אני מתנצל

אילן די

New member
אני מתנצל

אבל עקב צירוף מקרים מוזר ואומלל במיוחד (קריאה ברגע האחרון, וידאו שלא עבד ועוד כמה גורמים) יצא לי לראות רק את הסוף של סמאקדאון - הקרב המעולה בין אנגל ו- Y2J נגד HHH וקיין, בו ניצחו HHH וקיין. למי שכן רוצה לקרוא דיווח - מוזמן לקרוא את הביקורת של לינדה רובין על סמאקדאון שיעלה לאתר היום. ביום שני אני מבטיח דיווח מלא, מפורט ועשיר על רו.

t-man

New member
אילן אחי-שאלה

אין שידורים חוזרים של התוכנית בארה"ב? האם יש סיכוי שתוכל לדווח על זה מחר או מחרתיים?

אילן די

New member
אני אבדוק, בינתיים הנה תחליף ראוי :

אני מפרסם כאן את הדיווח פלוס הביקורת של לינדה רובין. לא אני כתבתי אותו אלא אני רק מתרגם ברשותה את הטור. הדיווח שלה שונה משלי כיוון שהיא גם מביעה הרבה מאד ביקורת ואני משתדל לדווח על הכל בצורה חיובית. בכל מקרה - אני אבדוק אם יש שידור חוזר איפשהו ואם יהיה - מובטח דיווח, אבל עד אז - הנה טורה של לינדה מיד בהודעה הבאה (פשוט ההודעה ארוכה מדי).

אילן די

New member
הטור של לינדה רובין

Linda´s Thoughts סמאקדאון – 28 בפברואר, 2002 אוי, אין לכם מושג כמה שאין לי חשק לעשות את הרוויו הזה לסמאקדאון. אין מילה אחרת לתיאור הסמאקדאון האחרון מאשר – נוראי. היילייטס ? מעט מאד, תוכנית מאד משעממת ומה לעזאזל קרה לרסלמניה ? נראה שה- WWF שכחו ממנה לגמריי. בואו נסיים עם זה. לא לשכוח שאני מאד אוהבת רסלינג. אני לא מחמיצה תוכנית WWF אבל התוכנית האחרונה היתה רעה, רעה מאד. התוכנית נפתחה בקרב של הדדליס וסטייסו נגד הארדיס וליטה...כן, שוב. אבל הפעם ג´אז באה ולקחה את מקומה של סטייסי שכביכול נקעה את קרסולה. טוב, עד כה אין בעיות ואני אוהבת את ג´אז בסה"כ. הקרב היה טוב אבל ראינו אותו כל כך הרבה פעמים. שמתי לב שג´אז גורמת לליטה להיראות כאילו היא צריכה להיות הרבה יותר אגרסיבית בזירה כדי שהקרב ביניהן יהיה שווה צפייה. טייקר צפה בקרב החד צדדי בינו לבין ארן אנדרסון. ריק פלייר נכנס לחדר והוציא את הקסטה מהוידאו והודיע לטייקר שהוא ייתן לו תשובה לגבי הקרב ברסלמניה, מאוחר יותר. אז בזמן הציפיה הדרוכה, הגיע לזירה סטיב אוסטין הפצוע ברגלו. מהרגע הזה – התוכנית פשוט מתדרדרת לעמקי ביבים. זכרו שהול היכה את אוסטין בברכו ברו ? ובכן אוסטין הגיע, מדדה לזירה כשברכו חבושה. הוא לא היה במצב רוח טוב. הוא נכנס לזירה וקרא להול, נאש והוגאן. כמובן שהם הופיעו ואז היו איזה 15 דקות של בזבוז מושלם. הוגאן עזב כיוון שרוק לא היה שם. זה משאיר לנו את הול ונאש. סלחו לי אבל הפרומו שעשה הול – לא הזיז לי כלום. זה היה אמור להכניס איזשהו הייפ לקרב בינו לבין אוסטין ברסלמניה. מאד לא ברור. או אז – נאש נטל את המיקרופון ואמר כמה דברים לא ממש חשובים. זו היא אחת הדרכים הגרועות ביותר שראיתי לבנות קרב כלשהו ב- PPV. סטון קולד יצא מהזירה וצלע לעבר נאש והול כשהוא מחזיק בידו אקדח. כן, קראתם נכון – אקדח. בכשרון משחק עלוב במיוחד צעק נאש "יש לו אקדח !". אכן אבחנה דקה, נאש. אוסטין יורה ורשת יוצאת מהקנה ומכסה את נאש. נאש נפל אבל לא בגלל שהרשת פגעה בו בעוצמה כל כך חזקה אלא סתם כדי לגרום לזה להיראות ככה. גרוע מאד. ממש עבד עלינו... אוסטין והול ניהלו קרב למשך 2 שניות ואז עזבו הול ונאש ומיד גם אוסטין... ואני נשארתי תוהה מה בעצם ראיתי עכשיו ? הקהל גם לא נראה משולהב במיוחד. האם אפשר לומר שקרב בין הול לאוסטין נראה מבטיח ? ובכן – לא אחרי השיעמומון הזה. האם שמעתם את החדשות המרעישות ? כנראה שהמוחות הדגולים ב- WWF קלטו סוף סוף שאדג´ נגד ריגל זה לא בדיוק מה שהמעריצים השתוקקו לראות. מזל שאין צורך לדאוג לעוד פיוד עלוב ב- PPV נוסף. תודה לאל. הערב פגש ריגל את ביג שואו בקרב. שואו היה בסדר גמור, ריגל הוא ריגל אבל הקרב היה אסון. הסיום היה נחמד כיוון שלשם שינוי כשריגל השתמש באגרופן הברזל על ביג שואו, כשביג שואו נפל – הוא נפל ונחת על ריגל המסכן וכיסה אותו לספירת 3. חיוך. טאג´ירי הביא מעט מחוש ההומור המצוין שלו לתוכנית הלילה. בוקר עשה חזרות לפרסומת היפנית לשמפו לפני טאג´ירי וטורי. טאג´ירי העליב את בוקר בכמה הערות. בוקר לא ממש אהב את זה ואמר שהוא זה שמופיע בפרסומת. נחמד. שוב סטף וג´ריקו..... סטף במשחק גרוע ומוגזם נוסף לרפרטואר שלה אם אפשר לקרוא לזה משחק, דרשה מג´ריקו להביא לה את קרם הידיים שלה וג´ריקו נראה כמו נער שליחויות, לא כמו אלוף העולם הבלתי מעורער... ובטח לא קשוח ובלתי מובס. הסצנה ממש הורידה מערכו וגרמה לסטפני להיראות כמו קוץ בתחת. זה גרם לי לתהות האם ג´ריקו יצא נגד סטף ברסלמניה כתגובה על ההשפלה הזו ? אבל יש עוד כמה שבועות ולא ניכנס לזה עכשיו, אבל הקטע הזה נחרת בזכרוני. היי, מה קרה עם גולדאסט ו- RVD ? אני משערת שזה נגמר... טוב... עכשיו זה גולדאסט נגד מייבן. בכנות – לא התלהבתי מהקרב במיוחד, קרב שקט מאד. הסיום תפס אותי כיוון שטייקר הגיע להכות את מייבן שוב. מה שהביא את אל סנואו לבוא להציל את מייבן, זה הוביל מיד לקרב בין טייקר לסנואו. קרב שדי אהבתי בזכות אל סנואו. כשטייקר מחסל את אל סנואו – הגיע ריק פלייר, לקח מוט ברזל מהאופנוע של טייקר והתחיל להכות את טייקר. אז פלייר אמר לא לקרב ברסלמניה, אבל אתם יודעים שטייקר לא לוקח לא בתור תשובה... אגב בזמן הקרב בין גולדאסט ומייבן – בקהל היה הארווארד כריס מטאף אינאף שנעץ במייבן מבטים. לכריס היה מבט כועס בעיניים. האם אתם חושבים שנראה יותר מכריס בקרוב ? הילדות... סליחה, בילי וצ´אק ערכו קרב עם ה- APA. למה ? אל תשאלו אותי, הם אמורים לעשות הכל שוב ברסלמניה. הקרב היה צפוי אבל – אם הקרב נערך הלילה זה אומר שהוא לא יערך ברסלמניה ? האם בילי וצ´אק יאבדו את החגורות ? אני מנחשת שלא... עכשיו יסלחו לי כמה מעריצים אבל ממש לא אכפת לי מהסרט על הוגאן. אני בטוחה שלכמה מכם, שראו הרבה רסלינג לאורך השנים, זה היה מיוחד מאד ואני יכולה להבין, אבל כאחת שלא מעריצה את הוגאן – אני לא צריכה תזכורת של מר אגו ! כשצפיתי בזה לא יכולתי שלא להרגיש ש...יש לכם את כל הכשרונות הצעירים בבאק סטייג´. האם אתם חייבים לבזבז את הזמן ולעשות חזרות "הוקאמניה" ? זה לא הזיז לי בכלל. זה נחמד לראות קטעים ישנים של ריק פלייר, שון מייקלס, ברט הארט ואחרים, אבל הוגאן I LOVE ME לא עשה לי כלום. האמת שזה עשה לי משהו אחד – גרם לי לתהות עוד כמה זמן זה יגמר... ואם זה לא היה רע מספיק – הייתי צריכה לראות את בוקר טי בקרב עם סקוטי טו הוטי.... ממש קרב העשור. בוקר המסכן, הוא קבור חזק למטה, אבל רגע ! אדג´ קיבל את החוזה לפרסומת לשמפו ! אז נראה שזה הולך להיות פיוד בין אדג´ לבוקר. זה מראה קצת אור בקצה המנהרה. אהבתי את תגובתו של אדג´ לזכיה בחוזה. השילוב בינו לבין בוקר עשוי להיות מעניין. משהו אחר שהיה מצחיק היו DDP וכריסטיאן. פייג´ מנסה להביא את כריסטיאן לדרך הנכונה, והערב באו שני ילדים לדבר עם כריסטיאן. אהבתי איך אחד הילדים אמר לכריסטיאן שהוא מכוער. כריסטיאן היה מוכן להכות אותו ואז הילדה קראה לו לוזר. כריסטיאן אמר לה "אם את רוצה לראות לוזר, תסתכלי על אבא שלך", והיא אמרה שאין להם אבא.... הוא עזב אותם. כריסטיאן השיב "אין פלא שהוא עזב אותכם..." וקיבל בעיטה ברגל מהילדה. חביב אבל אהבתי איך פייג´ עובד עם כריסטיאן. בינתיים – טוב, וכן – נקודת אור בסמאקדאון. סטף שבה להתעלל בהאנטר. הפעם היא לא הפריעה לי. היא היתה מוטרדת ממה ש- HHH אמר על איבריה הפרטיים ברו. היא אמרה לו שהיא מתכוונת לתבוע אותו על הוצאת דיבה. בזמן שהיא אמרה את זה , היו להאנטר כמה הבעות פנים מצחיקות ואז הוא אמר לה "אני לא חושב שאפשר לתבוע מישהו על אמירת אמת". אז היא התלוננה שהאנטר רוצה לתת לה רק חצי מהכל בהסכם הגירושים. היא מאמינה שהיא צריכה לקבל יותר כיוון שהיא "בנתה" את האנטר ולמעשה היא צריכה לקבל חצי מכל ההכנסות שלו עד יום מותו. היא עזבה והאנטר נראה כאילו הוא רוצה לחבוט בה. סטף היתה טובה בקטע הזה. אין לי מושג למה – אבל זה היה שיפור עצום מהקטע הקודם עם ג´ריקו. ועכשיו למיין איבנט בין HHH וקיין נגד אנגל וג´ריקו. קרב טוב מאד וכל הארבעה עשו עבודה טובה. סטף התערבה מדי פעם וזה לא ממש הפריע. האנטר כמעט ועשה לה פדיגרי וג´ריקו עצר אותו. תהני מזה סטף מכיוון שברסלמניה – לא רק ש- HHH ינצח אלא את גם תקבלי את הפדיגרי. בכל מקרה – האנטר עשה פדיגרי לאנגל וניצח. קרב טוב, אבל לא היה שום בניה לקראת הקרב בין ג´ריקו ל- HHH. אני משערת שמה שמפריע לי הוא זה ששבועים לפני רסלמניה – מעט מאד נעשה כדי לשלהב את המעריצים, והרבה חושבים שזו תהיה רסלמניה גרועה. אני לא יודעת כמה מכם יודעים אבל יש הרבה מתאבקי WWF ביפן עכשיו והם לא יהיו ברו. כמה מהם אלו : רוק, Y2J, הארדי בויז, ליטה ועוד. המתאבקים הבאים אמורים לקחת חלק במסע הופעות באסיה : רוק, ג´ריקו, אדג´, טסט, קיין, ביג שואו, הדדליס וסטייסי קיבלר, טאג´ירי וטורי ווילסון, בילי קידמן, הארדי בויז וליטה, בילי וצ´אק, הוריקאן ומייטי מולי, DDP, האקו ופונאקי. בהיעדרו של ג´ריקו ביום שני – שום דבר לא יקודם בינו לבין האנטר. רוק לא יהיה, וגם לא קיין, כך שהפיוד בינו לבין אנגל לא יימשך. שמעתי בתכנית רדיו בטקסס ראיון עם אנגל והוא אמר שהוא ו-HHH יערכו קרב ברו. רואים למה אני מתכוונת ? טוב... אני מקווה שביום חמישי הבא בסמאקדאון – העסקים יחזרו לפעול כרגיל. בואו נקווה שלא תהיה לי ביקורת נוראית כמו זו של הערב.

למעלה