אני מתבייש...

אני מתבייש...

ב"ה מעל בימת פורום זה, אני חייב לכתוב מספר מילים. אני מתבייש, חד וחלק. מתבייש בחרדים החוליגניים, שמיידים שמן רותח בשוטרים. מתבייש במפגינים האלימים, שמיידים אבנים על סוסי המשטרה. מתבייש בשבבניקים שלא יודעים גבולות, שמדרדרים פחי צפרדע בוערים לכביש. פשוט מתבייש, אני רואה את הכל, ולא מבין. אלוקים אדירים? זה "חרדים"? במה הם שונים מהערבים שעשו את מהומות אוקטובר?! אלו נאבקים, ואלו נאבקים. המשטרה מתנהגת עם המפגינים בכפפות של משי, ואני כותב זאת בחוסר הבנה מוחלט. למה בהפגנות ערבים יש ירי גומי/גז/אלפ"ה וכאן אלות ואולי מכת"זית?! למה שוטרים צריכים לסכן את חייהם בגלל מצעד כזה או אחר?! צריך להפגין, חובה להפגין, וכחרדי גם לי חורה המצעד. אך חורה לי יותר, ששוטר חבר אומר לי: "איציק אנחנו תחת מטר אבנים". ואני באמת מתבייש, מתבייש במפגינים, מתבייש בכל הרבנים שאיבדו שליטה על צאן מרעיתם, מתבייש במה שהולך פה. לזרוק סלע על ניידת זה נסיון רצח, להתיז שמן רותח על שוטר, זה נסיון רצח, לצלוף ברזל בסוס, זה נסיון רצח. "דוסים" יש גבול! ונשמרתם לנפשותיכם זה מעל הכל! למה מחכים שימות פה מישהו? (ואם כן שיהיה מפגין ולא שוטר!). המצעד לפי איך שזה נראה צעוד יצעד, (לצערי הרב). מספיק עם הוונדליזם, מספיק עם האלימות המכוערת הזו. מספיק עם הכל! יד שמורמת על שוטר צריכה להגדע. אדם שזורק אבן צריך לקבל כדור. אם הכל היה ברור, והיו נוהגים ככה מהתחלה היה פה אולי סדר ציבורי. שוטרים יקרים, תשמרו על עצמכם, כי הפאנטים במגזר החרדי רואים בכם כאוייב ולא כאוהב. הם לא יודעים שצמרת המשטרה ביקשה שלא לקיים את המצעד במתכונתה הנוכחית, חייכם שוטרים יקרים, חשובים יותר מכל מצעד כזה או אחר, להפעיל לחץ הרבה יותר אגרסיבי על המפגינים. ואם צריך, אז כן,גם אש חיה. כי אין איפה ואיפה, ואם בארועי אוקטובר הייתה אש חיה (כי ירו שם על שוטרים) גם כאן יש לשקול זאת במקרים מסויימים. שוטר שהיום חוטף אבן מחרדי זועם, מחר יבלום בגופו מתאבד. את זה מישהו צריך להבין ולדעת שעל שוטרים לא מרימים ידיים...!!!

ימער

New member
ובכן, למה שלא נכנס למנהרת הזמן

משהו כמו קצת יותר מ2000 שנה אחורנית .... מלחמות המכבים ביוונים ובמתייוונים. אתה, כמו רובנו כאן, הולך לחגוג זאת בעוד כחודש, אתה כמובן חוגג ומציין את נצחונם בכל שנה. זוכר במי הם נלחמו? במתייוונים. כן, כולם היו יהודים, אבל בכ"ז המכבים, משפחה לא גדולה בסך הכל, החליטה לעבור על החוק, להילחם גם בבני עמם שסוטים מדרך הישר וכן, גם להרוג בם. כן, יש הבדל ענק, אבל השלטון כאן היום אינו "שלטון יהודי", הוא ישראלי ללא ספק, אבל האמנם יהודי ?? כולנו שוטרים לפעמים, כולנו מכירים בחשיבות שלטון החוק. כולנו מבינים מה מגיע לשוטר ומה לא, וודאי שבקת"ב לא מגיע לו. ובכ"ז, בראייה רטרוספקטיבית, לו היו אומרים את זה בית משפחת חשמונאי .... לא היינו כאן היום. נכון?!

ghost7

New member
נראה לי שההשואה מטעה.

היונים (בעצם, סורים) היו שלטון זר. והקרבות המסופרים בהסטוריה- נגד צבאות זרים. אז גם אם היו עמותים עם משתפי פעולה ותומכים שלהם- לא עליהם מדובר.

ימער

New member
תמיד יש מישהו חדש

רומאים, יוונים (לא סורים), ישראלים. התקופות משתנות, אבל בראיית המאקרו ההלכתית, אין מניעה להרוג יהודי אם צריך. בחייך, התנ"ך מלא שחיטות המוניות.

שירןן21

New member
מחוז מרכז ומחוז ת"א

מתאגדים יחד זה כבר לילה שלישי בכביש 4 צומת גהה פתח תקווה.. מטר של אבנים, מוטות ברזל , בקבוקי זכוכית.. מבעירים כל מה שבא ליד .. הכי מציק לי זה שהם פותחים אירועים על נפגעים ניידות מד"א מגיעות בתמימות וברצון לסייע ולהציל ואז.. אז האבנים שבירת החלונות.. מה הם אשמים? שהם רוצים לסייע לאותו חרדי שנפצע לכאורה? אנחנו השוטרים.. בני ברק בוערת אף אחד לא נכנס "נותנים" להם לפרוק זעם.. בשלב מסויים הם פשוט מתקדמים לעברנו ומיידים עלינו מטר אבנים , אנחנו אשמים?! יש מצעד תמרדו תפגינו.. בכל אופן.. יום שישי 12 אלף שוטרים עולים לירושלים.. זה מספר בלתי נתפס.. שלא נדבר על העלות של המבצע הזה , על המשאבים , על אחוזי הפשיעה שיעלו באותו יום , על הפציעות הרבות של חבריי השוטרים.. אתה מתבייש.. אחרים פוחדים.. נ.ב אני חייבת לציין שהמתנדבים של מחוז ת"א ממש נחמדים.. אתמול הם הביאו לנו קפה בקור שהיה..!!

tmonso

New member
לאיציק לוי

תשמע המצעד הזה הוא פוגע בכל הדתות ביין אם זה נוצרים ערבים יהודים וגם חילונים תשמע כשזה מגיע לדת אף אחד לא רואה את המשטרה ממטר (החרדים וערבים) ולדעתי זה שהם רוצים לבטל את המצעד אני בעד שיבטלו אותו ודבר שני זה שהם מדליקים פחים ועושים המון בלגן בעיר אני לא בעד זה כמובן אבל מה לעשות מול מדינה שלא אכפת לה כ"כ מהרגשות של הציבור אז רק בזעם מצליחים לשנות את המסלול ועוד בקושי,וזה שהאנשים של הבית הפתוח הולכים לפגוע בבתי כנסת ולשבור לם חלונות ולרסס כתובות על בתי כנסת זה בסדר איציק? אני הייתי רוצה לראות שיעשו מצעד גאווה בסעודיה קרוב למכה או בכל מדינה מוסלמית אחרת או בוותיקן ואני כבר לא חושב מה יהיה שם... ולגבי השוטרים שמקבלים מכות זה חלק מהעבודה גם הם יודעים להכות עם אלות וסוסים אבל שוב אני נגד אלומות בכל דרך שהיא אבל אין מה לעשות צריכים לאכוף את החוק כי אסור שתיהיה אנרכיה

אני חרדי - אותי לא צריך לשכנע...

ב"ה אני חרדי, ונגד המצעד, והוא באמת מצעד תועבה וכו'. אך שוטר לא אמור לקבל אבן בראש - זה לא העבודה שלו. אף חברת ביטוח לא הייתה מבטחת את השוטרים אם זה היה העבודה שלהם. הם לא מקבלים בשכר תוספת סיכון על אבנים וכו'. מכות אולי - אבל לא ברמה כזו. המצעד צריך להיות מעותק לעיר אחרת, אין ספק. אבל צורת המחאה הזו היא חורגת מעבר לכל פורפורציה.

אני גם מתבייש במצעד...

ב"ה אך הזעם המכות, ההתפרעות והחוליגניות יוצאת על האנשים הלא נכונים!!! לא השוטרים הם הכתובת.

שירןן21

New member
אין מה להתבייש

זאת זכותם המלאה להיות מה שהם ומי שהם , כמו שדתי בחר להיות דתי , חילוני בחר להיות חילוני ופאנקים בחרו להיות פאנקים ככה גם הם איש איש באמונתו שלו ודרכו שלו יחייה.. מה שכן מפריע לי היא הדרך המאוד מתגרה ובעייתית שהם הציגו השנה את המצעד , וכן עדיף היה שזה יהיה בת"א לדעתי זו העיר הכי מתאימה למצעד..

benzvie

New member
שירן את צודקת אין מה להיתבייש

אבל אנשים חולים צריכים ללכלת לטיפול לא צריכים להסתיר את המחלה כי זה שמתעלמים מהמחלה היא לא עוברת היא רק מחריפה

alondr

New member
תפסיק לדבר שטויות במיץ

לא כל מי שהנטייה המינית שלו שונה משלך הוא חולה נפש.... אתה לא יודע על מה שאתה מדבר. אולי תוציא אותם להורג כמו שעשו הנאצים......

colling

New member
חבל על העצבים שלך

שטפו להם את המח ראית בחדשות אך הם משחקים אותה לא יודעים בכלל מזה הומו הם מנסים להסתיר את הציבור "החולה" שלהם אני לא יכול לספור את כמות הארועים בהם טיפלתי ב בני ברק עיר החטאים של גילוי אריות של אינוס של מעשים מגונים ועוד מכל טוב ברבים מהאירועים הרבנים מנסים לשכנע את המתלונן\מתלוננת לא לגשת למשטרה ומאימים אלהם כי הפגעו עם יפנו הנפש לא יכולה להסתתר מאחרי חליפה שחורה וכיפה ו צום ביום כיפור לא יכול לחפר על מעשים כאלו כל הדברים האלו הם רק פיתרון לברח מהאמת לתת מסתור ולהגיד "אני בסדר אני שומר את מצוות האל" מעניין זה שכמעט כל העברינים הגדולים במדינה רוב העברינים שעושים את הפשעים הכי נוראים תמיד נראה אותם מתפללים ביום כיפור תמיד תראה אותם עם כיפה ואומרים האל מכוון אותנו מלמעלה מי שרוצה לחיות בשקר בבקשה אך כל אחד יש זכות לצעוד היכן שרק ירצה ירושליים לא שיכת לציבור מסוים

ימער

New member
תגידו, מי הדביל הזה?

גם גבלס היה חולה מין, שהפיץ את סטיותיו הוא כלפי היהודים. אז בלי לעשות אבחנות, ולמי שלא ידע, כולינג הוא האחראי הראשי לטיפול באירועי גילוי אריות (משהו שקשור לספארי?!) ומעשים מגונים באיזור עיר החטאים. אבל זה בסדר, הדבר היחיד ש"מחפר" על סטיותיו של כולינג, הוא גילו הצעיר וטמטומו באופן כללי. כולינג, אחינו הגאה, הנה הלך לכם המצעד. וכולנו כאן ממש שמחים. אנחנו אפילו לא צריכים להיות חרדים בשביל זה. וכמה פעמים צריך לומר לך, דיסלקט, בלי ניקוד, אתה נשמע מגוחך.

למעלה