אני מתרגשת!!!!!

קירי

New member
אני מתרגשת!!!!!

ווווווואאאאאאייייייי...... היום (24.6) היה לי יום הולדת! קיצר חברה של אח שלי ואח שלי רצו לעשות לי מתנה שאני ממש יאהב! ומכיוון שיש להם קשרים... הם הכינו לי דיסק של השיר פתיחה של לחיי האהבה, כשברקע מברכים אותי מי לא מאשר יהודה וסופי!!!!!!! איזה חמודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קירי

New member
חחחחחחח

תודה... וואי איזה התרגשות! אני לא יכולה ללכת לישון... לא חשבתי שמישהו יהיה פה בשעה כזאת.

קירי

New member
קודם כל.....

עומרי! זה לא פייר תגובות ממך! הם מכירים אותם...

חחחחח!

אולי אני אחליף חתימה! ל: דן, דן ,דן המצחיק ספר לי עוד בדיחה? ספר, ספר, ספר ,ספר ונמות ממך! דן! או, אולי ל: זיו, זיו, זיו, זיו, הערס! (כל זה מיליון פעם?)

קירי

New member
לא לא לא!

קודם כל זה פורום לחיי האהבה אז צריך לדבר פה על דברים שקשורים ללחיי האהבה! דבר שני בגלל שזה פורום לחיי האהבה (בזמן האחרון יהודה לוי) אולי תחליף את החתימה ל: שיר לחיי האהבה + יהודה לוי + סופי צדקה = יום הולדת שמח לקרן!!! סתם! אנשים אל תתיחסו... האדרנלין שלי גבוה....

קירי

New member
ותשובה לקופידונית

הם עסוקים... זה לא יפה לבקש מהם דברים כאלו...

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אדייייר!

אז מה הם אחלו לך? בטח כללו בין השאר את המושג הידוע "לחיי אהבתך!"...

קירי

New member
אז ככה

סופי אמרה מזל טוב ועד 120, ושכל חלומותי יתגשמו ועוד... יהודה אמר לי את כל הברכות שקיימות! ועם זה הוא אמר שהוא קצת מצונן אז בגלל זה הקול שלו קצת מוזר.... איזה חמודים הם!!!

עדי18

New member
יווווווו איזה כיף לךךךךךך

יש לי יומולדת עוד יומיים.....גם אני רוצה שיהודה יגיד לי מזל טוב וכאלהההה

קירי

New member
חחחח

תודה אנשים!!! לא חשבתי שכל כך הרבה יגידו לי מזל טוב, כבר ראיתי אנשים שכתבו פה שהם פגשו אותם וכאלה ואתם אומרים "אני שמחה בשבילך" ודברים כאלו! חחחחחח בכל מקרה תודה... ולגבי איך הם דיברו איתם... פשוט אח שלי וחברה שלו מכירים את יהודה וסופי גם קצת....

למעלה