אני מתרגש

ובהטייה...

התרגשותי, התרגשותו, התרגשותנו....

תודה לכל המתרגשים

ולעצם הענין(ומי שמדריך בפועל בטח יבין זאת). פעם בשנה אתה פותח חוג מתחילים לחוג קיים, הקבוצה שהתחילה לפני שנה עוברת לשלב הסנביץ כלומר לא במתחילים ולא במתקדמים.עכשיו אתה פותח חוג חדש למתחילים,וכאן אתה לא יודע מה יהיה אם יבואו 10 מתחילם בלבד הלכה לך שנה לאיבוד כי אתה צריך לעבד איתם ולקוות שחוג המתחילים יגדל איכשהו. אבל אם באו לך הרבה מתחילים זה התענוג,כי אז ההשקעה היתה כדאית. ולכן אני מתרגש כל פעם מחדש כשאני פותח חוג מתחילים!! רק לידיעה חוג המתקדמים מאד מפותח . שבת שלום. יענקלה

סטיריקן

New member
מתרגש מאוד וצוחק כל הדרך אל הבנק

תמיד חשבתי שללמד ריקודי עם? זו גם שליחות ציונית!!! שהצניעות בה, היא חלק אנטגרלי כמו שאומרים בלע"ז It is built in כך לימדו אותי ירון מישר, משה תלם ורבים אחרים מהמדריכים. בחלום הבלהות שלי, לא חלמתי, שמדריכים יתפסו על זה טרמף, בדרכם אל הממון והעושר. החיבור הזה, של ריגושים וכסף? היה תמיד קשור אצלי, לאירועים נלוזים בתל-ברוך... אלוהים אדירים? לאן הידרדרנו? איזו דגנרציה חרפתית...

אתה ממש לא צודק!

במסקנה הכאילו ברורה שלך שהמדריך - כל מה שמעניין אותו - הינה כמות האנשים המתבטאת בקופה. זה לא נכון ולא זה מה שיענקלה מעלה כאן. בהרבה תחומים "שיעור פרטי" הוא הדבר הכי טוב עבור הלומד והמלמד, אך יש תחומים שזה הפוך. אחד מהתחומים האלה הינו ריקודי עם. לריקודי עם אין קיום כאשר הנוכחות דלילה. אף רוקד (כמעט) לא מעוניין בשיעור פרטי ולא יבוא למקום בו רוקדים 10 אנשים. בנוסף, כאשר הנוכחות דלילה, ההבדלים ביכולת ובתפיסה של כל רוקד בולטים יותר ומקשים על הרוקדים המתקשים (ועל אלה הרוצים ויכולים להתקדם מהר יותר) ומקשים על המדריך למצוא את שביל הזהב שיתאים לכולם. המדריכים יודעים בדיוק במה דברים אמורים. איני בטוח שמנקודת המבט של הרוקדים רואים את כל הדברים האלה בברור. אני חושב שהגישה המסתמנת כאן לאחרונה - להטיח באלה המנעימים את זמם של הרוקדים ומקדישים לכם את מיטב יכולתם - לחזור ולומר להם כי כל מטרתם ומאוויהם הינם להעשיר את קופתם האישית על חשבון הרוקדים המנוצלים והעשוקים - הינה גישה הרסנית, בכיינית ומקוממת. רדו מזה! זה מכוער ולא מביא לכם כל תועלת

למעלה