אני מתה על השירים........

MYHOT3

New member
למה לפתוח הודעה חדשה בשביל זה

אנא לקרוא חוקים

A CharmedOne

New member
לא נכון...

אם כבר זה "הרם את קולך" ועשו את זה בעברית "בקול גדול" אין ויכוחים על זה.

וואי איזה אנשים יש פה........

אולי תתפסו אותי על כל מילה שאני אומרת????????????!!!!!!!!!!!!!! איזה מגזימים אתם........... קול גדול קול ענק או הרם את קולך מה זה משנה? ומה זה עניינך אם בא לי לפתוח הודעה חדשה??????????????

MYHOT3

New member
../images/Emo18.gif תקראי חוקים ../images/Emo18.gif

לא כותבים סתם הודעה שוטתית חסרת תוכן ... תקראי חוקים - כי נראה לי מאוד שאת לא יודעת מהם...

מאמי אני אפתח

אני אפתח כמה הודעות שאני ארצה כי אולי בשבילך זה שטותי אבל בשבילי לא ואם יש לך איזה שהיא בעיה..........לא מזיז לי תעשי מה שבא לך. ומצדי גם שיעיפו אותי מפה. מה שבשבילי נראה חשוב לי אני אפתח הודעות אוקיי???????.

Sim§ MaN

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

נכון יש לה שירים ממש טובים
והסרט באמת טוב. ופעם הבאה תנסי לנצל"ש לשרשור אחר או לשרשור אוף.

MYHOT3

New member
אהה את רואה תקשיבי למה שאומרים

לך בפעם הבאה וזה בן

hilaryduff18

New member
מה יש לך??

מה באת להציק או משהו? הוא אמר לך משהו נכון! אסור לפתוח סתם ככה הודעה.. תקראי חוקים.. מה את מתנגדת?! הוא בסך הכל העיר לך- ולטובה!! אז תירגעי קצת!

nofnof12

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

אם לא נאה לך פה את יכולה ללכת
אנחנו סך הכל אומרים דברים נכונים ומעירים לך הערות שתלמדי... ואנחנו אומרים את זה כי אלו החוקים של הפורום וכי אנחנו לא רוצים שהפורום יהיה מוצף בהודעות שאפשר היה לשרשר...

candy chick

New member
צודקת באמת...

לא צריך לתקוף.. אבל לא פותחים הודעות סתם בשביל להציף.. שימי לב פעם הבאה.. וברוכה הבאה...

F u N k Y b O y

New member
מה יש לך?!?!?

תרגעי ומהר אפרת אם את קוראת את ההודעה הזאת מתחננים להעיפ את בובית שחולה על מקס נראית לי עוד אחת פאקצה! תודה מראש !

למעלה