אני מתוסכל

אני מתוסכל ../images/Emo4.gif

היי, חזרתי לא מזמן ממופע "פאות קדושות", שהיה בצוותא הערב. מכיוון שזהו מופע דראג, רוב הקהל היה מהקהילה (גם אלה שהלכתי איתם הם גאים - זוג מדהים). אממה - הרגשתי כל כך לא שייך. איך כולם מכירים את כולם? לא הכרתי אף אחד, לא הרגשתי בנוח, הרגשתי שוב כמו הילד השמן שעומד בצד ושמח שמישהו בכלל מדבר איתו. לא יכולתי להפתח, דיברתי כמו אידיוט. כולם היו שם בזוגות והרגשתי פתאום כל כך אבל כל כך לבד. ובסוף הציעו לי לשבת איתם בבית קפה וכמו אידיוט סירבתי והלכתי לבד הביתה (מוטיב הלבד) וזה כ"כ מתסכל אותי. למה אני לבד? למה אני לא מצליח ליצור קשר או ידידות בכלל? האם נגזר עלי תמיד להרגיש השמן הדחוי - רבאק - ירדתי 60 קילו ועדיין אני מרגיש שמן. סליחה על ההודעה המדכאת בתחילת שבוע, אבל אני מתוסכל ברמות קשות
לא מגיע לי להנות, להשתחרר ולהיות אני
לא מגיע לי מישהו חמוד, נחמד שרוצה לבלות איתי ולחבק אותי בלילה הקר הזה

yosef 30

New member
היי גאה תל אביבי

ראשית אני כלכך מכיר את ההרגשה הזאת, לחוש לבד, לא מכיר אף אחד. כולם מכירים את כולם ואתה עומד בצד ומרגיש לא שייך. כשהגעתי לתל אביב, הרגשתי בהתחלה לא כלכך שייך, עד שלמדתי להכיר את התדר שיש באוויר (תדר כללי). לאט לאט, הכרתי עוד ועוד אנשים מקסימים גם בזכות הפורום הזה, אתה אחד מהם
. אנחנו אף פעם לא לבד. אני חושב שמה שראית יש לזה גם צד חיובי וחזק מאוד הדרך להשתייכות. אתה ראית היום שיש מסביביך הרבה אנשים מקסימים שניתן עוד להכיר, שיש חברויות, שיש קשר, שלא חייב להיות לבד. הבחירה שלך יכולה להיות לבחור להתחיל להכיר אנשים, וישנם הרבה דרכים להכרויות לא רק הקלאסיות. אולי כשאתה תחליט שאתה לא לבד, ותצא בהצהרה שאתה רוצה להכיר אנשים חדשים ולחזק קשרים קיימים, דברים יוכלו לקבל צבע ומשמעות אחרת. תשאל את עצמך מה אתה עושה למען עצמך בשביל לצאת מתחושת הדכדוך הזאת
מה אתה עושה עם התחושה שעדיין נשארה לך שאתה שמן
איזה אפשרויות עומדות בפניך בכדי לעבוד על המקום הזה
אני חושב שזו הרגשה שניתן לשפר, אל תשב בחיבוק ידים ותחכה לאביר על הסוס הלבן שיגאל אותך מהתחושה הזאת, כי זאת התחושה וההרגשה שלך, ורק אתה יכול לבחור באילו אמצעים לרפא את המקום הזה. תסתכל על הצד החיובי של הדבר, יש לך את כל האמצעים לשנות זאת. וזה בסדר להיות עצוב גם בתחילת שבוע
אין יום מסויים לעצב או לשמחה, מה שבא ברוך הבא
. ובפעם הבאה שמזמינים אותך, אתה תדע להישאר. מניסון לומדים הכל
. שבוע נפלא ומלא בהתחלות חדשות יוסף.

בופיק

New member
היי גאה תל אביבי..

אני מבינה כל כך את ההרגשה שלך... גם ההרגשה של הלבד וגם את ההרגשה שאתה חושב שאתה שמן... אומנם ירדת והשקעת המון בשביל לרדת 60 קילו אני בטוחה, אבל בראש אתה עדיין חושב כמו מישהו שמן, עדיין חושב שאתה לבד... אתה לא באמת כזה... יש סביבך כל כך הרבה אנשים... עובדה שהם גם הזמינו אותך להישאר, כלומר הם רוצים בחברתך... הם רוצים אותך בגלל מי שאתה!!! או יותר נכון בזכות מי שאתה... אני מסכימה רוצה לחזק את דברי יוסף שאמר, תסתכל על החצי הכוס המלאה, יש אנשים טובים סביבך, יש קשרים,יש זוגיות יש את כל הטוב הזה, זה אומר שגם לך זה יבוא, גם אתה תפגוש מישהו חמוד ומקסים עם המון רצון לתת... אני בטוחה בזה... אבל אתה צריך להחליט שאתה לא רוצה את הלבד הזה יותר, להחליט שאתה רוצה ביחד ... מה שתשדר לעולם בסופו של דבר יגיע... תחשוב באמת מה אתה מוכן לעשות בשביל זה... אני מוכנה לחבק אותך מפה, להיות אוזן קשבת :) שלך בופיק

זו תמיד בעיה, לצאת לבלות עם זוג

לא בעיה רצינית, אבל המצב הזה מוּעַד ליצירת הרגשה כזאת שתארת. הרגשת הגלגל החמישי, המיותר. אם אתה מתכונן לזה מראש, לפני היציאה לבילוי איתם, תהיה מחוסן. קח אז זה בחשבון שאתה מצטרף לשני אנשים שביניהם יש קירבה שאיננה קיימת בינך לבינם, ואז תהיה מוכן יותר להתחבר לאחרים באותו אירוע. תתחיל לסרוק את הקהל, ותנסה לזהות באיזו קבוצה יש מספר אי-זוגי של אנשים. שם יש לך סיכוי להתחבר. חפש את ההוא ששותק, שלא פעיל מאד בשיחה, ודבר אליו. הוא יישמח שפנו אליו, הוא ירצה לדבר איתך. אם לא מצליח עם הראשון, אל יאוש, תמשיך בסריקה ותמצא את ההוא- המתחבר. מהפורום ההוא, אתה כבר יודע מה אני חושב על דובים...

E W

New member
צא ולמד!

ולמה? כי אם היית בפאות קדושות שמת לב בוודאי לשיר האחרון. זה שבו הם מורידים את כל המסכות ונותנים את עצמם. תחשוב רגע על השיר הזה.... על המילים שלו, ועל המשמעות שלו! (אני לא רוצה לצטט אותו כי אני לא זוכר במדויק וחבל לעשות אבל לשיר כל כך חזק) יקירי, אנשים אוהבים אותך בגלל מי שאתה! הם הזמינו אותך, כי רצו בחברתך (כתבו את זה כבר, אבל אני חוזר ומדגיש). הייתי בהופעה הקודמת וגם אז היו שם המון אנשים בחבורות שהכירו אחד את השני. אני הכרתי בודדים. וגם אני הרגשתי לרגע הילד החנון שעומד בצד. אבל אז תפסתי את עצמי ואמרתי "היי, רגע. אני זה אני! וזהו!" והתחלתי לחייך, ואתה יודע מה, קיבלתי גם חיוכים בחזרה. אתה מתאר שתי רמות של תיסכול. אני משער שלהוריד 60 קילו זה משימה המוגדרת כמעט בחתי אפשרית, אבל הנה זה אפשרי! ואולי תסלח לי רגע על הגסות, אבל הורדת דבר פיזי מעליך. את הק"ג המיותרים. ומה עם הנפש? אמרת שאתה מרגיש וחושב שמן. אני חושב שהמחשבה שאתה שמן צריכה להיות מטופלת... אל תזניח אותה. דיאטה כזו חייבת להיות מלווה גם בדיאטה לנפש. בכל דרך שתבחר.... אבל אל תזניח גם את זה. אם תהיה מאושר עם עצמך גם הסביבה תקלוט את זה. אולי לא תהיה הילד המגניב שכולם רודפים אחריו (לי זה מעולם לא הצליח), אבל תהיה אטרקטיבי בעייני עצמך, ואז גם מישהו "ייתפוס" אותך... תשדר - תהיה! (וזה כן קרה לי!) תוריד מעליך את המסכות, תהיה אתה, מאושר עם עצמך והכל יקרה. תמיד, אבל תמיד, תסתכל על החצי המלא של הכוס!!! בהצלחה!

סקיוקר

New member
../images/Emo24.gifהיי גאה תלאביבי

קודם כל יש לך המון במה להתגאות גם על המשקל שהורדת וגם על האומץ ללכת לבד. על שני אלו קבל ממני אחד ענק. אשר לדבריך: מוטיב "הלבד" או ה"שמן" הם עניין של תודעה ("בראש" כפי שרבים אוהבים לאמר) ותודעה היא עניין של הפנמה והחלטה - אתה כבר לא שמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולגבי הלבד הרי הגעת עם ידידיך יכולת להמשיך איתם ולהנות מסופו של ערב ומראשיתו של שבוע... האמן לי רחמים עצמיים לא יועילו הם רק מושכים יותר למטה. ובעניינים אחרים: - נהנת מהמופע? מי היתה הטובה ביותר? היה "נאמבר" שאהבת יותר?

סליחה שאני נדחף...

קצת צורם לי משהו בדיון הזה: כולכם משדרים לבחור שהוא זכאי להרגיש מקובל, אהוב ורצוי, כי הוא כבר לא שמן. ואם הוא כן היה שמן? זה כן היה מצדיק דחייה, בדידות, חוסר אהבה וחברתיות? אני לא חושב שיש קשר בין המשקל לזוגיות, או לאהבה, או למשיכה, או לסקס, או לחברה, או למשהו בכלל. גאה תל אביבי, אני שמח בשבילך על שהורדת במשקל, ומקווה שאכן תחזק את הביטחון העצמי. רק כדאי לזכור שגם אם היית שמן עדיין, וכמוך אלפי בחורים נהדרים ו-כן, שמנים, היה מגיע לך להרגיש שייך, ולא להיות לבד. גילוי נאות: בן זוגי מזה כשנה הוא שמן. תודה, שלום.

בופיק

New member
ברוכים הבאים..

מצטערת אם כך הובהרו הדברים.... אני מסכימה איתך... זה לא קשור לשמן או רזה לכל אחד מגיע להיות נאהב, אוהב, ביחד ולהרגיש שייך... אני מצטערת אם הדברים לא הובהרו כראוי או נכון... זאת לא הייתה הכוונה... שמחה שהערת את תשובת ליבי ואת תשומת ליבם של כל חברי הבית פה!!! תודה רבה!! שיהיה לך המשך יום מקסים, חם ואוהב אתה מוזמן להישאר איתנו כאן... הדלת פתוחה תמיד!!! שלך בופיק

בופיק

New member
בכיף:)

באמת תרגיש נוח פה... זאת משפחה חמה מאוד:) ואנחנו שמחים שאתה כאן איתנו....

זה לא ממש מענין אותי המשקל שלו דאז או היום

מה שכן חשוב הוא שבן אדם צריך ללמוד להפתח ולתקשר עם הסביבה אם הוא לא רוצה להשאר לבד.

yosef 30

New member
היי דיזנטריה

לפעמיים כשנדחפים לא באמת רואים את מי דוחפים. מאוד צרום לי שאתה נדחף ומסכם את דברי החברים בפורום על כך שאנחנו "כותבים" שגאה תל אביבי זכאי להרגיש מקובל , אהוב ורצוי כי הוא כבר לא שמן. איפה בדיוק קראת את זה? מי בדיוק רשם שבגלל שאתה רזה עכשיו אז בטוח ייך לך יותר
אף אחד לא רשם את זה
אנשים פירגנו על המאמץ שבלהוריד משקל ה רב מדייעה שזה אל קל. אך אף אחד לא אמר שרק מי שרזה זכאי וראוי לאהבה ולהיותו מקובל. אני חושב שמשהו אחר בדברים שרשמנו פה, נגע לך בנקודה אישית שלך. ואתה עשית השלכה. וכמו שראית על אף הנזיפה הצורמת שלך, התקבלת כאן בברכה ובאהבה רבה. הפורום הזה פתוח לכל אחד באשר הוא - זה לא פורום לרזים וחטובים ממש לא. אתה מוזמן לקרוא קצת יותר לעומק בפורום ולהתרשם מכל האנשים. מקווה שתקרא שוב את כל ההודעות ותראה שאף אחד, אבל אף אחד
לא רמז לכיוון שאתה הלכת אליו. וכמובן שאתה מוזמן להמשיך לקחת חלק פעיל במפשחה הנהדרת שגדלה לה כאן. יוסף.

shlox

New member
אמממ

ראשית, סליחה אם מישהו נפגע מדברי. שנית, לא ניסיתי לסכם כלום, רק להעיר הערה אל תוך דיון ולהסב את תשומת הלב לנקודה שהפריעה לי. גם אני פרגנתי לפותח השרשור על הירידה במשקל, ואני בהחלט חושב שהדברים שנאמרו לו על ידי כולכם היו מחזקים וחיוביים. עם זאת, ציטוטים כמו "אתה עדיין חושב כמו מישהו שמן, עדיין חושב שאתה לבד" (שמן=לבד) או "אתה כבר לא שמן!!!!!!!!!!!!!!!!" - איכשהו צרמו לי. אז הבעתי דעה, ודווקא כותבת אחד הציטוטים הבינה היטב את כוונתי והגיבה בהתאם. בכל מקרה, למרות אקורד הפתיחה הצורם משהו, אני שמח שהגעתי לקהילה הזו, נראה לי שהגעתי למקום עם אנשים אכפתיים, אינטלגנטיים ונחמדים. אשמח אם תקבלוני לשורותיכם.

yosef 30

New member
היי דיזנטריה

אתה בהחלט מוזמן להישאר איתנו בשמחה רבה. בופיק יש לה את היכולות המדהימות שלה לקבל ולסלוח.
. הציטוטים שלך לא משקפים את מה שאמרת בהודעה הראשונה. בופיק הציגה את שתיי הבעיות שגאה תל איביב העלה - שהוא מרגיש שמן ולבד. תחושת הלבד היא אמיתית כי כך הוא מרגיש. תחושת השמן גם היא אמיתית זו תחושה מאוד מוכרת למי שהיה שמן בעברו ורזה כלכך הרבה. תהליך ההתחברות והקבלה של הגוף החדש דורש עבודה עצמית ומודעות. הנוסחה אתה מרגיש שמן = לבד - היא פירוש סובייקטיבי שלך. ומאחר ושיתפת אותנו שיש לך בן זוג, אולי תספר לנו קצת יותר על עצמך ול הזוגיות שלך שנכיר אותך יותר
. בברכת המשך יום קסום יוסף.

סקיוקר

New member
צרמוניה

לו היית צריך להתמודד עם בעיית השמנה אז גם היית מבין את התגובה שנכתבה כאן. ואז אולי גם היית ממתן את דבריך!

זה תיקון יקירי שרק אתה יכול לעשות

כולם הלכו בזוגות כי אףאחד לא ילך לבד. אני למופע הקודם הלכתי עם חבר טוב שלי. היתה לך הזדמנות להכיר אנשים חדשים ובחרת לוותר עליה. וחבל אני אומר. אם לא תחליט שאתה יוצר את השינוי, לא משנה באילו מילים יפות נתנסח ובכמה סמיילים נעטר, הוא לא יבוא מעצמו.

../images/Emo24.gif אני מודה מודה מודה לכם ../images/Emo24.gif

היי לכולם
חיממתם לי את הלב, ממש בלי ציניות ובלי מליצות. לא ידעתי עם מי לדבר ופרקתי פה את הלב והתגובות שלכם היו מדהימות
אז אתמול היה גליצ' שממנו אני רק עולה ומתחזק
לגבי המשקל - נכון, עשיתי דרך ארוכה ועדיין יש לי דרך, אבל אני מקווה שלאט לאט אני אקבל את עצמי החדש (זה קשה, כ"כ קשה). אני צריך ללמוד לחייך ולהפתח לאחרים - אני יודע, רק שאני צריך לעבוד על עצמי (יש לי כך נראה הרבה עבודה). בנוגע להופעה - יש שם בסוף מונולוג מצמרר של השחקנים, כשהם מורידים מעצמם את התחפושות ונותרים מחופשים למחצה ומדברים על איך החברה ובעיקר הקהילה לא מקבלים אותם - אני מניח שזה חלק מהדכדוך שנפל עלי - מונולוגים לא קלים שגרמו לי לחשוב הרבה - עלינו כחברה ואיך אנחנו מבקרים ופוסלים את השונה מאיתנו, אבל רוצים תמיד שיקבלו אותנו כמו שאנחנו... זהו, הזדמנויות כאלה יגיעו ואני אנצל אותן, ובינתיים אם למישהו בא כוס קפה - אני אשמח להכיר אתכם מעבר למקום הוירטואלי הזה - אולי נארגן משהו? אולי למישהו סתם בא לדבר
לילה טוב מהפוך החם שלי

E W

New member
כשזורקים לי כפפה - אני מרים

נתראה במסרים.. ואח"כ בקפה

למעלה