אני מתה

גרזנית

New member
אני מתה ../images/Emo76.gif

פולניה תיקנית שכמותי: שתיתי קפה אחהצ אצל חברה, בדיוק הגיע מדביר ואחרי שביצע אצלה עבודה עם חומר נטול ריח, הזמנתי אותו לביתי לבצע גם הדברה: יש לנו מכת נמלים ובעיקר ג'וקים (פילים) מעופפים. בא הבחור, התחיל להדביר בחוץ, פתאום קורא לי: גיברת (איפה גיברת איפה?)בואי. באה בריצה קלילה והוא מראה לי כל מיני גללים בחצר ואומר: יש כם חיית שעשועים = חולדה די גדולה. כמעט התעלפתי במקום (טראומת ילדות בנושא), פיזר חומר שאינשאלה יהרוג את המפלצת. עכשיו אני מבינה למה הכלבה מדי פעם יוצאת החוצה בנביחות איימים ועומדת ונובחת סתם על המדרכה בדיוק במקום המשוער שהוא גילה את המחילה. בקיצור עכשיו אני בחרדות. סליחה על האורך, גם ככה עצבי רעועים בסוף אוגוסט

goanin

New member
אוי אני כל כך מבין!

יש לי פוביה בדרגה 1,000,000 מזוחלים. אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות: להתעלף בגלל נמלים לא שווה, וגם ג'וקים מעופפים לא הרגו אף אחד. העניין הוא שהחומר שהוא פזר רעיל לא רק לחולדה. וחבל. לא יודר טוב להביא חתולים?

nikita j y

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif לכל מה שאמרת ../images/Emo3.gif

למרות הפוביה שלי מחרקים ^^"

גרזנית

New member
הגוקים והנמלים זה סתם מטרד

מה שמלחיץ אותי זה החולדה, בכל זאת יש קטנטונת שאהבת להסתובב בחצר. אבל לגבי הגוקים: מי שלא שמע באמצע הלילה צרחות של מתבגר בן 14 כשגוק טייל עליו בלילה, לא יודע מה זה סרט אימה....

פרח50

New member
חתולים

יום אחד מכונת הכביסה שלי התקלקלה בא טכנאי. עבד, עבד ומה הוציא לי מהמנוע? עכבר ( גרה בישוב עם חצר) מיד הבאתי חתול וגם לי יש כלב והם למדו להסתדר ומאז אין עכברים אין נחשים ושאר רמשים.

גרזנית

New member
מייד כשיגמרו החגים

אני אנסה להביא חתול: כשהיתה לנו חתולה בחצר לא היו צרות בכלל (היא נפטרה מסרטן העור). הבעיה שיש לי כלבה שונאת חתולים. כנראה ננסה להביא גור קטן ואול אם היא תראה שאנחנו טפלים בו היא לא טטרוף אותו.

למעלה