אני מתכנן לעשות אתר של סימפל

• פותח הנושא SPFAN
  • פורסם בתאריך

SPFAN

New member
אני מתכנן לעשות אתר של סימפל

לא, זה לא יהיה בעברית, למרות שאני רוצה. המחשב המפגר שלי דופק הכל אז אני פשוט עושה באנגלית. קיצר, אז אם יש לכם דברים שאתם חושבים שיהיה כדאי להעלות עם האתר, אז שימו פה
אני כבר מודיע שלא כדאי לכם לפתח ציפיות, למה עד עכשיו עשיתי רק אתר אחד והוא יצא נחמד, לא יותר מזה... אבל שווה לקוות

sapirush1

New member
אבל אני כבר תכננתי לעשות!

ובעברית.. ככה שזה יהיה האתר הרשמי של הפורום והיחיד שיש על סימפל פלאן בישראל (בינתיים..)

sapirush1

New member
אם הוא רוצה סבבה

אבל שיהיה בעברית כי זה מעצבן שאין שום אתר בעברית עליהם

IVaLeRyI

New member
טוב נו...

אם עוזבים את העניין שהאתר שלנו "בבניה" כבר מאז החופש הקודם... אז כן... תבנו ושיהיה בהצלחה =] [ד.א. אם אתם כבר בונים אתר אז למה לא לבנות גם פורום "רשמי" לאתר?]

קרניjack

New member
למה שזה לא יהיה הפורום הרשימי../images/Emo8.gif

כאן הכי כי! אתם לא יכולםי להיג שלא

SPFAN

New member
פעם ניסיתי לעשות עם מישהו

וזה מסובך... בעיקר כשזה רק דרך האינטרנט ואי אפשר להיפגש ולעשות אותו חוצמזה, זה שהיא עושה לא סותר את זה שאני אעשה, לא?

sapirush1

New member
אמ...

גם ככה אני יצטרך שותפים שיעזרו אז לא יודעת איך שבא לך

SPFAN

New member
יהיה נחמד לנסות =)

מקסימום לא יצליח, וכל אחד ייבנה אחד משלו

sapirush1

New member
OK

אז יש לך רעיונות לעיצוב? כלומר איך הוא יהיה, תמונות והכול? אני יוכל להכין אותו רק שנדע פחות או יותר איך הוא הולך לצאת ואחר כך נתחיל לצרף עוד שותפים מהפורום כי צריך אנשי חדשות ועידכונים.. דבר איתי כבר באיסי אני חושבת שיש לי אותך - 322964654

SPFAN

New member
ישלי כבר משהו שעשיתי פעם...

אני אראה לך אח"כ באייסי... אני חושב שזה ממש יפה, ואני גם יכול לעצב כי אני טוב בפוטושופ (לא משוויץ או משהו) נדבר כשאני אהיה במחשב השני

SPFAN

New member
כן ישלי כבר רעיון

וישלי גם דוגמא להראות לך. כשתתחברי אני אראה לך =) אה והוספתי אותך

sp rock

New member
אאאאננננששששייייםםם תקשיבו!

אני ועוד שלוש בנות רוצות לפתוח אתר של סימפל ואנחנו צריכים אנשים אז במקום לפתוח אתרים לבד תצטרפו אלינו!!!! אם בא לכם תכנסו אליי למסנג'ר שהוא: [email protected]

sapirush1

New member
יש לי אותך באיסי

כי אין לי מסנגר אז כל מי שרוצה תצרפו אותי 322964654 ונתחיל עם זה כבר

SPFAN

New member
מי שרוצה לעזור בזה שייכתוב פה

מסן או אייסי, ובמה הוא יכול לעזור... זה ייסדר ת'עניינים

למעלה