אני מתגעגעת!

nycny

New member
אני מתגעגעת!

כבר חצי שנה +- אני נכנסת לחדר הזה כל יום (לפעמים פעמיים אבל אל תלשינו לפורום "התמכרות לאינטרנט") ולמדתי להכיר את כל המשפחה. אני לא כותבת (רק לפעמים עונה או שואלת) אבל מעורבת מאוד. שמחה עם בשורות חדשות, מתעניינת ביחסים חדשים, לומדת מי האנשים, מה הם אוהבים, מה לא, מי מבשל טוב ולמי יש אלפי שירים מזרחיים צרובים במחשב. אני יודעת איפה יניב גר ומתי נפרד מהחבר האחרון שלו. אני מעודכנת לפרטי פרטים בגדילה של הילדים של גפן, בלימודים של ג´ודי, במעבר של בן, בהכנות לגיוס של תותי....... יש פה אנשים שאני לא אוהבת ואנשים שלמדתי לאהוב יותר. יש מי שמצחיק אותי ויש מי שמעניין אותי. מדי פעם מגיעים אורחים שקופצים לקפה וחלקם נתפסים ולא זזים יותר.. בקיצר.... לא שמעתם ממני אבל אתם חתיכה חשובה מהחיים שלי. ועכשיו, בעקבות הנדידה הגדולה מYNET והכיבוש הלא מוצלח הזה אני מוצאת את עצמי מבואסת ומוטרדת. לא בא לי לשחזר את המאבק הישראלי פלסטינאי בפורום. לא בא לי לקרוא ציטוטים והוכחות והתנצלויות וסיבובי שיחות שלום. כשאני רואה הודעה חדשה אני מקווה שזה סיכום שבוע חדש או סיפור מעניין או בדיחות על פולניות ובטח לא המשך של הסאגה המעייפת הזו. אני מבינה שלא אמרתי פה כלום ובטח לא משהו חדש אבל אני מתגעגעת הביתה וגם הפאסיביים צריכים מדי פעם לעמוד באמצע הסלון ולצרוח. יאללה, שיהיה טוב

PITBULL

New member
ל NYCNY

כישראלי בחול אני חושב שבימים האחרונים הפורום הצליח במיוחד שמו הוא ישראלים בחול והוא הצליח להזכיר לכולנו מדוע רבים מאיתנו נמצאים בחול

וואלה שחקת אותה ../images/Emo6.gif

איזה קטעים זה ממש מעניין שיש פה אנשים בפורום שלנו שנמצאים פה באופן "וירטואלי" על הוירטואליות שאנחנו כבר פה אוליי נעשה איזה שירשור מפה שהם יזדהו ונדע שהם קיימים NYCYN את ממש חמודה בקטע של לצרוח בסלון אבל תכתבי במשך התקופה שנדע שלא איזה שכן מפורום אחר או חייזר מפלנטה אחרת נכנס לנו הבייתה לצרוח תעשו חיים

אידית KS

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

רק אולי תכתבי לנו איך קוראים לך שלא יצטרכו כל פעם לכתוב NYNYN אבל אני מסכימה איתך לחלוטין. אני גם פסיבית לרוב ובכל זאת מצטערת על מה שקרה כאן.

Gefen

New member
nycny קבלי ../images/Emo39.gif וגם ../images/Emo65.gif

הצלחת לרגש אותי יקירתי.. גפן

judyr

New member
nycny.... תל אביבית....

נגעת בי.... לא חשבתי שתעלי אותי לשידור בכתיבתך... תודה
אז ככה... קבלי עידכון....
הלימודים של ימי שישי (אסיסטנטית לווטרינר) נ-מ-א-ס-ו אבל ממש
מסתבר שכמו בישראל לפעמים משלמים המון על לא כלום ואי אפשר לעשות שום דבר נגד זה (מבחינה חוקית אין לי עילה לקבל הכסף חזרה המון כסף 8500 ש"ח) ומסתבר שהלימודים הללו ממש לא מעניינים אף ווטרינר והתוכן שלהם הוא לא ממש "תוכני" ורציני... והתעודה הזו לא ממש מרגשת אותם אלא להיפך הם עצמם לא מרוצים ממה ש"מכללת מגן דוד ירוק" עושה..... אז הכסף "נזרק" ג´ודי נשחקת מהקימות המוקדמות בבוקר ימי שישי (מי שמכיר יודע שאני ממש לא הטיפוס של הבקרים) ואני מחכה בקוצר רוח אבל ממש בקוצר לסוף יולי ומקווה שאקבל את התעודה למרות ההברזות.... בסך הכל זה תלוי במבחן הסופי (שאעבור אותו) אל דאגה... (הוא עם חומר פתוח.....דההההה) וגם באישור מהמרפאה שעשיתי אצלה שעות מעשיות אמנם חצי מהכמות שחייבת אבל ממש אין לי את הזמן ליותר מכך ואני מאמינה שהם "יסדרו" את זה כי הם לא אוהבים במיוחד את המכללה. הויטראז´ של ימי ראשון אחרי הצהריים מתקדם שחבל על הזמן... העבודה האחרונה שלי היא לוויתן בים על רקע הרים אדומים... היא די גדולה 45 על 50 ס"מ ולא אין לי איפה לשים אותה עדיין.... ואם ארצה אז היא אפילו יכולה להמכר ושוויה 1300 ש"ח פששששש אבל מי רוצה בכלל לחשוב על למכור את מה שיצרתי בעצמי... ואני פשוט חושבת שהיא מדהימה.... וכבר חושבת על כל העבודות שאני רוצה לעשות לחברים שלי, מן מתנות קטנות וחמודות... אבל לפני כן אני חייבת לבנות את הקופסת תכשיטים שלי שעיצבתי בעצמי (לא שיש הרבה מה לשים בפנוכו) הקורס הגדול שתופס לי את כל הזמן שבעולם... (ראשון עד חמישי כל יום כל היום) ולפעמים אפילו יותר.... זה הדבר הכי טוב שקרה לי בשנה החולפת (מוייש.... זוכר את השיחות הארוכות שלנו
) זה מדהים אני מצאתי את עצמי
זה התחום שבו אני אעסוק... ומסתבר שאולי אפילו בסאונד (שזה קשה במיוחד כי בכל הפקה יש לפעמים כמה מצלמות אבל תמיד איש סאונד אחד אז כך שאם צלם מפקשש אפשר לתקן אבל אם הלך הסאונד... אז .....) ודווקא יוצא לי די הרבה להתעסק בסאונד בהפקות שלנו. אבל לא סגורה על כלום.... כי כל דבר מעניין אותי בתחום הזה... ההפקה שהכי השפיעה עלי עד כה זה היה בערב יום הזיכרון. (טוב אחת מההפקות שהשפיעו עלי....) זו היתה הופעה של דני רובס שאירח אמנים ששרו שירים לזכר הנופלים ואני הייתי שם בשני תפקידים צלמת ומנהלת במה.... הייתי בשמיים
הרגשתי שעשיתי משהו אמיתי ומיוחד ביום ההוא
וגם השארתי רושם טוב על צוות מת"ב שעבדנו איתם באותו הערב משום שזו הייתה הפקה בשידור חי 5 מצלמות וניידת שידור.... חבל על הזמן
והם קלטו אותי.... (לחיוב
) ואפילו כתבתי אז וואחד הודעה בפורום ובטח קראת... אבל מאז היתה עוד הפקה מאוד מרגשת באמת מרגשת שאני לא יכולה לדבר עליה אבל כשהיא תתפרסם בערוץ 2 אתן התרעה מראש
מבטיחה
וחוץ מזה המון תרגילים בכל תחומי ההפקה שזה מאוד מעניין ומגוון. דרך אגב איבדתי את המצלמה שלי ביום ראשון בים (יום צילומים) קרה (בלי הטפות מוסר....) עברתי את השלב של הכעס והתסכול והדמעות... (ועדיין כואב לחשוב על הסרטי צילום שהיו שם ולא לא הולכת לצלם שוב...) ועכשיו אני בשלב של לחפש ולקנות חדשה כי.... לפי החתימה האישית שלי בסוף כבר תביני..... בתחום האישי... נו טוב זה אישי קצת.... הלווו חברה לא ציפיתם ש.....
מי שיודע יודע.... אם יקרה אז תקבלו הזמנות חחחחחח בכל מקרה... זהו סיימתי את הנאום לאומה.... מקווה שנכנסת וקראת הודעה שעשתה לך רק טוב בנשמה... עוד 24 יום לספירה
מוייש תכין עצמך

judyr

New member
מהזתומרת תעשי../images/Emo35.gif

עושים... אני ומוייש ותופס עוגב הקטן..... לא

תותי-בת

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif איזה יופי שפרקת סוף סוף!!! ../images/Emo9.gif את כל מה שהיה על ה-../images/Emo23.gif אני מתכוונת... תמיד טוב לדעת שיש עוד אחד/ת שנמצא/ת פה איתנו - גם אם זה בשקט בשקט... אין לי כ"כ מה לכתוב כי רק עכשיו חזרתי מת"א והראש שלי קצת כרובי היום בגלל הלחץ למגן בספרות... אז סלחי לי נא ../images/Emo9.gif "כתנות פסים לבש הגן וכסות ריקמה מדי דשאו..." לילה מדהים שיהיה לך ../images/Emo29.gif ליאת.

marsala

New member
איזה כיף לראות אותך כאן !

עשית לנו כבוד בצרחתך! וואלה אחלה צרחה! את לא זקוקה לשינויים בהרגלי הצריחה (חה חה) חשבת פעם להיות מצו סופראן? אני מכיר מורה ממש זולה .. ג´וד יקירתי, איך אשכח את שיחותינו? מה נטרפת?? תמיד ידעתי שאת רגע לפני הגילוי, איך? זה פשוט, את כמו נמרה, אזנים זקורות, עיניים פקוחות שפתיים.. (מויש תפסיק, זה לא לפה..) שיניים חדות, בקיצור חושים מכווננים אחו שלוקי, ואינטואיציה פראית, את, הזדמנויות בחיים לא תפספסי ! ודרך אגב nycny למה שכחת אותי? באיזה קטגוריה אני? אהוב /לא אהוב? מויש שהולך להופעה של ג´ודי עם פינק פלויד

judyr

New member
גדול../images/Emo70.gif אתה פשוט גדול../images/Emo70.gif

לא יכול להיות שאני היחידה שהבנתי את התחביר של המשפט האחרון שלך.... מתה עליך
ו NYCNY הגזמת.... הוא צודק איך יכלת לשכוח את מוייש

nycny

New member
תבין......... תראה...........

זה לא ששכחתי. אני משתכרת רק מכתוב MARSALA (היק) וגם קצת מפחדת מהכלבים........ (עכשיו אתם מבינים למה אני לא כותבת? זה תמיד מסבך אותי במשהו) קבל

למעלה