אני מתחילה להבין

מממאיה35

New member
אני מתחילה להבין

למה נעמי התייאשה מהפאזל.. הרכבתי רק את המסגרת, מיינתי לפי צבעים - אדום, לבן, כתום וכל השאר, פרסתי את כל האדומים ונתקעתי
החיתוך של החלקים מאוד שונה מהחיתוך של שאר הפאזלים מהסדרה. יש רק "זכר" ו"נקבה", אין חלקים מיוחדים אחרים. כל חלק שנראה כאילו שהוא מתאים - אין לי מושג אם הוא באמת מתאים או לא, כי אין את ההרגשה של "התאמה מושלמת".. אפילו במסגרת זה היה ככה, החלקים שהתאימו לא היו באותה גובה! אז מה עושים? מבאס... אנסה עוד קצת ואם לא אז..

shimination

New member
ממ... מוזר

אם אני לא טועה הפאזל הוא של חברת "אדוקה", ודווקא הם ידועים במגוון צורות החיתוך שלהם. בכל אופן, אני בטוח שתצליחי להתגבר על זה. אז שיהיה בהצלחה!

123נעמי

New member
להיפך

רוונסבורג עשירה בצורות חלקים לאדוקה יש בדרך כלל ארבע סוגים וזהו אבל אדוקה יופי של חברה אני מעדיפה אותה ורמז - בתקווה שתבין
אדוקה אדוקה אדוקה ועוד פעם אדוקה

123נעמי

New member
../images/Emo9.gif

לפחות עכשיו אני מרגישה נורמלית חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר
נורא קשה לי להסביר למה הפאזל הזה קשה פשוט לא הולך אבל את תתגברי עליו לא להתיאש כמוני המשיכי בכל הכוח בהצלחה

shimination

New member
הלואי

אולי זה יישמע קצת נדוש, אבל כבר ממזמן אני רוצה לצלם את המורכבים הממוסגרים שלנו (אני ואשתי) ולהעלות לפורום, אבל כרגע המצלמה שוכבת לה מקולקלת מחכה לתיקון, ואוי כמה שאני צריך כבר לתקן אותה... על כל פנים, אין מנוס ועכשיו שקיץ ומטיילים כנראה נאלץ לתקן אותה, ואז אני מבטיח שנעלה את התמונות לפורום.

123נעמי

New member
זה המקסימום שלי....../images/Emo4.gif

נעשה עסק תעשי את את החלק האמצעי של הפאזל מה שלי לא הלך ונחבר את שני הפאזלים לפאזל אחד

מממאיה35

New member
התקדמת יפה ../images/Emo13.gif

יותר ממני, בכל אופן.. אני התחלתי מהכיתוב האדום למעלה, וכמו שאמרתי עיקר הבעיה היא שגם אם אני חושבת שיש התאמה בין שני החלקים היא לא התאמה משולמת ככה שאני לא בטוחה ב 100%.. בקיצור - חוץ מהמסגרת ואיזה 5 חלקים - אין לי כלום
אולי אעבור ללבן, נראה.. מבאס לאללה כי התוצאה אמורה להיות מקסימה..

למעלה