אני מתחרפנת כבר

אני מתחרפנת כבר

לא מצליחה להרדם, אף פעם, גם כשאני באמת עייפה. פה אציין שבעבר הייתה לי בעיית שינה אחרת- הייתי ישנה ממש מלא (לפעמים מעל 12 שעות) כבר שנה או אולי יותר שאני לא מצליחה להרדם דוגמה טובה לשבוע שעבר- הייתי ערה כמעט 30 שעות וכשהלכתי לישון לקח לי בערך שעה. ניסיתי הכל מקלחת לפני שינה מוזיקה שקטה חושך מוחלט הרפיה לפני שינה שום כלום אבן לא מצליחה לישון היום שכבתי חצי מתה על המיטה, רק רוצה לישון, עוצמת עיניים ושוב לא מצליחה. שעה ניסיון והתייאשתי, באתי לפה. אני לא רוצה לקחת כדורי שינה במידה ומישהו ימליץ, זה ממכר ולא בא לי להיות תלויה עד סוף ימיי. אם כך- מה כן אפשר לעשות? אין לי בעיה עם להתעורר (גם אם ישנתי מעט שעות) ובעבר הייתה לי בעיה מאוד מאוד קשה של להתעורר. אם מישהו יכול להפנות אותי לגורם מומחה או אפילו רק לתת המלצה, אשמח מאוד.

קראתי בקישורים

ובפורום יש כמה דברים שנראה לי שחשוב שאציין לפני תגובתכם אני לא ישנה צהריים כל רעש קטנטן מעיר אותי לגמרי (אלא אם כן נכנסתי לשינה ממש עמוקה) והנקודה העיקרית- אני סובלת ממספר הפרעות נפשיות, כנראה זהו שתשובה שלי. אז מה אני יכולה לעשות מעבר לללכת לטיפול? (הייתי מטופלת שנה, עייפתי, שום דבר לא עוזר- רק אתה עצמך). אולי בכל זאת כדורים? אולי תרופה טבעית?

shaiush4

New member
ללכת לטיפול זה הכי חשוב...

כדורי שינה זה ממש לא מומלץ במקרה שלך, כי ברור שזה סימפטום של הפרעות אחרות. לפעמים זה נכון שרק את יכולה לעזור לעצמך, אבל תלוי באיזו הפרעה נפשית מדובר, לפעמים אולי כן מומלץ להיעזר בבעל מקצוע, והכי חשוב הוא למצוא פסיכולוג שאת סומכת עליו ויכולה לדבר איתו ולהפיק מהטיפול. לפעמים צריך לעבור מספר פסיכולוגים לפני שמוצאים את האחד שמתאים. מה שחשוב הוא לתת הזדמנות, כי אמון נבנה לאורך הרבה זמן ולא בפגישה אחת (כן, לפעמים אפילו שנה). שיטות הרגעה שיש בקישורי הפורום יכולות לעזור, אבל במידה מסוימת, כי את צריכה לפתור את המקור לבעיה, ולא רק את אחד הסימפטומים שלה.

למעלה