אני מתוסכלת

מורן ה

New member
אני מתוסכלת

כולם משגעים אותי, ואני לא יודעת מה מגיע לי ומה לא. אני גם ככה סובלת בלל הבעיה שלי. ונמאס לי שעושים ממני יו יו, כשאני פונה למשבה"ט משחקים איתי בארגון בכלל רוקדים איתי, על מה ולמה אני משלמת לארגון כל חודש כמעט 60 שקל, וכל פעם שאני מבקשת עזרה לא נותנים לי. זה פשוט נמאס שאין כתובת שאפשר לסמוך עליה שתעזור ותכווין כמו שצריך בלי שום אינטרסים.בלי לפגוע אבל לפעמים אני אומרת שעדיף להיות פצוע פיזית מכל הבחינות. ככה גם הסביבה לא תצחק עליו כל שצוחקים על הP.T.S.D וככה הוא יקבל את מה שמגיע לא בלי לשחק איתו. פשוט נמאס מכולם!!! מצטערת אם אני פשוט עויינת אבל אין לי כבר כוח להילחם בכולם גם במחלה שלי וגם בכל השלטונות

עָנת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מורן,את מבקשת עזרה ולא נותנים! את יכולה לשתף אותנו מה ביקשת ולא נתנו? יש בפורום מאמרים ומירב הוראות האגף,ואני ואחרים נוכל לבדוק האם את זכאית לדברים אותם ביקשת. אשמח אם תראי,את הפורום הזה בפרט,כאל גורם שרוצה לעזור לך מכל ה
וללא שום אינטרסים
מורן,בראש הפורום קיים לינק אדום "דעו את זכויותיכם" את יכולה לקבוע פגישה עם אבי שלנו,ואבי יסביר לך למה את זכאית,אחד על אחד.

AVI359

New member
מורן ה

מורן שלום רב מה את מתרגשת כל כך מה קרה? בראש הדף יש כתובת אדומה דעו את זכויותכם,ענת טרחה בעבורה מדוע אף אחד לא שם לב ומשתמש באופציה זו?ובא פתרון לשאלותיך. בברכה אבי

למעלה