אני מתנצל סיכום הסקר של ג'ת'רו טאל יערך מחר בגלל עומס עבודה (אולי ביום רביעי)...
מ מורנא007 New member 23/5/06 #1 אני מתנצל סיכום הסקר של ג'ת'רו טאל יערך מחר בגלל עומס עבודה (אולי ביום רביעי)...
C Comus New member 23/5/06 #2 אני אעזור לך Thick as a Brick - 16 pts Aqualung - 6 pts Songs from the Wood - 4 pts A passion play - 3 pts Stand Up - 2 pts Minstrel in the Gallery - 2 pts Benefit - 1 pt והתואר הולך למיסטר לורדי הפינית... אה לא, ל"עבה כלבנה".
אני אעזור לך Thick as a Brick - 16 pts Aqualung - 6 pts Songs from the Wood - 4 pts A passion play - 3 pts Stand Up - 2 pts Minstrel in the Gallery - 2 pts Benefit - 1 pt והתואר הולך למיסטר לורדי הפינית... אה לא, ל"עבה כלבנה".
מ מורנא007 New member 24/5/06 #4 תודה, קומוס ../images/Emo140.gif אני צריך לגמור ולשלוח מאמר לפרסום ולכן הלחץ בעבודה.
B B a z a New member 24/5/06 #5 טוב אז אני אקח את המושכות לידיים באופן זמני. אני גם אנסה להישאר בצה ולא קומוס, צריך להפסיק עם פיצול האישיות הזה. אני אפתח סקר חדש עכשיו.
טוב אז אני אקח את המושכות לידיים באופן זמני. אני גם אנסה להישאר בצה ולא קומוס, צריך להפסיק עם פיצול האישיות הזה. אני אפתח סקר חדש עכשיו.
B B a z a New member 24/5/06 #6 יש לך מזל שאין לך סטודנטים כמוני השבוע חוץ מלגלוש באתרי ופורומי פרוג באינטרנט, לא עשיתי הרבה במעבדה