אני מתגעגע...

thewhiteknight

New member
אני מתגעגע...

עוד מספר ימים אני מציין חודש שלם מאז שנחתתי בארץ. הגעגועים לא עוברים אלא רק מתחזקים יותר ויותר... איך מתגברים על זה? אני כל הזמן חולם על הבחורות הארגנטינאיות, חוף הים לופז מנדז באיליה גראנדה ברזיל ועד זכרונות מתוקים...

חוזרים לשגרה../images/Emo163.gif

חושבים על המשפחה, החברים... לא שוקעים בדיכאונות... מניסיון אני יודעת שזה קשה ואני בטיול האחרון גם נפרדתי מאהבה גדולה שמצאתי בדרך אז היה לי מאוד מאוד קשה אבל זה עובר ומבינים שכאן זה החיים האמיתיים... אני מקווה שלא ז???? לך את השכל ובאמת חיכית לתגובה לשאלתך....

mishmish20

New member
זה באמת קשה :)

חזרתי לפני חודש וחצי... אני כבר עובדת כמעט 3 שבועות, וניו-זילנד-אוסטרליה קופצות לראשי לעיתים קרובות מאוד.. גם אני מתגעגעת.. אבל יש עוד כל כך הרבה דברים שאני רוצה וצריכה לעשות גם כאן בארץ.. למרות שאין ספק שאני מתכוונת לחזור לשם ביום מן הימים :) אז זה מה שאני עושה כרגע - משתדלת ליהנות מהחיים כמה שיותר - לא משנה כמה כחול הים באיזור, כמה ירוקים ההרים או כמה צח האוויר שאני נושמת. פשוט ליהנות. טל

shaishoo

New member
מה הבעיה?

אם אתה לא לומד או עובד .. בעצם לומד בטוח לא אם חזרת לפני חודש.. תארגן כמה חברים ותתחלו לטייל..בישראל יש המון מקומות ל"טראקים" סגנון דרא"מ...מתגעגע לחופים? רק לאילת או סיני לכמה ימים להתאקלם? מתגעגע לחו"ל??? הסוכנות היהודית מחפשת שליחים לכמה חודשים.... אז יאללה !!!!

למעלה