד אני כן יכולה לומר לך ואת זה תאמצי: אפילו שליבך שבור, זה אינו מרשה לך לחשוב על סיום חייך
גם ליבי שבור, מרוסק, פגום ודרוס אך התאבדות אינה באה בחשבון. שום גבר בעולם (
) לא יגרום לילדיי לגדול ללא אימם.
לתהות מה גרם לה לעזוב אותם. את מסוגלת לתאר לעצמך את גודל הכאב
האמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת.... תחזקי את עצמך בכך שתעשי דברים שאת אוהבת. מוזיקה, יצירה, בישול, ים, אופניים נסיעה ארוכה.... כל דבר שיגרום לך להעסיק את עצמך ולהבין שאין טעם לרחמים עצמיים. תבכי, זה כן, אבל המשיכי קדימה. זה בדיוק מה שאני עושה. מחר השיחה. אני אבוא אליו. ...לא סקס הוא כבר רמז, ואני בכלל לא יכולה לחשוב על סקס איתו. לא בגלל שאיני נמשכת אליו יותר, אלא בגלל שכ"כ נפגעתי. אחרי בגרות, אחרי נישואים, אחרי ילדים, אפ אחד לא פגע בי ככה. הקשר לא הסתיים. אבל הוא עכשיו באויר. מאד. אני מחזקת אותך כדי לחזק אותי. ואני חושבת שלאור התנהגותו השפלה אליך, כדאי לך לחתוך. שקר ועוד שקר, לא יובילו לידי מערכת יחסים בריאה.
חזק חזק,

../images/Emo14.gif למה את שואלת???

בגלל שיש לך עסק עם טיפוס שפל ומתועב, זה למה אישה. שמעי יקירה, אסור לך בשום פנים ואופן, אפילו לא כסתם אמירה לומר "לא יודעת אם לסיים את חיי", פשוט אסור לך, ואני איני מרשה לך!!!. כן להקהות את הלב ולהמשיך, אני יודע שקל לי להגיד זאת, בעוד שלך זה קשה, מאוד קשה כיום, שאת חשה שהשמיים נפלו עליך ועולמך חרב,אבל האמיני לי שבעוד זמן מה את לא תאמיני בכלל ותשאלי את עצמך איך זה שחשת ככה כלפי נמושה אינושית, כזו שאינה ראויה אף לא לקמצוץ מהייסורים שאת חווה בגללו. יכול לקרות שהאיש הזה אהב אותך, ולתקופת מה אפילו אכן בא לגור איתך, יכול להיות, וקורה גם שהאהבה נגמרת, גם אהבה גדולה. אבל אם כך היה, אסור היה לו להמשיך ולמשוך אותך באף, לשקר לך ולאישתו בו בעת בעזות מצח וללא שום נקיפות מצפון כנראה. איני יודע להסביר למה, יתכן שלא רק מקום למציאת יחסי מין קלים הוא גילה, יתכן אולי שיש לו אליך משהו אולי אף סוג של אהבה, ואם אכן זה כך אזי יש לך עסק כאן עם טיפוס חסר חוט שידרה שאינו מוכן לעשות או להקריב כלום בכדי לממשה. כאמור איני חושב שכך היה, אני נוטה יותר לחשוב שיש לך עסק עם טיפוס שפל, נצלן ושקרן חסר מצפון. אם כזה הוא או אחר, בשתי האפשרויות הינך חווה רואה, וצריכה להבין שאין האיש הזה ראוי ל
שלך ולייסורים שעוברים עליך בגינו. איני רוצה ואיני בא לשפוט אותך על זה שבגדת בבעלך איתו, זה בינך לבין עצמך ובין מצפונך, אבל אני כן חושב שאת אשמה ושאת הבאת זאת על עצמך, הינך אשמה כי אטמת את עיניך מלראות נכוחה את האיש ואת המצב, האם מאז פברואר לא נדלקו אצלך שום נורות אזהרה?, כמו גם כפי שאת מעידה "הסדרי הראיה", "תמיד נהג כחבית חומר נפץ" זה שלא דיברתם ותיכננתם על העתיד, את זה שאסור לך לאחר לפגישות איתו(טוב,את זה גם אני מאוד לא אוהב, את אלה שאינם מדייקים להגיע לפגישות בזמן שנקבע, אבל גם מבין שלעיתים קורה ויכול לקרות הדבר שלא באשמת המאחר) ועוד כמה דברים שהיו צריכים להדליק נורה אדומה. את מעידה שהיתה בינכם המון אהבה ורגש, ואני אומר לך, אכן,אבל רק מצידך אליו, את רצית את כולו, את האהבה שלו ואת המין איתו ורצית לחיות ביחד, ואילו הוא רצה רק את המין ממך, ככה אני רואה ומבין זאת. את "אשמה" גם בגלל התמימות שלך, וראי כמה תמימות יש בך, את מעידה כאן במכתבך זה על "קשר שהפך לאהבה של פעם בחיים", לא העלת על דעתך שהיה ראוי יותר לכתוב שחשבת שזו אהבה של פעם בחיים?, הוא שאמרתי, תמימה. צר לי גם לנתץ את המושג אינטואיציה נשית, האינטאיציה שלך יקירה, נרדמה בשמירה, האינטואיציה שלך התעוררה באיחור. אני חושב שכבר כתבתי זאת כאן במקרה אחר, שאת עוצמת הכאב שאת חווה זה קורה לך בגלל תחושת הנבגדות והשקר שמעצימה את הפגיעה והכאב, אבל את צריכה להכניס לך לראש להאמין ולדעת שזה יחלוף עם הזמן, זה כואב כך בגלל שזה טרי ושהתוודעת לכך רק לאחרונה, הזמן ירפא את כאבך ויביא מזור גם לליבך הדואב, בי נשבעתי שכך עוד תחושי. את תראי כפי שכתבתי בפתיחה, שיבוא היום שבו לא תביני מה בכלל עבר עליך שנתת לאיש ריק שכזה לעולל לך ככה. ועיצה אחרונה לי כאן אליך, אסור לך בשום פנים ואופן להתפתות אם ינסה אותו שפל רוח בצורה זו או אחרת, ובהבל פה לחזור איתך אל מערכת יחסים נצלנית ושיקרית כפי שהייתה לכם. אם ינסה אל לך להיעתר לו. את חיבת להיות חזקה, חזקה עבור עצמך וחזקה עבור ילדיך התלויים בך, באמא חזקה ומאושרת, ואת חייבת להאמין שתראי עוד אושר בחייך, כי ללא אמונה יהיה זה רק קשה יותר, אבל זה בו יבוא.

tokit

New member
מדהים..

נכנסתי לפה במקרה, וההודעה שלך היתה הראשונה שקראתי. אנחנו בנות אותו גיל, שתינו בנות מזל אריה.. לשתינו מערכת יחסים לא ממש בריאה עם שקרנים. אני מבינה את התלות הנפשית שלך בו, אני מבינה את הפגיעה. אני מרגישה בדיוק אותו הדבר. קל יהיה לי להגיד לך לשכוח אותו ולהמשיך בחייך, אבל אני יודעת שלי עצמי היה קשה לבצע זאת. השקרנים האלו מצליחים לפתח בנו ציפיות, גורמים לנו להאמין להם כל פעם מחדש, לתת להם עוד הזדמנות ועוד אחת. מנסיוני עם שקרנים למדתי שהם לא משתנים. הם רק ממשיכים לשקר, מסתבכים עם השקרים שלהם יותר ויותר, לא יכולים להיגמל. בן זוגי לשעבר שיקר לי במשך 8 שנים. תמיד הוא אמר שהוא מעוניין להיגמל, תמיד הבטיח הבטחות. הן לעולם לא קויימו. ואז הכרתי מישהו אחר, וגם הוא התחיל עם שקרים. שוב נפלתי לאותה המלכודת. ואת יודעת מה?? לאט לאט אני מרגישה שגם אני הופכת לשקרנית, כי אני רואה עד כמה זה עובד עבורם. ואני לא אוהבת את זה.. אבל מה?? דווקא כשלא מצפים, דווקא אז קורים דברים טובים. בדיוק ביום ההולדת שלי, ארוע אליו לא יכלו להגיע לא האקס ולא הנוכחי, ארוע שכבר רציתי לבטל, דווקא אז מישהו הביא איתו חבר. והוא לא שקרן, והוא נחמד, ומקסים, ורגיש ותמים להפליא..והוא טוען שאותי הוא חיפש כל חייו. מה שאומר שצריך לעזור למזל.. יש לך ילדים, יש לך משפחה, אני בטוחה שיש לך חברים. שימי פס על השקרן (עד כמה שזה קשה לך) ותמשיכי הלאה, כי איתו לא תגיעי לשום מקום, רק לגיהנום..

meshi4

New member
שקרים

הבטחות שווא,אם האיש אמין או לא.[כנ'ל לגבי אישה]ניתן לראות כבר בפגישות ראשונות.

למעלה