אני מתקלטת מחר!

JD Wannabe

New member
זה אסטריקס, נכון?

orberman

New member
איזה נסיך? לנסיכים אין ג'ל!

ושיוריד כבר את הג'ל הזה בסוף תהיה לו נשירה מרוב ג'ל

orberman

New member
אוי נוווו...

רגע בעצם וואלה... אם זה לא ג'ל אז זה וואקס...חח... תחשבי גם בראש של ערס... מזה שומן לשיער? זה רק נשים שמות לא?

orberman

New member
חחחח איככ האמת

שניהם מטופחים ב24 אמרו שרגב מתקלח 5 פעמים ביום מתאים לאסטריקס מזרחית הבדלים : רגב שם וואקס אסטריקס שם ג'ל ! לרגב חולצה שחורה מתאימה למשקפיים ורוב השיער, וזה נראה סבבה, לאסטריקס יש חולצה אפורה לא מתאימה למשקפיים, אבל נגיד על השיער זה נחמד, נגיד ששמים כזה בד לא יודע איך קוראים לזה כזה להחזיק את השיער אז על אסטריקס מתאים באפור אבל אין לו שיער ארוך. שחור ואפור די מתאים גם ככה זה בעטיפה פה... ובתמונה אסטריקס במסיבה ורגב במשהו שנראה כמו איזה בטון (הומלס) אה ועוד הבדל רגב פסים בלונד ושיער קצת יותר ארוך ואסטריקס זה באנגלית - astrix ורגב הוד זה בעברית למרות שכתוב באנגלית גם שמה אבל זה "חיקוי" חח

Nofale

New member
אני כנראה שמה גליה ..

נבוא לעמדה נוריד לך כאפות ונרות חופשי תביאי דלאים (מהמילה דלי)

Nofale

New member
אני שם עליך פות

תתקלטי תפול און המסריח שלך ותראי איך כולם בורחים משמה כמו נמלים אני אהיה אחראי לזה

אוליי

תתחיל לכתוב בצורה יותר מכובדת! מה זה זה פה? שוק??? תתבייש לך ! חסר פירגון שכמותך.. תתחיל לשמור את הפה שלך בפניי גלייה.

אם אתה

לא רוצה אז תצפה לזה שאנשים כבר חושדים בך שאתה איזה פקינג מטורף וסוטה! אז תיישר לעצמך את השיכל קצת ותרגע!!!! נמאס כבר!

למעלה