אני מתחנן !

Buffybot

New member
מצאתי כמה ../images/Emo58.gif

יש לי עוד המון, אם אתה רוצה אני אשלח לך את היתר לאימייל
 

resputin

New member
עוד מישהו שם לב שווילו הרבה יותר..

.. שווה כשהיא בתפקידים רעים? גם כשהיא ערפדה, וגם כשהיא מכשפהרעה היא פשוט פא**** שווה!
 
אולי, ושאלה

אולי זה בגלל ש (רק טיפ-טיפונת) הדמות שלה קצת חיוורת ביומיום. למישהו יש מושג למה בעונה השישית אליסון האניגאן מופיעה בקרדיטים בהתחלה רק כ-"also starring", מקום ששמור לכוכבים זמניים (משום מה, גיילס היה כזה בעונה החמישית) ? היא לא לפחות במעמד של זאנדר (שכחתי את שם השחקן)?
 

miaka

New member
זה לא ממש נכון..

also starring זה לא לשחקנים זמניים, היה את זה במספיק סדרות (ובד"כ לפי מה שאני יודעת, אבל אתם מוזמנים לתקן אותי) זה דווקא השחקנים היותר חשובים..
 

talytal

New member
בדיוק

ה-Also starring ממש לא מיועד לשחקנים זמניים, זו פשוט דרך לסיים את כותרות הפתיחה, ולרוב זה באמת מפריד את השחקן במידה מסוימת משאר הקאסט, ומראה על איזשהו ייחוס. דרך אגב, הבעיה הקטנה שלי עם כל זה (ואני יודעת, קטנוניות, אבל מילא) זה שבכלל לא כתוב Also starring, כתוב רק And ואז את שם השחקן ואת התפקיד. אנתוני סטיוארט הד היה בפוזיציה הזו מאז תחילת הסידרה (ולא רק בעונה החמישית) ועכשיו כשהוא עזב, אליסון האניגן נמצאת שם במקומו.
 

taz512

New member
אולי אפשר לראות בזה

את זה שווילו בעצם לוקחת את התפקיד של ג´יילס. באיזה שהיא צורה, כי עם יש מחליף טבעי לתפקיד של ג´יילס בחבורה זאת ווילו. תשימו לב שזה גם הפרק הראשון שטארה מופיע בפתיח, וכולנו יודעים מה קורה באותו פרק. טאז השד והתאוריות
 
למעלה