אני מתגייס...

Aviad1987

New member
אני מתגייס...

הגיע הזמן ואחרי כמה חודשים של התבטלות מוחלטת (+עבודות פה ושם) אני מתגייס. אז שיהיו לנו עוד אחלה פרקים באו סי כי כשאני אצא שבתות אני אחכה גם לזה בין היתר
בקרוב יהיה פה מנהל זמני עד שנמצא מישהו שינהל איתי את המקום הזה בזמן שאני לא פה שבוע טוב

א ב י ע ד ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

קודם כול בהצלחה בצבא!
תהנה..!!
אז זהו, אתה עוזב...
אז ככה... אתה מנהל סופר דופר
עוד מהימים שניהלת את פורום ראש גדול..[ואז נטשת אותנו
סתאם
] אתה ובן.. אוי.. הימים הטובים
בקיצור, תהנה, תראה הרבההה אוסי בסופ"שים, ובהצלחה
נועה. ד"א. למה אתה הולך?!

אביעדדדד../images/Emo99.gif

הידיים שלי גמורותת אז נועה על תעלבי שאין לי כוח לכתוב ואני מעתיקה ממך הכלל: קודם כול בהצלחה בצבא! תהנה..!! אז זהו, אתה עוזב... אז ככה... אתה מנהל סופר דופר עוד מהימים שניהלת את פורום ראש גדול..[ואז נטשת אותנוסתאם] אתה ובן.. אוי.. הימים הטובים בקיצור, תהנה, תראה הרבההה אוסי בסופ"שים, ובהצלחה אולגה...:] הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה בהצלחההההה:)

טחחחחח../images/Emo6.gif ראית מזה אביעד?

גייסתי את כול וותיקי ראש גדול שיכתבו לך
רק שאולגה לא וותיקה

גיוס נעים

גיוס נעים והמון בהצלחה
מקווה לראות אותך לפעמיים בפורום.

אביעדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!

אתה גם נוטשששששששששששש?????? בהצלחה בצבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבת מאי

../images/Emo201.gif ../images/Emo7.gif

אחד משני המנהלים האהובים עליי בעולם כולו נוטש לטובת צה"ל, ולאחר מכן להמשך תוכניתו להשתלטות על העולם (ותפוז
), מה נאמר ומה נגיד..? היחיד שהצליח לשמור על קור הרוח בפורומנו הקט 1140 (שליטה
אדם הירש האורס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1אחד!!11אחדאחד), גם אחרי גל הפאקצות-ערסים שנחת עליו, והיחיד שאני באמת מחזיקה ממנו בכל תפוז
יום יבוא ואתה ובנצי באמת תשתלטו על העולם.. ואני אהיה שם כדי לתעד את זה (אחרי שאני אגנוב את המצלמה של בנצי, כי הוא במילא יהיה עסוק בהשתלטות איתך על העולם והיקום כככוווללוו)
אביעד, אמ, מהיום והלאה, אני ממנה אותך לדאוג לזה שבנצי ימשיך ללמוד גיטרה עד שיהיה לו מספיק כסף לקנות אחת חשמלית, ומאותו יום שתהיה לו חשמלית אז שימשיך ללמוד עד שיישברו לו כ-ל האצבעות בידיים. לכל עניין הכוכבות שלו אני כבר אדאג
זה התפקיד שלך
טוב, אז..חייל,
, שלא תעז לנטוש לחלוטין. כי אני תמיד אדאג להחזיר אותך אלינו
לפחות עד הגיוס שלי... אוהבת אותך המון!
לחיי המשתלט הבא על העולם
(אחרי מוח מהמצוירים
) מאי
שכבר מתגעגעת

גיוס נעיםם ../images/Emo13.gif

ט'חחח אני לא מכירה אותך אבל.. עם הייתה מנהל פורום ראש גדול אז אתה בטח מישו טוב

omri794

New member