"אני מתקשר לענת"

BlogTV Police19

New member
"אני מתקשר לענת"

היום אני נכנס ומשתמש שלישי ברציפות ברגע שאני מעיר לו על משהו ישר אומר לי "אני אתקשר לענת ואספר לה איך אתה מתנהג" צירפתי 2 דוגמאות, תופעה פשוט מגוחכת! עוד מישהו נתקל בזה?

BlogTV Police9

New member
התופעה שאומרים לנו כי יתלוננו מוכרת

אל תתרגש יתר על המידה ענת בודקת כל מקרה לגופו ומסיקה את מסקונותיה.

BlogTV Police19

New member
אני לא מתרגש בכלל

הרי גם ברור לי שמדובר פה במשפט שהם למדו... זה לא שאני עשיתי משהו לא בסדר, אני בטוח בהתנהגות שלי. אבל זה עדיין מטריד אותי שהתחילו לדבר ככה.

BlogTV Police40

New member
היי גדי, שבוע טוב

אני אולי חדש ואולי זה ישמע קצת מוגזם שמישהו חדש יגיד את הדברים האלו, אבל אני נתקל בזה לא פעם אחת, מאיימים, מנסים את מזלם בפורום אחר, אבל לדעתי לא צריכה ליפול רוחך, המשך בדרך שלך, זה מזכיר לי את העבודה שלי היום יומית המשטרה, שאתה תמיד חושב על המחלקה לחקירות שוטרים ומה יקרה אם יתלוננו עליך, אבל התשובה נמצאת בגוף המשפט הקודם: כל זמן שאתה בסדר אל תדאג ועשה את המוטל עליך כפי שאתה מוצא לנכון כמובן בהתאם לנהלים. אני מחזק את ידך ואמצא לצידך כשתצטרך. א ל ת ת י י ח ס ! ! ! דורון.

Queenati

New member
תתפלאו אבל גם אלי פונים

ואומרים שידברו עם ענת אורגד, מנהלת הבלוגTV (מכירים אותה??) או שידברו עם גיא המנכ"ל של תפוז שימשיכו לאיים...

BlogTV Police26

New member
חברים

אומרים לי את זה הרבה - אני באדיבות מפנה אותם למייל [email protected] ואומר שזה המקום המתאים להתלונן עלי. תעלו בצורה דומה.... אל תגיבו לשמות כמו "ענת" "גיא" "אורן"...

Queenati

New member
הכתובת המדוייקת שלי

היא [email protected] הכתובת השעמרי ציין (blogs) הייתה כאשר הייתי עוד מנהלת הבלוגים הכתובים - כבר הרבה זמן שלא
אחלה פיתרון עמרי

Queenati

New member
בכל מקרה זה ינוטב ויגיע אלי...

ועליך עוד לא התלוננו - אולי משום שאתה לא נמצא בבלוגים

למעלה