אני מתה!!!!! מישהו יכול לעזור לי?!

ק ל י

New member
אני מתה!!!!! מישהו יכול לעזור לי?!

אני פשוט לא מאמינה שסמולוויל נגמר כששמעתי היום שזה הפרק האחרון איך נשמתי אתם לא יודעים . עכשיו האם לנה מתה ? בפרק הבא????????????????????????????????????

KerenWelling

New member
ספויילר

לנה לא תמות בפרק הבא. נ"ב: אם את רוצה לגלות משהו בנוגע לאחד הפרקים בשסמולוויל הודיעי לנו שזה הוא ספויילר בבקשה!!!!!!!! נ"ב:הפרק לא היה האחרון. יש עוד פרק אחד בשבוע הבא-הוא יהיה הפרק האחרון לעונה.

KerenWelling

New member
את בטוחה שאת רוצה לדעת?-לא ספויילר

תחשבי טוב טוב אם את רוצה שאני אגלה לך....,אני אישית הייתי יותר נהנת אילו זו הייתה הפתעה, אבל בטעות פתחתי הודעה עם ספויילר (כשלא ידעתי מה זה), וקראתי שורה וחצי..... אני יודעת מה יקרה בשבוע הבא,ואני ממליצה לך להשאר במתח ולא להתפתות!!!

אני! ../images/Emo58.gif

אני לא מאמין שראיתי את כל הפרקים...
ועכשיו לפרק, הפרק הבא ייקרא Tampest (סערה, סופה). הפרק מתחיל בזה שליונל לות´ר (אבא של לקס) סוגר את מפעל לות´ר קורפ להפתעת כולם. וויטני מודיע ללנה שהוא החליט ללכת בעקבות אביו והתגייס למארינס (הצבא האמריקאי). ההכנות לנשף מתחממות, קלואי אומרת שהיא עוזבת את סמולוויל כי אביה עבד במפעל של לות´ר קורפ (אם את זוכרת אבא שלה היה המדריך של הכיתה בפרק "זעם") על כל מקרה, לנה וקלארק מדברים על זה ששני חברים טובים עוזבים (לנה ווויטני). קלארק מדוכא מזה. המשאית של קלארק מתפוצצת כשקלארק בתוכה (העיתונאי ניקסון תיכנן את זה, הוא רצה למדוד את כוחותיו של קלארק). טוב, אין לי כוח לפרט, נגיע לחלקים המעניינים, הטורנדו מתקרב לסמולוויל ויש רוחות חזקות בחוץ, ליונל בא ללקס ומתעמת איתו (לקס פועל נגדו ומתכנן תוכנית בניסיון לא לסגור את המפעל). חלון שמתנפץ גורם לעמוד ליפול על ליונל, ליונל זועק לעזרה ולקס תוהה. לנה נוסעת חזרה לסמולוויל וחלק מהגדר עף על המכונית שלה, היא נעצרת ורואה את הטורנדו. הכתב ניקסון גונב מלקס את החלק של החללית ומגלה את המרתף בו החללית שוכנת, הוא מחבר את החלק לחללית בדיוק כשמרתה וג´ונתן יורדים כדי לתפוס מחסה מן הטורנדו. ניקסון וג´ונתן רבים, וניקסון בורח החוצה ג´ונתן אחרי. מרתה נישארת לבד בדיוק כשהחללית מתחילה לרחף. (מה שראו בטריילר של ערוץ 3) בינתיים בנשף קלואי וקלארק רוקדים ונהנים, עד שמגיעה ההודעה על הטורנדו. קלארק עוזב קלואי באמצע הנשף כדי לעזור ללנה. הוא מגיע אל המקום בו המכונית שלה בדיוק שהטורנדו לוקח את המכונית שלה, הפרק מסתיים בזה שקלארק רץ לתוך הטורנדו. טוב, יצא לי לא ברור. אי אפשר בדיוק להסביר את זה, את יכולה להסתכל בתמונות של הפרק האחרון ולהבין, כי כמו שאומרים, תמונה אחת שווה 1000 מילים.

KerenWelling

New member
טוב.....

אני רואה שכבר הסבירו לך! למרות שבקשתי לא לכתוב!!!! חשבתי שתרצי לחשוב על זה פעמיים..........

KerenWelling

New member
לא הבנתי...

אבל זה לא משנה כי כבר גילו לך מה יהיה! יופי צחי!!!! (חחחחחחחח,אני כבר התרגלתי להגיד לבת דודה שלי יופי סופי כשהיא מפילה הכל בחדר שלי....)

../images/Emo9.gif

טוב מה אני יעשה! ראיתי את הפרק איזה 50 פעמים והייתי חייב להוציא את זה איכשהו! עכשיו אתם מבינים את החתימה שלי?

../images/Emo58.gif

הסבר לחתימה! לשיר הנושא של סמולוויל קוראים Save Me (תצילו אותי, או משו כזה) ובשיר הוא שר: "שמשהו יצייייייייייייייייל אותי". מכאן המשפט "צריכים שמשהו יציל אותכם? כנסו לפורום סמולוויל! (449)" וגם בגלל שסופרמן כאילו מציל אנשים אנד סטאף... בפרק האחרון, כמו שאמרתי תהיה סערה גדולה, הפרק האחרון מתקרב, ובגלל זה אני רושם את הימים עד ליום שישדרו אותו (יום חמישי). בגלל זה המשפט "הסערה מתחילה עוד X ימים..." מובן?

KerenWelling

New member
הנה הפרק במילים שלי:-ספויילר רציני!

הפרק האחרון של העונה הזו (שישודר בשבוע הבא בערוץ 3 בשעה הרגילה של הסדרה) ליונל לות´ר (אביו של לקס) סוגר את המפעל (לות´ר קורפ=לות´ר ושות´) של משפחת לות´ר. כולם נדהמים מההחלטה... וויטני מודיע ללנה שהוא החליט ללכת בעקבות אביו (זוכרת שפרק של היום הם דיברו על זה שלהיות גיבור ומה כל המשמעות...?-אילו הן התוצאות) והתגייס לצבא האמריקאי. ההכנות לנשף האביב ממשיכות, קלואי אומרת שהיא עוזבת את סמולוויל כי אביה עבד במפעל של לות´ר קורפ (אם את זוכרת אבא שלה היה המדריך של הכיתה בפרק "זעם") והוא נשאר בלי עבודה, לכן קלואי מסכימה להצעת העיתון "הדיילי פלאנט" שנמצא במטרופוליס, וחוזרת למטרופוליס לשם החזקת המשפחה (פרנסה). לנה וקלארק מדברים על זה ששני חברים טובים עוזבים (קלואי (למטרופוליס) ווויטני (לצבא)). קלארק נשאר מדוכא לאחר השיחה. המשאית של קלארק מתפוצצת כשקלארק בתוכה (העיתונאי ניקסון תיכנן את זה, הוא רצה למדוד את כוחותיו של קלארק בעקבות פיצוץ שכזה- האם הוא ישרוד, כיצד יתנהג?, וכ´ו...). והחלק העיקרי בפרק טם טם טם טם!!!!!!: הטורנדו מתקרב לסמולוויל ויש רוחות חזקות מחוץ לאולם בבית הספר, ליונל פוגש ללקס ומתעמת איתו (לקס פועל נגדו ומתכנן תוכנית בניסיון לא לסגור את מפעל המשפחה). חלון שמתנפץ עקב הרוחות החזקות גורם לעמוד רחוב ליפול על ליונל (אביו של לקס), ליונל זועק לעזרה ולקס תוהה מה לעשות... לנה נוסעת חזרה לסמולוויל (היו עוד כמה אירועים בינתיים....אין לי כח לפרט....תראי בפרק....) וחלק מהגדר עף על המכונית שלה, היא נעצרת ורואה את הטורנדו מתקרב. הכתב ניקסון גונב מלקס את החלק של החללית ומגלה את המרתף בו החללית שוכנת (מתחת לביתם של משפחת קנט), הוא מחבר את החלק לחללית, ובדיוק- מרתה וג´ונתן יורדים כדי לתפוס מחסה מן הטורנדו. ניקסון וג´ונתן רבים, ניקסון בורח החוצה ג´ונתן יוצא אחריו. מרתה נישארת לבד בדיוק כשהחללית מתחילה לרחף במקלט (קריפי). בינתיים בנשף האביב קלואי וקלארק רוקדים ונהנים, עד שמגיעה ההודעה על הטורנדו. קלארק עוזב קלואי באמצע הנשף כדי לעזור ללנה (זוכרת שהגדר נפלה על המכונית שלה?...). הוא מגיע אל המקום בו לנה נמצאת, בדיוק שהטורנדו לוקח את המכונית שלה, הפרק מסתיים בזה שקלארק רץ לתוך הטורנדו. שמתי פה את התמונה הכי מכרעת -אקשן!!!!!!!!!- בפרק...קלארק צועק לעבר לנה :לאנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(התלבטתי בין המון תמונו....אבל זו משקפת את הרגע ממש....)

KerenWelling

New member
את תצטרכי לחכות כמו כולנו.....

שמתי פה תמונה מהפרק האחרון של קלארק

שירן

New member
גם אני כמוך

ששמעתי בטלוויזיה שסמולוויל נגמר בשבוע הבא היתי בשוק כמעט רציתי לבכות . לנה לא תמות כי היא די הדמות הראשית ויש עוד עונה של סמולוויל אז לא לדאוג !

Hold it!!

אבל לפי מה שהבנתי יש שני חלקים לפרק האחרון!! אז לא ישודר החלק השני?? זה בטוח הפרק האחרון לעונה? לא יהיה פרק בשבוע אחרי זה??

למעלה