אני מתרכזת (ייפי)

אורלי_ל

New member
אני מתרכזת (ייפי)

יום 5 ואחרון (בינתיים) - 4 דקות.
השרשור הקודם

אורלי לומדת להתרכז ../images/Emo13.gif

מזל טוב, יקירתי. השלמת את ביצוע סט התרגילים הראשון, במשך 10 ימים. עכשיו נוכל לבדוק כיצד הדבר השפיע עלייך - ולהתאים לך סט תרגילים קבוע יותר. נוכל אפילו להעריך, אולי, את טווח התרגול הדרוש לך, על מנת להגיע לתוצאות ספציפיות. ובכן, נתחיל משאלה כללית: - איך להערכתך כרגע הריכוז שלך הושפע מהתרגילים? - כיצד התרגילים השפיעו עלייך? - האם חשת שינוי ביכולתך לבצע אותם, במהלך הימים? - איזה עוד מידע את יכולה לתת לי, שנראה לך שהוא רלוונטי לצורך המשך העבודה? - איך את מרגישה ביחס לכל העניין הזה?

אורלי_ל

New member
אהלן!

אז ככה: התרגיל עם השירים נורא כייפי, וכשעשיתי אותו התאמצתי להתרכז גם כשהיה קשה. מה שמביא אותי למסקנה שכשזה כיף - יש מוטיבציה
. ביומיום אני עדיין לא מרגישה שינוי בכושר הריכוז. והריכוז הכי טוב שלי זה בדברים שאני לא רוצה לשמוע/לחשוב (למשל תיאורי זוועה למיניהם, או שיפוט) ובשביל זה מעולם לא נזקקתי לתרגילים
. ולסיכום - אני מתרכזת טוב במשהו שאני מאוד נהנית ממנו (במאמץ אמנם) או במשהו שאני מאוד סובלת (ללא מאמץ)... מה דעתך?

שאלות, תשובות, התקדמות

את מתרכזת יחסית טוב מדברים המושכים את תשומת לבך, לכאן או לכאן (הנאה, סבל וכולי). האתגר גם הוא מוסיף. אנא רשמי: - 4 דברים שבהם את מתרכזת בצורה גרועה (כלומר, פעולות או מצבים שבהם היית רוצה להתרכז טוב יותר), - 4 דברים שבהם את מתרכזת בצורה טובה - אין לך איתם בעיה של ריכוז, - 4 דברים שבהם הריכוז שלך הוא "ככה-ככה", כלומר, לפעמים את מתרכזת טוב, לפעמים פחות, לא היה מזיק להשתפר, אבל זו לא ה-בעיה המיידית. לאחר שתערכי את הרשימה, יהיו לי עוד כמה שאלות ובקשות - ונוכל להמשיך בדרך לפיתוח שרירי הריכוז שלך
. בהצלחה!

למעלה