אני מתחיל עצמוה!

dor307

New member
אני מתחיל עצמוה!

אז כולם לעשות כך:
או
. ואם אתם רוצים לדעת למה אז כך: בעודי צופה בערוץ 4 בממיר הדיגטלי השנוא שלי, עוברת למולי פרסומת חביבה עם שלל סלב ישראלי ודמות מצוירת מעבר עתיד או מה שתרצו. קולטות עניי היפות, דמות מלאה במקצת, דמות זאת עונה לשםאריק קרטמן
(מתי הורידו את הרעשן?). ואני מהרהר במוחי,איך זה שלאריק קטרמן
יש סדרה משלו? משתמש אני במוחי הדגול, ומשתמש ומשתמש בו, עד שהיגעתי לפתרון. אירק רקטמן
השמן,המכוער, החוצפן מסמל תוכנית שכולה שה תמים
. ופה אני מוחה! למה אריק קרטמן
הוא הריצ'ל של חברים,וולברין של אקסמן,באטמן של באטמן ורובין? למה הוא הסמל של התוכנית? ולפני שעוד סימתי את מחשבתי בראושי המושלם עלה רעיון אדיר,להפוך את קני למנהיג העולם כולו! אז כולם לפתוח הודעה חדשה ובראושה להניח את הסימן-
או-
.

../images/Emo31.gif

למרות שאין לי מושג על מה אתה מדבר (מחסור ב-HOT), אני חושב, לא חושב, יודע, שקרטמן הרבה יותר כוכב מקני, ולכן אני מסמן

MikeY fReAk

New member
לא ממש הבנתי את ההודעה שלך,../images/Emo79.gif

אבל אם זה אומר שקני יהיה מנהיג כל העולם כולו-אני בעד!

sk8dog

New member
קרטמן הוא המלך!

הוא כמעט כל הצחוק בסדרה הזאת. עובדה פרק שעבר על ג'ניפר לופז זה היה סביבו. הפרק על המלחמה בינו לבין איזה ילד בן 16 עם השערות ערווה. או במחנה סובלנות. קרטמן נותן את כל הטאצ'ים והירידות גם הפרק עם ה-sea people הוא אדיר. רוב הפרקים הם סביב קרטמן. וקני רק מת שזה לכמה שניות, חוץ מאיזה פרק עליו. אולי לא שכנעתי ממש טוב, כי לא ידעתי ממש מה אני רוצה להגיד, אבל אתם הבנתם אותי. אם כל הכבוד שאני אוהב את קני, נראה לי שקרטמן תמיד יהיה מלך.

Sugar User18

New member
חחחחחחחחח

קרטמן הוא מצחיק ללאלה!!! בלעדיו לא היה טעם בכלל לראות את הסדרה את קרטמן עשו בכוונה שמן כי אלה שיצרו את הסדרה שונאים את מי שקרטמן מבוסס עליו?

k2Dogg

New member
נראה לי שכן אבל יש פה יותר מומחים מ

ממני, אולי האיש שמבוסס עליו גם היה שמן חחח לא יודע. אה גם החלפתי שם (מ-sk8dog). אני חדש פה אבל לא אמרתי שאני חדש.

elcool

New member
א. ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ב. באמת היה להם בתיכון אחד שמן בשם אריק קרפטמן שכליו מבוסס קרטמן שלנו. למרות שאני לא בטוח אם הוא היה רוצח את ההורים של מי שגנב ממנו כמה סנטים ומאכיל אותו בצ'ילי שעשוי מהם...

k2Dogg

New member
חח אני בא כל יום אבל הפורום מתייבש

אין הודעות חדשות...

elcool

New member
לאא...

קני לא יכול להיות שליט העולם. אם כבר, אז טימי. ועושים עכשיו דבר דומה באתר הרשמי עם האי-לקשיונס שלהם

dor307

New member
אני לא נגד קרטמן

אני פשוט בעד קני! וקני עושה הרבה יותר מלמות!

Or Jacob

New member
קרטמן הוא המלך . הוא הסדרה

כולה . אני מעריץ אותו . הוא המודל לחיקוי שלי ממש. קני שימות מצידי

double O S

New member
קרטמן הוא המודל לחיוקי שלך../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

+
אוי ווי...

y a ® d e n

New member
לא לא לא../images/Emo31.gif קרטמן עושה את הסידרה

הוא יותר שווה מקני
קרטמן רולז
קרטמן הוא אימפרייה

todd2000

New member
O:

כולם אוהבים את קרטמן...האמת גם אני,אבל אתם יודעים שטכנית הגיבור הכי ראשי בסידרה הוא סטן ולא כרטמן?

פעם אולי

לאט לאט הסדרה התחילה להתמקד יותר על קרטמן... מבחינתי שלושתם הגיבורים הראשיים (קייל סטן וקרטמן)

todd2000

New member
יכול להיות שאתה צודק>_<

באתי לרשום שלא אבל הסתכלתי על הפרקי םובאמת הרוב מתמקדים בקרטמן..טוב לא כולםoOאבל פעם כמעט כל פרק היה מרוכז בסטן..וגם בסרט הוא היה הדמות הראשית

למעלה