אני מתה ללכת

L L B

New member
לי תמיד יש חשק ../images/Emo152.gif

טוב, אבל רק בגלל שאני אוהבת אותה מאוד...
תמיד אני יוצאת מהפגישות שלנו עם חומר למחשבה... מממ... ולפעמים, כמוך, אני יוצאת עם שלוות נפש...
פעם שנאתי טיפול
, כיום אני אוהבת
(אני רואה את ע"נ שלי ביום ראשון הקרוב...
)
L.L.B

אני..

בהתחלה הייתי יוצאת בהרגשה של " איזה בזבוז זמן" ממש לא רציתי ללכת וזה באמת היה נראה לי מיותר. עכשיו אני יותר מחכה ללכת, עדיין לא יוצאת אם שלוות נפש, אבל לפעמים הרגשתי משתפרת במעט :)

BillyJoe

New member
אני

תמיד יוצאת מהטיפול מאושרת עם מצב רוח. תמיד תמיד תמיד. כל השבוע אני מחכה לזה.

yaeliki

New member
גם אני מאז שהתחלתי לצפות

בסידרה התחלתי להבין איך טיפול תריך להנהל. כלומר, עד שצפיתי בסידרה לא הרגשתי לגמרי משוחררת בטיפול. ולאחר שהתחלתי לצפות שמתי לב שכל המטופלים של ראובן מרגישים המון ביטחון בשיחות איתו עד לרמה שהם ממש אומרים לו בפרצוף כל מה שהם חושבים עליו או על הדברים שהוא אומר. למשל, אני בחיים לא אומר לפסיכולוגית שלי "נמאס לי מהשאלות המפגרות שלך" או לומר מילה רעה עליה אבל מצד שני, התחלתי להרגיש יותר בנוח לחלוק על דעתה (בצורה מנומסת כמובן מבלי לנבל את הפה כפי שלא מעט עושים מן המטופלים של ראובן עושים בסידרה). מה שכן, למזלי או שאולי לרעתי,הפסיכולוגית שלי לא עונה לי כל שנייה בשאלה כי זה באמת יכול להטריף.... בקשר לנושא "החשק" להגיע לפסיכולוגית, רוב הזמן יש לי חשק ללכת לטיפול כי היא באמת עוזרת לי, אבל בטח אנשים כאן יסכימו אתי שתמיד כשיש איזה שבוע חופש (בשל אי יכולת שלי או שלה או החגים למשל), תמיד צריך אותה יותר מכל זמן אחר - תמיד קורה משהו שמצריך את השיחה הזו ואת ההבנה והתמיכה... לא כך? דבר נוסף ואחרון - גם לי יצא לדבר עם הפסיכולוגית שלי על הטיפול באיילה שאיתה אני הכי מזדהה בכל מה שקשור לאמא שלה ובאמת הצלחנו להגיע לכמה דברים דרך השיחה על ה"טיפול שלה עם ראובן"...

אני חושבת שזה בזבוז זמן!

אני לא מבינה איך בזה שאני מדברת איתה היא עוזרת לי.. באמת, אני לא מרגישה שום שינוי שבא בגללה... ממש ממש לא! חבל... ועוד אומרים שהיא ממומחית לנוער או משהו.. כן בטח...

yaeliki

New member
אז אולי היא לא עושה עבודה טובה

והגיע הזמן שתחליפי אותה במישהי קצת יותר מקצועית. שיחה עם פסיכולוג אמורה להוביל אותך למקומות שלא חשבת עליהם ולגרום לך להבין דברים. ברגע שזה לא קורה, כנראה שבאמת את מבזבזת את זמנך..... מה גם שהטיפול צריך לגרום לך להרגיש יותר טוב לגבי עצמך הן מבחינת הערכה וביטחון והן מבחינת החיים שלך באופן כללי...

היא מקצועית מאוד

היא מאוד נחשבת ומעריכים אותה בעסק, בגלל זה אני נותנת לזה צ'אנס. אולי לגבי עצמי אני עוד איך שהוא מרגישה יותר טוב, לא יודעת כמה זה קשור אליה, היה לי אולי איזה שבוע אחד שכן רציתי לראות אותה, אבל עבר לי..

למעלה