אני מתלבטת..

אני מתלבטת..../images/Emo206.gif

הבן שלי (בן 3 חודשים) נירדם אחרי בכי (אולי גזים?) אחרי האוכל כמובן, לפני חצי שעה עכשיו ניכנסתי לחדר וניראה לי שהוא הכין לי "חבילה" (עשה קקי..) פעם ראשונה שזה קורה, להעיר אותו? או לתת לו לישון עד שיקום לבד? אשמח לעזרה במהירות כי אני אוטוטו הולכת לישון (מקווה לפחות..) תודה לפורום המקסים הזה !

lulyK

New member
כמה זמן הוא אמור לישון עכשיו?

אם הוא אמור להתעורר בשעה הקרובה, הייתי עוזבת את זה. אם זו תחילתה של שנת הלילה הארוכה (יחסית), הייתי מחליפה בשקט בחושך ומקווה לטוב.

limich

New member
אפשר להחליף בבלי להעיר

אצלנו לפחות זה עבד תשאירי אותו במיטה מכוסה, כך שבעצם תקפלי את השמיכה מעלה על פלג גופו העליון, פרט לראש כמובן אל תדליקי אור ובזהירות רבה תחליפי לו, אצלנו כל ההחלפה עברה בלי התעוררות גם החלפה תוך הנקה בשכיבה פועלת אצלנו במקרים כאלו בהצלחה

lulyK

New member
אז הייתי מחליפה.

כי: חבל לקטוע אח"כ את השינה הארוכה. העור של הילדים שלי רגיש.

להעיר אותו.

לא היית רוצה לישון כל הלילה עם קקי אז מן הסתם גם הוא לא רוצה בכך. אם את יודעת שהוא מתעורר תוך שעה בערך זה בסדר לא להעיר אבל הלילה רק התחיל ואם זאת שינה ארוכה הייתי מעירה בלי ספק.

אני לא הייתי מעירה...

נשמע לי לא נעים להעיר ילד. הוא יקום לבד אם זה יציק לו עד כדי כך.

תני לו להמשיך לחלום ../images/Emo1.gif

אם הוא ישן היטב עם הקקי, עזבי. שימשיך לישון ברוגע. לילה טוב!

בסוף החלפתי לו...

כמה שלא עשיתי את זה בשקט ועם אור ממש ממש חלש, הוא התעורר, חייך אלי
ולהפעתי הרבה חזר לישון אחרי...

siv30

New member
מחליפה לו

אין מצב שהוא ישאר כך אפילו לא דקה אחרי שאני מגלה את הנושא וזה ללא קשר איך הוא נרדם.

אני הייתי מחליפה

אני מקווה שלא יתעורר,תחליפי לו בשקט עם אור מעומעם. אני אומנם לא החלפתי לעומר בלילה אבל היה לי חשד קל שהיא עשתה קקי אז בדקתי אותה היא לא התעוררה מזה בהצלחה

IcNיה

New member
אם עשה קקי - תחליפי לו

חממי טיפה את המגבון (שטפי במים חמים), כי זה מה שמעיר תינוקות לרוב - מגע של מגבון קר על הגוף, והחליפי לו טיטול בעדינות ובמהירות, מבלי להוציא מהמיטה. יכול להיות שהוא יכול לישון בלילה עם קקי בטיטול, אבל יש גם סיכוי סביר, שזה יגרום לו לתפרחת רצינית ולסבל מיותר.

למעלה