אני מתלבטת....

NO ni

New member
אני מתלבטת....

האם הייתם חוזרים לעבודה : לא מעניינת , לא משתלמת מי יודע מה בשבילי על אף שהשכר הוא 25 לשעה , עם בוסים שאתם לא ממש סובלים רק בגלל שאין עבודה "שם" בחוץ ????

3שרהלה

New member
אני כן אבל כי אני פחדנית

למה עזבת את מקום העבודה הזה בפעם הראשונה?

Snoopyz

New member
תחזרי...

תעבדי ותוך כדי עבודה תחפשי עבודה אחרת. חבל לשבת סתם בבית...וליצבור חובות מביטוח לאומי

NO ni

New member
אני לא יושבת סתם כך

אני מטפלת בתינוק שלי בגלל זה לא כל כך משתךם לי כי אם אני אכניס אותו למעון זה יקח לי את כל הכסף מהעבודה כמעט

ריהa

New member
תלוי עד כמה

יש לך כוח סבל לבוסים מעצבנים אם זה יחליא אותך או משהו בכיוון אז וודאי שלא -אם זה סביל ,לדעתי כן

מאמן1

New member
כן!!!!

עדיף על 0 ש"ח שלא קונים אוכל לילדים ולא חוגים ולא ספרים וגם לא צעצועים זה גם עדיף על מינוס בבנק ושיחות מפחידות ממנהל הסניף. וזה עוד יותר עדיף על הויכוחים התמידיים עם בן/בת זוג על מי תומך ולא תומך בשותפות הזוגית.

NO ni

New member
כן אבל לא ניסיתי עדיין לחפש עבודה

ואולי אני כן אמצא תפקיד שאוכל להתקדם בו ? אולי אני בסופו של דבר אסתדר ?? העבודה שלי משמימה ביותר ואני גם מרגישה שכולם לועגים עלי מאחורי הגב כי אני אקדמאית ועוסקת בעבודה כזו ( נכון שאתם יכולים לומר לי שכולם יקפצו וכו' ) אבל גם הבוסים שלי אאומרים לי שזה לא בשבילי העבודה הזאת.......

לא להתפשר!

אם את רוצה תשלחי לי הודעה אישית עם יותר פרטים על מי את ומה למדת ונראה במה אפשר לעזור...

למעלה