אני מתרגש

ליאם63

New member
אני מתרגש

אחרי תקופת היכרות ארוכה (שנה) של חברות בלבד ללא מפגשים וולא שום נטייה בכיוון רומנטי, זה קרה. ואפילו לא השכלתי להבחין בדבר. החלה קירבה גם פיסית וגם מילולית, החלו מפגשים מידי פעם וסתם טיולים יחד - שוב אני מדגיש ללא שום כיוון רומנטי. בחודשים האחרונים החלו להיות סימנים של התעוררות , ואמרתי לעצמי "תן לזה לזרום, אל תעצור", אם כל הפחד והחשש וזרמתי והי לא נשרפתי ! חשבתי לעצמי, רגע, מה קורה פה בעצם, האם זה יתכן? האם זה באמת יכול להיות ולקרות? האם נמצא המפתח האבוד שלי? איך מישהי הצליחה לעשות זאת? לעמוד בקצב (המטורף) שלי ולהכיל אותי עם כל השטויות שלי והאמינו לי, לא חסר אני שטותניק ). למרות שחזרתי ואמרתי לה מפורשות, זאת לא זוגיות, לא מוכן להתחייב, לא יודע מה יקרה לי /איתי בחודשים הקרובים , הסכימה להשאר. היום היא קיבלה את משאלת ליבה הכמוסה. היום הפתעתי אותה בגדול. שלחתי ברכה/מסר אישי בצרוף שיר (בתוכנית רדיו ) עם שאלה בסוף. כמובן דאגתי שתאזין , היתה בהלם נשארה ללא מילים. בצהרים כשדיברנו שוב , ביקשתי תשובה לשאלה מהבוקר, וכמובן שהסכימה. אני חייב לומר שההרגשה מוזרה לי מאוד. להרגיש, להתרגש , לרגש, להיות שלם ושלוו. אני בזוגיות ואני מפחד. אני חושב שאני ..מאושר . אני רק מקווה שלא לזמן קצר. תודה לכן על ההקשבה.

ליאם63

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

לכן על הברכות. אני בהחלט מתרגש ואפילו מאוד
במקרה הזה הסבלנות שלה השתלמה לשנינו.

למעלה