אני מתנצל מראש...

I am a freak

New member
אני מתנצל מראש...

תראו, אנשים טובים, כרגע אני בין האנשים הלחוצים ביותר על הפלנטה. היום, בשיעור ביולוגיה בבצפר (אני בן 15... כיתה י') דיברנו על איידס והמורה אמרה שסקרים חדשים שיצאו בנושא, מראים שאיידס יכול לעבור דרך רוק (מעבר רוק בין אדם לאדם, כמו למשל- נשיקה צרפתית וכד'). צריכים לבלוע ליטר רוק כדי להיות בטוח חולים במחלה. אבל הנגיף יכול להיות על טיפת הרוק הראשונה שהעבירו לך, מצד אחד, ויכול להיות שיתמזל מזלך ורק בטיפה האחרונה של הליטר האמור- יימצא החיידק. אותי אישית זה מאוד הלחיץ- עקב סיפור אישי על בחורה לא אחראית שיכול להיות שיש לה איידס- והתנשקנו צרפתית. [היא התנשקה גם עם עוד המון אנשים... מבחינתי כולם בסיכון
] אז, יש לי כמה שאלות 1. האם זה נכון או שאפשר להפסיק עם הלחץ
2. אם זה נכון... אז- אודה לכם על פרטים בנוגע לבדיקה [כי אני בכל אופן הולך לעשות אחת כזאת... אני לא ארגע עד שאני לא אעבור] 3. בבקשה תגידו שזה לא כואב
מצידי תשקרו
בבקשה.... *puppy face*
4. ואחרון- תחזיקו לי אצבעות
אני מאוד מקווה לא להפוך לחבר בפורום הזה- כאחד שחולה איידס- ועוד בגלל שטות וחוסר אחריות. אבל אם יתגלה שאני חולה- אני אהיה מאושר שיש לי איפה לדבר ולחלוק את מה שאני מרגיש עם אנשים טובים כמוכם- שמעתי המון על הפורום ועל ג'וני המנהל- כל הכבוד
תודה על תשובה מהירה, אתם בטח מתארים לעצמכם כמה אני לחוץ
תודה רבה, הפריק. [שמקווה לא להיות חולה]

איידס אינו עובר ברוק ובנשיקות

איידס אינו עובר ברוק ובנשיקות. אם רק התנשקת אין צורך שתבדק לאיידס

I am a freak

New member
אתה בטוח../images/Emo35.gif

אני לא מערער בידיעותיך אבל, זה סקר דיי חדש והמורה שלי בטוחה במה שהיא אומרת. אחרי שיצאתי מההלם חזרתי על השאלה יותר מדי פעמים (ואפילו הצלחתי לעצבן אותה
).... ועוד שאלה קטנה- אם נשא איידס מוצץ דם לאדם אחר [במקרה הזה אני- לא נזא איידס]. יש סיכוי שזה ידביק אותי
תודה על תשובה, הפריק.

נשיקות וירידות

אני בטוח. המורה שלך טועה. עד היום לא ידוע על אף נשא/ית איידס שהדביק/ה אשה או גבר אם רק ירד להם. ההפך כן ידוע: מי שיורד/ת לאשה או לגבר עלול/ה להדבק באיידס.

" נשא איידס מוצץ דם "

בטעות חשבתי שאתה שואל על ירידה ביחסי מין. אנירואה כעת ששאלת על מציצת דם. מציצת דם מעבירה איידס למי שמוצץ. איזו סיבה יש לאדם למצוץ דם של אחר?

I am a freak

New member
מממממ.... סיבות אישיות../images/Emo35.gif

תראה, לא חסרים אנשים מוזרים בעולם. קרה מקרה וירד לי דם כתוצאה מצמיד ניטים שנתקע ביד שמאל שלי. אותה בחורה חסרת אחריות, כמו שציינתי, פשוט מצאה לנכון למצוץ את הדם מהיד שלי [לא שולט באנשים... מצטער
] אני חושש שלאותה בחורה יש איידס ולכן אני שואל, אם במקרה כזה- הנגיף יכול לעבור גם אלי. תודה רבה על תגובה, האיש המאוד לחוץ- הפריק.

דם מהיד

אם היא מצצה את הדם שלך (ולא אתה הוא שמצצת את הדם שלה), הרי אין חשש שתדבק באיידס ממקרה זה.

למעלה