אני מ-כ-ו-ר-ה

דגיגונת

New member
אני מ-כ-ו-ר-ה

אני חייבת עזרה! אני יכולה לשבת מול המחשב כל היום, וממש כל היום, מהדקה שאני מתעוררת עד שאני הולכת לישון (שלרוב זה ממש מאוחר בלילה, כי אני לא מצליחה להוציא אותי מהמחשב). אני יודעת שאני מכורה, ואני יודעת שאני צריכה "להגמל", אבל כל פעם שאני מנסה להפסיק, אני לא מצליחה.. וזה ממש מייאש אותי - וזה גורם לי ללכת ולהכנס לאינטרנט עוד יותר, וליותר שעות, שם חברי הוירטואלים מעודדים אותי ועוזרים לי. אני ממש רוצה להגמל אבל אני לא יודעת איך ואני צריכה שיטות חדשות. אני יודעת שאני צריכה עזרה, ואני מבינה שאני בבית - רצינית - אבל אני ממש לא יודעת איך לפתור את הבעיה, ולצאת מההתמכרות הזאת. ההתמכרות הזאת פוגעת בי, בחיי החברה שלי, ובלימודים, אם אני לא אטפל בבעיה הזאת מהר, אני אוכל להכנס לבעיה גדולה עוד יותר בבית הספר. ההתמכרות שלי מאוד מפריעה להורים שלי, אבל גם הם אובדי עצות. אני צריכה את עזרתכם, שתציעו לי עצות איך להגמל.. ממכורים ומנגמלים יחדיו. תדה מראש.

e-magine

New member
ברוכה הבאה, דגיגונת

קודם כל, דעי לך שאין לנו שיקויים ולא נוסחאות קסם. ההתמכרות לגלישה היא קודם כל תלות נפשית, שבוודאי יש לה סיבות, ולא אצל כל אחד או כל אחת, הסיבות הן אותן סיבות. מה שאני מציע לך, זה קודם כל תעשי את מבחן ההתמכרות העצמי, אותו תוכלי למצוא בקישורי הפורום, ותספרי לנו מה התוצאה, אחר כך נדבר.

למעלה