אני מתרגשת... יו...

אני מתרגשת... יו... ../images/Emo9.gif

התאריך: 29.4.06. היום לפני שנתיים. יום שבת. אני בעיצומו של מה שחשבתי ל"מחזור ארוך ומבולבל" - מה שהגניקולוג שהיה לי אז פירש מיד כ"תופעת לוואי לאיקקלומין". אני בארוחה משפחתית. רואה את גיסתי המקסימה עם בטן של חודש תשיעי ונקרעת בתוכי. דמעות יורדות לי בלי הבחנה. אני ממהרת בכל פעם להסוות אותם. סבתא קוראת לי הצידה "מיכל, תרגעי קצת עם האוכל, השמנת!" אני מרימה גבה. פעם ראשונה ב27 שנים אני שומעת את זה ממנה. בולעת את העלבון ומקטרת לאימא שלי אח"כ שעונה כמו יהודיה טובה בשאלה "נו מה את רוצה שאני אעשה?" יום למחרת, 30.4.06 אני בולעת את הרוק והולכת לעשות בדיקות דם לפרופיל הורמונלי. מספרת כבדרך אגב לאחות שכבר שלושה שבועות יש לי דימומים מוזרים - והיא שולחת אותי מיד למיון נשים. והנה ההמשך... זה היה היום השני הכי מרגש בחיים שלי (הראשון הוא הלידה כמובן). ומחר... אני קמה מוקדם בבוקר ונוסעת לקורס התעמלות לנשים בהריון ואחרי לידה... איזה תהליך עברתי בשנתיים האלה! נ"ב כשבישרתי לסבתי שאני בהריון היא חייכה ואמרה לי ש"תכף ראיתי, ובגלל שלא אמרת כלום אז היא רציתי שתגידי לי..." חחח

נ"ב

א. אני נוסעת לקורס הדרכת התעמלות לנשים בהריון ואחרי לידה כמובן. ב. יש דימיון בין 2 התמונות?
תכלס זה אותו בן אדם עם שנתיים הפרש...

נ.ב.ב.

בחתימתי אז רשמתי איחולים לג', ע' ו-מ' - ואני שמחה לבשר שאכן הדבקתי אותן וכולן היום אימהות!

שמחה בשמחתך

זה מרגש, גם לי לקח לא מעט זמן להיכנס להריון תקין ועדין זוכרת את התאריך שבו גיליתי שרננה צומחת לי בבטן :)

mevav1

New member
וואלה...גם אני בזמן הזה לפני חמש שנים, הריתי

את הפלא שלי
איזה קטע...שלי נולדה ב 31.12.03 וגם אני ציפיתי לה (8 שנים)...
וגם אני לא אשכח לעולם את היום בו גיליתי שאני בהריון. זה היה שבוע לפני תאריך קבלת המחזור אבל היחות וזה הריון שלישי כבר ידעתי את ההרגשה ו ישר ידעתי לפי הציצי הכואב והאובר עייפות, שאני בהריון...סיפרתי לבעלי ולילדים, לאמי ולאחותי ולאחיי ולרופאה ולחברות טובות שנראה לי שאני בהריון
וכולם לא האימנו...כולל אני...ולא זוכרת מה היה באותו הזמן שלא יכלתי לערוך בדיקה לגילוי ההריון, אבל אצתי לי למיון עם כאבי בטן איומים וסיפרתי שאני על הפנים ונראה לי שאני בהריון. אז עשו לי ראשית בדקת שתן לגילוי ההריון והאחות אמרה לי שאם יש שני פסים, זה הריון. אז היא אמרה לי.."רגע רגע רגע...אני רואה פס אחדדדד...."ואחרי דקותיים שנראה נצח, אמרה תוך כדי שאני אוחזת את כתפה כאילו הייתה חברתי מהפלמ"ח מינימום ש"מזל טובבבבבבבב יש לך שני פסים....את בהריוןןןןן"........ ואני......??????? אני הייתי בהלם...אחרי כמה שניות קלטתי וצרחתצי ישששששששש יששששששששש ישששששששש וחיבקתי את האחות והתחלתי לבכותתתתתת ולבכותתתתתת מאושר וסיפרתי לכל מי שהיה במיון שאני בהריון סוף סוף אחרי שני ילדים גדולים ושחכגיתי להריון הזה 8 שנים וכולם כמעט אמרו מזל טוב ושמחו בשמחתי ולא חשבו שיש פה איזו אחת משיגינע כמו שאח"כ חשבתי שמא הם חשבו כך...
ומאז עד סוף ההריון כמעט, הלכתי עם יד בפה שלא יחשו שאני משוגעת כי אני מחייכת לעצמי כל הזמן כלא מאמינה..עוד באותו היום עשו לי במיון נשים אולטרא סאונד ואמרו לי שלא רואים שק עובר אבל רואים שזה הריון ושאין לי מה לדאוג כי אני רק 3 שבועות בהריון..בקיצור, זה אושר אמיתי והזמן שרץ לו, רק מראה לי כמה שווה היה לי לחכות לבוא הנסיכה האהובה שלי
ואני רוצה לומר לך שנורא ריגשת אותי בדברייך אלה...שגם את תהני ממנה תמיד ובהרבה בריאות ואושר.

../images/Emo6.gif אני אחרי שכמעט וחנקתי את האחות ששאלה

בתמימות אם אני בהריון בתשאיל לפני הכניסה למיון נשים, ביקשתי ממנה חיבוק כדי שלא אצנח מעולפת לרצפה... עד סוף ההריון שלי היא הסתלבטה עליי בכל פעם כשבאתי לביקורת
ולך יש ליידי קטנה!

mevav1

New member
../images/Emo6.gifאחת חונקת, האחרת שוברת כתף..יפה..../images/Emo6.gif

תודה על המחמאה...גם בתך מקסימה ביותר

י י ל י

New member
אחרי ההודעות של מיכל ושלך

אני בוכה כאן בכי של שמחה. איזה מרגש זה.

mevav1

New member
תודה איילת../images/Emo24.gifכל פעם שאני נזכרת

ברגע גילוי ההריון אני מתרגשת מחדש

Nataly28

New member
איזה יופי לקרוא ../images/Emo13.gif

אצלי התאריך שגיליתי על ההריון היה 28 למרץ 2006 זה היה בדיוק יום שבתון בגלל הבחירות חחחחחח

איזו הודעה מרגשת...ואור מקסימה ../images/Emo24.gif

גם אני זוכרת את רגע הגילוי של ההריון - מסוג הרגעים שלא שוכחים בחיים

תודה לכן! ../images/Emo13.gif

והיום קיבלתי בשורה קצת מלחיצה... אני צריכה להגיש עד אמצע יוני את העבודת סיום קורס. אני הולכת להגדיל ראש ולעשות על ריקודי בטן והריון ואשמח לפרסם זאת כאן אח"כ.

למעלה